Keystone logo
Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center Varatuomari (OTK) meissä oikeudellisten tutkimusten
Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center

Varatuomari (OTK) meissä oikeudellisten tutkimusten

0 Semesters

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Touro n OTK ohjelma ulkomaisen lain tutkinnon on kolmanneksi vanhin tällainen ohjelma New Yorkin metropolialueen, kun ne Columbia ja New York University. Se on 27-luotto-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan perustiedot Yhdysvallat oikeustiede, laki, ja menettely. Ohjelma on tarkoitus palvella tarpeisiin kaksi erillistä ryhmää:

 • ulkomainen päteviä lakimiehiä Yhdysvalloissa elävät jotka toivovat jatkaa tässä oikeudellisten uraa he alkoivat ulkomailla.
 • asianajajien ulkomailta tulevien jotka etsivät perehtyneisyys Yhdysvaltain lain ja oikeudellisten instituutioiden, jotta he voivat käyttää tätä tietoa heidän ulkomaisten oikeudellisten uran.

Ohjelma, joka painottaa liiketoiminnassaan analyyttisiä taitoja, oli ensimmäinen maa tarjota tutkimus- ja kirjoittamisen kurssi on suunniteltu yksinomaan ulkomaisten asianajajien sekä tietenkin koskee erityisesti Yhdysvaltain oikeusjärjestelmässä. Tuntomerkit ohjelma sisältää:

 • Vapaaehtoinen kysely kursseja perusominaisuuksia US oikeusalamaisista: Valtiosääntöoikeus, Kiinteistövälitys, sopimukset, siviiliprosessilain ja Oikeudenloukkaukset. Näissä kurssien, huomiota kiinnitetään suurten tapauksissa, mutta useimmat lukemat ovat kommentoivat lakiin. Sijasta perinteisen JD muodossa, jossa opiskelijat lukea tapauksista ja keskustella niistä luokassa, tutkimuksessa kurssit opetetaan luento muodossa. Näitä aiheita testataan New York bar tentti. Survey kurssit voivat olla arvokkaita opiskelijoille, jotka haluavat nopean perehtyneisyys tietyllä alalla Yhdysvaltain lakia.
 • Mahdollisuus "tarkastus" yhden kurssin per lukukausi. Tilintarkastus mahdollistaa opiskelija kurssille ilman kustannuksia ja jopa ottaa tentti, mutta ei tietenkään lasketa hyvityksiä tarvitaan valmistumisen. Tilintarkastus yksi kurssi lukukaudessa yli kolmeen lukukauteen voi lisätä oppimismahdollisuuksia noin 30%, ilman lisäkustannuksia.
 • Opiskelijat, jotka kunnostautua OTK Ohjelma voidaan harkita siirrettäväksi JD ohjelman.
 • Opetus peritään per-luotto pohjalta.

Program ominaisuudet

Kaksi kolmesta kurssista, Johdatus Yhdysvaltain oikeusjärjestelmän (3 op) ja OTK Tutorial (2 ov), tarjotaan 14 sunnuntaisin. Kaksi kahden luotto tutkimus kursseja tarjotaan yleensä tiistaina tai torstaina iltaisin. Jokainen luotto vastaa yhden tunnin luokkaa viikossa 14 viikon lukukauden. Opiskelijoiden odotetaan opiskella jopa kolme tuntia jokaiselle tunnille luokassa.

Vähimmäismäärä opintopistettä per lukukausi osa-aikaisten opiskelijoiden on seitsemän. Tämä tarkoittaa sitä, että osa-aikaiset opiskelijat voivat aloittaa opintonsa kahden kurssista sunnuntaisin plus yksi tutkimuksen kurssien tiistai tai torstai-iltana. Osa-aika-ohjelma voi ulottua läpi neljä lukukautta. Opiskelijamäärä kokopäiväisesti voi suorittaa ohjelman niin vähän kuin kaksi lukukautta. Kansainväliset opiskelijat (ne F-1 opiskelija varten) on otettava kokopäiväistä kurssin kuormitusta. Opiskelijat, jotka asuvat vakituisesti tai Yhdysvaltojen kansalaiset ovat oikeutettuja liittovaltion lainoja.

Opiskelijaksi

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on ammatillinen laki tutkinto oppilaitoksen ulkopuolella Yhdysvalloissa. Oppilaitoksen tulee olla akkreditoitu ja missä määrin on täytettävä akateemisen vaatimukset tuloa lakimieskunnassa maassa, jossa laitos sijaitsee.

Opiskelijat myönsi kandidaatti (OTK) in US Legal Studies ulkomaisten lakimiehiä ohjelma voi alkaa lain koulu joko keväällä tai syksyllä lukukauden. Opetus on perimä lukukauden tunnin.

Opiskelija on läpäistävä vaatimukset ja palkitaan varatuomari aste 24 kuukauden kuluessa ylioppilastutkinnon. 24 ulos 27 ov tarvitaan OTK aste on fyysisesti päätökseen kampuksella Touro Law Center Yhdysvalloissa.

Vaatimukset sovellus sisältää:

Todennettu laki koulu selostukset
Kaikkien hakijoiden on oltava niiden lain koulun selostukset arvioidaan ja todennetaan yhdellä seuraavista kahdesta palvelut:

Law School Pääsymaksu neuvosto kandidaatti Credential Seurakuntien
662 Penn St. Box 8511
Newtown, PA 18940-8511
Yhdysvallat
Puhelin: 215.968.1315
Faksi: 215.504.1456
http://lsac.org/llm

Maailman Education Services (WES)
Postiosoite
Bowling Green Station
PO Box 5087
New York, NY 10274-5087
Yhdysvallat
Courier Osoite
64 Beaver St, # 146
New York, NY 10004
Yhdysvallat
Puhelin: 212.966.6311
Faksi: 212.739.6100
www.wes.org

Englanti Proficiency - Testaus Englanti vieraana kielenä (TOEFL)

Yhdysvaltain laki tutkimus on kieli-intensiivinen, vaativat hallintaa pitkiä lukemia, jotka käyttävät laillisia ja antaa Englanti sekä moderneja ja arkaainen muotoja. Kaikki hakijat, joille Englanti ei ole äidinkieli on esitettävä viralliset tulokset Testaus Englanti vieraana kielenä (TOEFL). Pisteet lähestyy 240 (atk-pohjainen asteikko) tai 95 (Internet-pohjainen asteikko) on toivottavaa. Touro Law laitos koodi on 2902.

TOEFL-palvelut kasvatustestauspalvelu
PO Box 6151
Princeton, NJ 08541-6151
Yhdysvallat
Puhelin: 609.771.7100
TTY: 609.771.7714
Faksi: 610.290.8972
www.toefl.org

Pätevyys Pääsy Bar
Sen lisäksi baari tutkimus on luonteeltaan, kunto, ja muun pätevyyden ottamista rimaa jokaisen Yhdysvalloissa toimivalta. Hakijoita kehotetaan määrittämään vaatimukset alueilla, joilla ne aikovat hakea ottamista ottamalla yhteyttä toimivalta. Osoitteita kaikille asiaan virastot ovat saatavilla National konferenssin Bar Tarkastuslentäjän.

New York State Board of Law Tutkintolautakunta Certification
Ennen alkaa ohjelman, kaikki hakijat kiinnostunut istunnon baarissa tentti kannustetaan saada todistus kelpoisuutensa peräisin New Yorkin osavaltion hallituksen lain tutkintolautakunta. Loppuun saattamisen LL.M. ohjelma ei takaa pääsyä bar tentti. Kelpoisuus säännellään osittain luonteeseen ennen oikeudellista tutkimusta. Lisätietoja antavat:
New Yorkin osavaltion hallituksen lain Tutkintolautakunta
Corporate Plaza, Building 3
254 Washington Avenue Extension
Albany, NY 12203-5195
Yhdysvallat
Puhelin: 518.453.5990
Faksi: 518.452.5729
www.nybarexam.org

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • LLM Yhdysvaltain lainsäädännössä
  • Sacramento, Yhdysvallat
 • LL.M. amerikkalaisessa ja kansainvälisessä oikeudessa (online)
  • Dayton, Yhdysvallat
 • US Legal Studies LLM
  • Hartford, Yhdysvallat