Keystone logo
Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Johdanto

YRITYKSESTÄ (kardinaali Stefan Wyszynski University)

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw ( UKSW ) perustettiin 3. syyskuuta 1999. Yliopisto perustettiin entisen Katolisen teologian akatemian (1954-1999) pohjalta. Kardinaali Stefan Wyszynski -yliopisto on julkinen yliopisto, jossa on 32 opiskelualuetta (10 tiedekunnassa), yli 16 000 opiskelijaa, 737 akateemista opettajaa ja 383 hallinnollista henkilökuntaa. Opinnot suoritetaan kokopäiväisessä järjestelmässä ja osa-aikaisena järjestelmänä sekä pitkäkestoisessa järjestelmässä (master) että ensimmäisessä syklissä (poikamies). UKSW tarjoaa myös ammattipätevyyttä jatko- ja tohtoriohjelmissa. Useimmilla aloilla suoritetut tutkimukset ovat valtion akkreditointikomission hyväksymiä. Opiskelijoilla on mahdollisuus käydä yli 60 yliopistoa Euroopassa Erasmus-ohjelman puitteissa. On olemassa lukuisia opiskelijayhdistyksiä ja opiskelijajärjestöjä, opiskelija-teatteria ja kuoroa. On myös liikuntapaikkoja.

TIETOJA OPISKELIJOISTA (kristillisen filosofian tiedekunta)

Kristillisen filosofian tiedekunta käsittää kolme laitosta: Filosofian instituutti, Psykologian instituutti ja Ekologian ja bioetiikan instituutti, mukaan lukien yhteensä 16 osastoa ja yli 30 tuolia. Tiedekunnalla on erillinen atk-laboratorio, diagnostinen laboratorio, kirjasto ja laboratorio Wienin testausjärjestelmällä (VTS). Vuodesta 2014/15 lähtien opiskelijamme pääsevät tutustumaan uusiin luonnontieteiden laboratorioihin ja keskuslaboratorioon. Tavoitteenamme on tarjota oppilaillesi tutkimuksemme ystävällinen ympäristö, jossa tutkimus ja koulutus yhdistyvät. Tiedekunta tarjoaa:

 • Bachelor- ja Master-tason ohjelmat filosofian ja ympäristönsuojelun alalla
 • Integroitu psykologian maisteriohjelma
 • ohjelmat Ph.D. filosofia ja psykologia

Opintokoelmissamme pyrimme tarjoamaan monipuolista ja houkuttelevaa opetusta, joka perustuu kattavaan teoreettiseen, metodologiseen ja käytännön tietoon. Tiedekunta suojelee tulevaisuuttaan kehittämällä korkealaatuista tutkimusta. Tiedekunta julkaisee omat kolme tieteellistä lehteä: "Studia Psychologica", "Studia Philosophiae Christianae" ja "Studia Ecologiae et Bioethicae". Äskettäin tiedekunta arvioitiin "A-luokka" kansallisessa akkreditointiprosessissa osoittaen, että se täyttää täysin tehtävissään esitetyt vaatimukset. https://www.facebook.com/Study-with-us-Faculty-of-Christian-Philosophy-CSWU-Warsaw-1130218280409999/

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/37/37043_rsz_school2.jpg" alt="UKSW" />

KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS KANSAINVÄLISIIN

Katsomme yli oman yliopiston rajoja ja voimakasta tukea ja edistämme kansainvälistä liikkuvuutta sekä henkilökuntamme että opiskelijamme. Vuosittain, tervetuloa Yhä useammat kansainväliset opiskelijat akateemiselle yhteisölle. Kristillisen filosofian tiedekunta toimii tällä hetkellä yhteistyössä ulkomaisten yliopistojen, tiede- ja tutkimuslaitosten kanssa. Uskomme, että se on merkittävä kehitysalueemme. Sen vuoksi tiedekunta pyrkii helpottamaan ei ole kaikkia kansainvälisen yhteistyön muotoja ja luoda edellytyksiä uusien kansainvälisen yhteistyön mallien luomiselle. Tarjoamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki vieraamme ulkomailta!

OPINTOSI kristittyjen filosofiassa

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36867_rsz_4.jpg" alt="UKSW" />

Opiskelijat eurooppalaisista yliopistoista, jotka ovat allekirjoittaneet Erasmus-kahdenvälisen sopimuksen kristillisen filosofian tiedekunnan kanssa filosofian, psykologian tai ympäristönsuojelun alalla, pienet kuluvat yhden tai kahden lukuvuoden aikana, jotka opiskelevat kussakin laitoksessamme. Huomaa, että tulevat Erasmus-opiskelijat on nimettävä virallisesti kotimaahansa. Joka vuosi kristillisen filosofian tiedekunta tarjoaa englannin kielen kursseja kansainvälisille opiskelijoille.

8 TUTKIMUSTIETOA US

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36868_rsz_5.jpg" alt="UKSW" />

 1. Englanninkieliset kurssit: opiskelijoille tarjotaan valikoima kursseja englanniksi psykologiassa, filosofiassa ja ympäristönsuojelussa. Vuoteen mennessä ne pyrkivät tekemään tarjouksemme houkuttelevammaksi ja monipuolisemmaksi.
 2. Suuntautumiskoulutus: Varsovan ensimmäisten päivien aikana pääset ratkaisemaan, kansainvälinen toimisto on suunnitellut Erasmus-opiskelijoille suunnatun harjoittelukoulutuksen, jossa on hyödyllisiä vinkkejä, tietoja ja mahdollisuuksia tavata Erasmus-opiskelijasi. Sinulle lähetetään sähköpostitse täsmällisen ajan suuntautumiskoulutuksesta.
 3. Mentor-ohjelma: auttaaksesi sinua löytämään tietä yliopistossa ja Puolassa, voit kysyä henkilökohtaisesta puolalaisesta ystävästänne - puolalaisesta opiskelijasta, joka voi vastata kaikkiin käytännön kysymyksiisi, näyttää sinulle tien Varsovassa tiedekunnallasi, puolalaisissa tottumuksissa , jne. Tällaista apua antaa Erasmus Student Network (ESN). ESN on opiskelijaliitto, joka tukee opiskelijoiden liikkuvuutta. Sen tavoitteena on parantaa integraatiota järjestämällä matkoja, bileitä ja tapahtumia kansainvälisille ja paikallisille opiskelijoille. ESN: n jäsenet tarjoavat apua ja tukea Puolan oleskelun alusta (Mentor-ohjelma). Lisätietoja osoitteesta www. UKSW .esn.pl
 4. Koordinaattoreiden apu ja tuki: koordinaattorit ovat liikkuvuusohjelmista vastuussa olevia henkilöitä. Jokainen kansainvälinen opiskelija tukee kaksi koordinaattoria: akateeminen koordinaattori (dr. Katarzyna Knopp, dr Zuzanna Górska) ja hallinnollinen koordinaattori (Mariola Sadowska). He auttavat sinua mielellään opettajamme aikana.
 5. Majoitus: voimme tarjota paikan opiskelijarekisteriin kahden hengen huoneissa. Jokaisessa huoneessa on internetyhteys, wc, kaksi suihkua, ruokailuhuone, jossa on liesi ja jääkaappi. Asuntolassa on pääsy TV-huoneeseen, olohuoneeseen, lukusaliin, pesula- ja kuivaustiloihin. Vuokra on noin 100-150 euroa kuukaudessa.
 6. Puola - houkutteleva kohdemaata: Puola saavutti kahdeksannen sijalla parhaiden kansallisten merkkien rankingissa "Rising Star" -luokan mukaan ja se on tehty maamerkki-indeksin mukaan, mikä osoittaa, että maat ovat matkailijoille houkuttelevin. Puolan vierailijat löytävät hienokulttuuria, luonnonkauniita maisemia ja satunnaisia ​​historiallisia kohteita. Olipa sitten kaupunkeja, historiallisia muistomerkkejä tai luontoa tutustumassa, kävijät varmasti tuovat rikkaat muistot. Puola on houkutteleva kohde opiskelijoille. Vuosien 2012-13 lukuvuonna maamme oli EU: n seitsemäs suosituin kohdemaahan, jossa oli 10 772 saapuvaa opiskelijaa. Lisäksi Puola pidetään yhtenä EU: n halvimmista maista asuvana opiskelijana.
 7. Varsova - opiskelijoiden paikka yliopistossa sijaitsee Varsovassa - Puolan pääkaupungissa. Varsova on yksi nopeimmin kehittyvistä Euroopan kaupungeista ja poliittisen, sosiaalisen ja kulttuurisen elämän keskuksesta. Varsovalla on myös runsaasti akateemista elämää - sillä on yli 200 000 opiskelijaa vuodessa. Varsova, jossa on viehätyksensä ja monipuoliset kulttuuri- ja vapaa-ajantoiminta, on hyvä kaupunki tutkia ja suuri matkailukohde. Lisäksi kaupunki on etuoikeutettu maantiede, joka sijaitsee puolivälissä meren ja vuoren välillä.
 8. Puola puolalaisia: tarjoamme vapaaehtoista puolalaista kurssia (maksetaan). Lisäksi voit harjoitella puolalaista riippuessasi puolalaisille ystävillesi.

Sijainnit

 • Dewajtis 5, 01-815, Warsaw

Kysymyksiä