Keystone logo
Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Johdanto

Tervetuloa

Missiomme on tarjota erinomainen oikeudellinen koulutus kansainvälisesti perustetulle, monimuotoiselle opiskelijakunnalle. Vaikka asuin JD-ohjelmamme on ollut olemassa jo vuosikymmeniä, jatkotutkinto-ohjelmassamme on yksi pisimmistä lainopillisista online-maisteriohjelmista maailmassa. Olemme olleet verkossa vuodesta 2008.

MEISTÄ

Thomas Jefferson School of Law jatko-ohjelmat pyrkivät huippuosaamiseen. Thomas Jefferson on tunnettu helposti saavutettavasta, maailmanluokan tiedekunnastamme.

ACADEMICS

Älyllisellä, arvostetulla, kattavalla ja monipuolisella akateemisella ohjelmalla Thomas Jefferson School of Law innovatiivisilla online-tutkinnon ohjelmilla [oikeustieteen maisterilla (LLM) ja oikeustieteen maisterilla (MSL)] on joitain seuraavista ominaisuuksista:

  1. Keskity yhteen seuraavista alueista: verotus, rahoituspalvelut ja varallisuudenhoito tai varainhoidon ja riskienhallinta
  2. 100% verkossa
  3. Tarjoaa Kalifornian akkreditoidun lakikorkeakoulun kautta ja hyväksyy kaikki maisteriohjelmat Kalifornian asianajajien Kalifornian komiteassa
  4. Saatavana asianajajille ja muille kuin asianajajille

Saatavilla on myös kaksi (2) asuinalan LLM-ohjelmaa - LLM American Legal Studiesissa ja LLM käytännön taidoissa . Nämä ohjelmat ovat kaikkien saatavilla, joilla on jo JD / LLB (tai vastaava) tutkinto. He asuvat kauniissa rakennuksessamme San Diegon keskustassa, Kaliforniassa, jossa saat henkilökohtaista huomiota opinnoissa.

LLM: n käytännön taitojen opiskelijat ovat opiskelijoita, jotka haluavat vain erikoistua tai hioa taitojaan tietylle lain puolelle.

Niille, joilla on JD / LLB (tai vastaava) tutkinto ja LLM tutkinto, Thomas Jefferson tarjoaa ylpeänä 100% online- oikeustieteen tohtorin (JSD). Tämä viiden (5) vuoden ohjelma on loistava lisä lakimiestesi uraan, mikä auttaa sinua etenemään ja antaa sinulle etua urasi jatkamisessa. Työskennellessäsi huomaavaisten professoreiden kanssa tutkit ja puolustat opinnäytetyön, ja saat lopulta perusteellisen tiedon valitsemasi aiheen kanssa. Tämä on erittäin kilpailukykyinen ohjelma, jonka siirtosaldot ovat saatavissa LLM: stä.

Täytä lisätietoja täyttämällä lomake tai ottamalla yhteyttä ilmoittautumiseen @ TJSL .edu. Keskustelemme mielellämme kaikista näistä ohjelmista kanssanne.

Sijainnit

  • San Diego

    Thomas Jefferson School of Law, 701 B Street, Suite 110, CA 92101, San Diego

    Kysymyksiä