Keystone logo

University of Algarve

A logo

Johdanto

Tervetuloa UALG virtuaalimessuille!

Sosiaalisen etäisyyden asettama haaste tekee uteliaana mahdollista, että olemme kaikki lähempänä.

Kuka tahansa mistä tahansa, mistä tahansa paikasta maassa tai muualla maailmassa on mahdollisuus käydä UALG virtuaalimessuilla (käytä samaa linkkiä kuin yllä) ja oppia tarjouksiamme lukuvuodelle 2020/2021.

Mikä sinua odottaa?

Kahden viikon ajan osallistujat voivat käydä vuorovaikutteisessa paviljongissa, jossa kaikkien korkeakoulujen ja korkeakoulujen osastot ovat saatavilla materiaalien kanssa julkistaakseen koulutustarjouksia kuulemista ja lataamista varten. Jokainen osasto tarjoaa myös live-keskustelun, jossa osallistujat voivat kysyä kysymyksiä. Virtuaalimessut avaavat myös tilaa videoneuvottelun välityksellä kurssien esittelyistunnoille. Viikko 15.-19. Kesäkuuta on omistettu TeSP-kursseille, kandidaatin tutkinnon suorittaneille ja integroituneille maisterille, kun taas viikko 22.-26. Kesäkuuta on omistettu jatko-opintoille ja maisterille. Tule tutkimaan, tutkimaan, kyseenalaistamaan, tuntemaan ja valitse University of Algarve !

Miksi valita University of Algarve ( UALG )?

University of Algarve (Portugali) on nuori julkinen yliopisto, jonka oppilasmäärä on lähes 9 000 ja työllistää yli 700 tutkijaa. University of Algarve viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana lujittanut alueelliseen liiketoimintaan ja julkisiin ja yksityisiin organisaatioihin perustetun yhteyden, kannustanut tiedon siirtämistä ja edistänyt kestävää kehitystä ja vaikuttamaan myönteisesti kaikkialla yhteisössä.

opetus

Kolmessa kampuksella, kaksi Faron kaupunkiin ja yksi Portimão, perustettu University of Algarve tarjoaa kursseja kuudelle aihealueelle: taiteet, kirjallisuus ja historia; Tekniikan tieteet; Life, Earth, Marine and Environmental Sciences; Lääketiede ja siihen liittyvät tieteet; Yhteiskunta-, koulutus- ja ammatillisen koulutuksen tieteet; sekä taloustiede, johtaminen ja matkailu. Näiden alueiden opiskeluun sisältyy perus- ja jatkotutkinto (maisteri ja tohtori).

tutkimus

University of Algarve tutkimusta toteutetaan dynaamisissa ja tunnetuissa tutkimuskeskuksissa, jotka tuottavat innovaatioita ja lisäarvoa tutkimus- ja kehitystyön edistämiseksi eri aloilla, kuten meritieteet, biologia ja biolääketiede, elektroniikka ja televiestintä, kirjallisuus, historia, viestintä ja taide . Sen laboratoriot ovat avoimia maailmalle, rekrytoimalla parhaita nuoria tutkijoita eri huippuosaamisen tutkimusaloilla.

kansainvälistyminen

University of Algarve kansainvälistymisstrategian ansiosta ulkomaisten opiskelijoiden määrä on lisääntynyt huomattavasti yli 80 maasta. 8 000 opiskelijan väestöstä 20% on ulkomaalaisia opiskelijoita, joista lähes puolet on yliopistossa kahdenvälisten sopimusten ja yhteistyöohjelmien nojalla, lähinnä Erasmus ja Erasmus Mundus. Eurooppalaisten maisterien ja tohtorien laatu ja monimuotoisuus yhdistettynä jatko-opintokursseihin, jotka ovat avoimia opiskelijoille ympäri maailmaa, selittävät tämän liikkuvuuden laajuuden.

Sijainti

Portugalin eteläimmässä osassa, yksi Portugalin turistimaisimmista alueista, sijaitsevalla yliopistolla on kaksi yliopistokampusta, jotka sijaitsevat Farossa (alueen pääkaupunki, jossa on kansainvälinen lentokenttä, urheilustadion, keskussairaala) ja yksi Portimão, Algarven toinen pääkaupunki.

Tukipalvelut

Kaikissa kampuksissa on tarjolla erityisiä luokkahuoneita, tietokone- ja multimedialaboratorioita, auditorioita, kirjastoja sekä opiskelu- ja kokoustiloja. Langaton Internet-yhteys on käytettävissä kaikissa kampuksilla. University of Algarve yli 600 opiskelijaa, useita ruokaloita ja kahviloita ympäri eri yliopistoissa, lääketieteellisissä palveluissa sekä kulttuuritoiminnassa ja urheilutoiminnassa. Opiskelija-asukasluku, modernit tilat ja laatu ja monimuotoisuus ovat kasvaneet merkittävästi tarjolla olevat ohjelmat.

Sijainnit

  • Universidade do Algarve UAlg Rua da Universidade 81, 8005-139, Faro

Kysymyksiä