Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Johdanto

University of South Carolina yliopiston oikeustieteiden korkeakoulu on yksi maan vanhimmista lakikouluista ja osavaltion ainoa voittoa tavoittelematon lakikoulu. Meillä on paljon tarjottavaa opiskelijoille, mukaan lukien innostunut tiedekunta, uusi rakennus, jossa on huipputeknologia, ja joustava opetussuunnitelma, jonka avulla opiskelijat voivat keskittyä kiinnostuksen kohteisiinsa.

Oikeuskoululla on pääkaupungin lippulaiva-yliopistona syvät yhteydet hallituksemme. Uusi rakennuksemme on kävelymatkan päässä tärkeistä keskuksista, kuten State House ja Etelä-Carolinan korkein oikeus, ja opiskelijamme löytävät usein ulkoilupaikkoja ja uramahdollisuuksia verkostostamme.

Palkitusta Pro Bono -ohjelmastamme ulko- ja klinikoihimme asti sinulla on mahdollisuus sukeltaa syvälle aiheisiin, joista olet intohimoinen. Vaikka ensimmäisen vuoden opiskelijoilla on kaikkialla samanlaisia kursseja, toisena ja kolmantena vuotena voit tutkia kiinnostuksen kohteitasi, opiskella suurilla käytäntöalueilla, kuten oikeudenkäynnit tai yhtiöoikeus, tai erikoistuneilla alueilla, kuten ympäristölainsäädännössä, lastilainsäädännössä tai pienyrityslaissa.

Sijainnit

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Yhdysvallat

    Kysymyksiä