Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

Johdanto

Oikeustieteellisessä yliopistossa on kampuksia Lontoossa, Birminghamissa, Bristolissa, Chesterissä, Guildfordissa, Leedsissa, Manchesterissa ja Nottinghamissa sekä GDL- ja LPC-kurssejamme Exeterin yliopistossa, Readingin yliopistossa ja Liverpoolin yliopistossa. LPC-kurssimme opetetaan myös East Anglia -yliopistossa syyskuusta 2019. Aiemmin The Law of Law, saimme yliopistollisen aseman marraskuussa 2012. Liiketoimintakoulumme toimii University of Lawin kampuksilla Lontoon Bloomsburyssä, Birminghamissa, Leedsissa ja Manchester.

Se, mikä todella erottaa meidät muista yliopistoista, on uskomme, että opiskelijat saavat oppia realistisessa, ammatillisessa ja nykyaikaisessa kontekstissa. Keskitymme käytäntöön perustuvaan koulutukseen ja annamme opiskelijoille pääsyn laajaan urapalvelu- ja työpaikkojen avoimeen tietokantaan heti, kun he hyväksyvät paikan kanssamme. Pro bono -ohjelmamme kautta lainopiskelijat voivat hioa taitojaan työskentelemällä todellisissa tapauksissa ennen kuin he valmistuvat.

Useita kampuksia ympäri Iso -Britanniaa:

Kampuksilla, jotka sijaitsevat kahdeksassa Yhdistyneen kuningaskunnan vilkkaimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista, University of Law tarjoaa monipuolisen valikoiman opiskelupaikkoja. Kaikki ovat lähellä kukoistavia kauppakeskuksia, asianajotoimistoja ja liikenneyhteyksiä. Tarjoamme myös erilaisia kursseja verkossa.

Yliopisto -oikeuden, poliisin ja kriminologian kursseille: voit valita enintään kahdeksasta kampuksesta kahdeksassa kaupungissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Meillä on myös ainutlaatuinen vaihtomahdollisuus*, jonka avulla perustutkintoa suorittavat LLB -opiskelijat voivat opiskella yhdellä, kahdella tai useammalla kampuksella näyttelemään elämää eri kaupungeissa opintojensa aikana (* Ehdot koskevat). Saatavilla olevat kurssit vaihtelevat kampuksen sijainnin mukaan.

Innovatiivinen opetus:

Olemme erikoistuneet opetukseen ja keskitämme voimamme innovatiivisten, erittäin tehokkaiden opetus- ja oppimismenetelmien kehittämiseen, jotka antavat opiskelijoille mahdollisuuden ammatilliseen uraansa. Meillä on opettajina yli 250 pätevää ja kokenutta asianajajaa, asianajajaa ja tuomaria, joiden avulla voimme auttaa sinua kehittämään käytännön taitoja, jotka voivat vaikuttaa kaikkeen oikeudellisen urasi aloittamisessa.

Työpaikat ja työllistettävyys:

Meillä on yksi suurimmista lakimies- ja työllistämispalveluista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa on yli 30 asiantuntijan tiimi.

Oikeustieteiden korkeakoulun oma työllistämispalvelu antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työkokemukseen ja pro bono -mahdollisuuksiin ja laillisiin avoimiin työpaikkoihin heti, kun he hyväksyvät paikan. Tuloksena on erinomainen työllistettävyystilasto:

 • 92% vuonna 2017 valmistuneista kokopäiväisistä Yhdistyneen kuningaskunnan LLB-opiskelijoistamme turvautui työhön tai jatko-opintoihin kuuden kuukauden kuluessa kurssin suorittamisesta.

Tukeva ympäristö:

Tavoitteenamme on tukea useampia eri taustoista oppilaita kuin koskaan ennen, jotta he voivat saavuttaa uramahdollisuutensa. Siksi tarjoamme laajan valikoiman apurahoja ja lainapalkkiojärjestelmiä, mukaan lukien lainvalmistuskokemusmahdollisuudet, ja kursseillemme on tarjolla merkittävä rahasto. .

Kaikki opiskelijat saavat mahdollisuuden hyödyntää kaikki tilamme ja palvelut.

Vammaistukipalvelu on sitoutunut hallitsemaan kaikkia vaatimuksia, joita sinulla saattaa olla opintojen aikana, mukaan lukien väliaikainen vamma tai sairaus.

Kokonaisvaltainen ja kokenut työllistyvyyspalvelu antaa syvällistä apua CV: n kirjoittamiseen, haastattelutekniikoihin ja yleiseen urakehitykseen sekä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kasvattaa kokemuksiasi ja taitojaan. Samaan aikaan meidän pro bono klinikat antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä harjoittelun asianajajien todellisissa oikeudellisissa tapauksissa, kun olet opiskellut.

Kirjasto ja opiskelumahdollisuudet:

Hyvin varustetut IT-sviittimme, kattavat lakikirjastot, hiljaiset opintoalueet ja eloisat sosiaaliset paikat palvelevat kaikkia opiskelutarpeitasi. Kirjastopalvelumme tarjoaa pääsyn yli 20 000 e-kirjaan kampuksella ja sen ulkopuolella, jotta löydät tarvitsemasi tiedot silloin, kun niitä tarvitset.

Opiskelijaelämä:

Voit nauttia interaktiivisista ja vilkkaista aktiviteeteista sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Liiketoimintapelit, pilottikokeilut ja neuvottelukilpailut ovat vain muutamia käytännön harjoituksia, joihin osallistutte oikeudellisten taitojesi kehittämisessä. Vapaa-aikasi voit liittyä moniin klubeihin ja yhteisöihin, urheilujoukkueisiin ja varainhankintakomiteoihin, tai jopa aloittaa oman, sekä nauttia opiskelijayhteisön rennompaa puolta.

Opiskelijayhdistys:

Kaikki opiskelijat ovat automaattisesti yliopiston opiskelijajärjestön (SA) jäseniä. SA: n tehtävänä on parantaa opiskelija- ja akateemista kokemustasi edustamalla vahvasti opiskelijaryhmää.

SA: n hallinnoimilla kampuksilla on laaja valikoima klubeja ja yhteisöjä. Tässä muutamia esimerkkejä hiljattain perustamistamme klubeista:

 • Seikkailuurheiluseura
 • Kakku Klubi
 • Hyväntekeväisyysjärjestö
 • Jalkapallo
 • Naisten verkosto
 • Jooga

Kurssit:

Perusoikeuslaki, poliisitoiminta ja kriminologia:

Meidän perustutkinto LLB kursseja yhdistää akateemisen kurinalaisuuden käytännön oikeudellisia taitoja antaa sinulle olennaisen perustan tarvitaan aloittaa matka eri uraa.

Yli 90% LLB-ohjaajistamme ovat päteviä lakimiehiä, jotka tuovat laajan käytännön kokemuksen opintoihisi. Kurssejamme on tarjolla kokopäiväisesti, nopeutettuina tai verkkokursseina, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan opetusmenetelmän. Monilla kursseillamme on myös säätiön vuosi. Lisäksi tarjoamme nyt perustutkintoa poliisitoiminnassa ja kriminologiassa.

International Leadership Summer School, Berliini:

Osana jatkuvaa sitoutumistamme tavoitteiden tukemiseen tarjoamme 2019-perusopiskelijoille mahdollisuuden osallistua Berliinin kansainväliseen johtajakouluun, jossa voit kehittää avaintaitoja ja tutustua tähän jännittävään kaupunkiin muiden ULaw opiskelijoiden kanssa.

Tämä on avoin kaikille oikeustieteen yliopiston ja ULaw Business School -opiskelijoille. Jos haet opintojen aloittamista kanssamme syyskuussa 2019 kolmen vuoden tutkintokurssilla, voit hakea johtajuuden kesäkoulua toisen opintovuoden lopussa.

Pääsyvaatimukset ja maksut:

Pääsyvaatimukset ja palkkiot vaihtelevat tietysti - lisätietoa maahantulovaatimuksista, palkkioista, rahoitusmahdollisuuksista ja apurahoista ja apurahoista löydät University of Law -sivustolta.

Kansainväliset opiskelijat:

Jos opiskelet oikeustieteellisessä yliopistossa, voit liittyä yli 120 eri kansallisuuden opiskelijoihin, jotka osallistuvat kukoistavaan kansainväliseen yhteisöön kaikkialla kampuksissamme.

Meillä on Student Support Services -tiimi, joka tarjoaa täällä hyvinvointiin liittyviä neuvoja ja opastusta, ja tietoa viisumivaatimuksista löytyy The University of Law -sivustolta.

Majoitus - perustutkinto:

Yliopisto-opiskelijoillemme olemme järjestäneet majoituksen erikoistuneiden Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelija-asuntopalvelujen tarjoajien kanssa varmistaaksemme, että sinulla on mukava paikka asua, kun opiskelet kanssamme. Majoitus on yleensä jaetuissa huoneistoissa tai joissakin tapauksissa itsenäisissä studioissa.

Perusopiskelijoille takaamme sinulle majoitustarjouksen tutkinnon ensimmäisenä vuonna, jos olet hyväksynyt meidät vakavaksi valintasi ja hakenut majoitusta 30. maaliskuuta tulovuotena*. (*Ehdot ja ehdot, lisätietoja oikeustieteellisen yliopiston verkkosivustolla, perustutkinto -sivulla.)

Avoimet päivät ja tapahtumat:

Open Days on erinomainen tapa tutustua kursseihimme, tutustua tiloihin ja tavata tutorit ja nykyiset opiskelijat. Siellä on keskusteluja, maistelijoita ja retkiä, ja sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Teemme päivän niin mielenkiintoiseksi ja interaktiiviseksi kuin mahdollista.

Ajoittain tarjoamme kursseillemme myös online -avointen ovien päiviä. Joten jos et pääse johonkin kampuksemme avoimien ovien päivästä, sinulla on edelleen mahdollisuus selvittää, millaista on opiskella Oikeustieteen yliopistossa ja esittää kysymyksiä verkossa.

Kansainvälisille opiskelijoille saatat haluta tietää lisää opiskelusta kanssamme käymällä ulkomailla tapahtumassa.

Yhdistyneen kuningaskunnan sijainnit:

Yliopistokursseja on saatavilla jopa kahdeksalla kampuksella: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester ja Nottingham. Saatavilla olevat kurssit vaihtelevat sijainnin mukaan.

Lisätietoa kaikista paikkakunnistamme löytyy Oikeustieteen yliopiston verkkosivuilta, Sivut-sivuilta.

Yliopisto
133 Great Hampton Street
Birmingham
B18 6AQ
Yliopisto
Temple Circus
Temple Way
Bristol
BS1 6HG
Yliopisto
Christleton Hall
Pepper Street
Christleton
Chester
CH3 7AB
Yliopisto
Braboeufin kartano
Portsmouth Road
Guildford
Surrey
GU3 1HA
Yliopisto
15-16 Park Row
Leeds
LS1 5HD
Yliopisto
14 Store Street
Lontoo
WC1E 7DE
Yliopisto
2 New York Street
Manchester
M1 4HJ
Yliopisto
1 Royal Standard Place
Nottingham
NG1 6FS

Sijainnit

 • Guildford

  Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines

  • Hong Kong

   Room 901, 9/F, Lee Garden One, 33 Hysan Avenue, Causeway Bay, Hong kong, 999077, Hong Kong

   Kysymyksiä