Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM kansainväliset ihmisoikeudet - kokopäiväinen
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM kansainväliset ihmisoikeudet - kokopäiväinen

12 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Etäopiskelu, Kampuksella

* 10 500 puntaa kotimaan, Lontoo; 9 500 puntaa kotimaan, muualla kuin Lontoossa; 14 000 puntaa International, Lontoo; 12 000 puntaa kansainvälinen, muu kuin Lontoo; 9 500 £ verkossa

Johdanto

Uuden oikeustieteen maisterintutkintomme LLM-ohjelmamme on suunniteltu oikeustieteen tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat tutkia tietyn lain erikoisalan käytännön soveltamista. Opiskele kasvokkain tai verkossa.

LLM kansainväliset ihmisoikeudet - kokopäiväinen

Master of Law (LLM) on jatkotutkinto, joka on suunniteltu parantamaan akateemista oikeudellista tietämystäsi keskittyen erityisesti tiettyihin kiinnostaviin alueisiin. Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti oikeustieteen ja ei-juridiikan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat saada oikeustieteen maisterin tutkinnon, ja se keskittyy erityisesti kansainvälisen ihmisoikeuslain syvällisen tuntemuksen kehittämiseen ja sen tutkimiseen, kuinka kansainvälinen oikeus osallistuu ihmisoikeuksien suojelemiseen kaikkialla maailmassa.

Laki kontekstissa

Hanki olennaista syvällistä tietoa ja näkemystä valitsemastasi oikeuden alueesta ja ymmärrä oikeudellisten sääntöjen tärkeys, kun niitä sovelletaan todellisessa maailmassa.

Joustava opiskelu

Ohjelmarakenne on erittäin joustava. Voit suunnitella oman tutkinnon Pathway , joka sopii sinulle ja täyttää uratavoitteesi, olivatpa ne mitä tahansa.

Aiheen asiantuntijoiden opettamia

Opettaja on yhdistelmä entisiä ja nykyisiä ammatinharjoittajia sekä tutkijoita ja opettajia, jotka keskittyvät oikeuskäytäntöön, ei vain teoriaan.

Kurssin vaatimukset

Yhdistyneen kuningaskunnan maahantulovaatimukset

 • Opiskelijoilla tulee olla Yhdistyneen kuningaskunnan perustutkinto mistä tahansa aiheesta 2:2 tai sitä korkeammalla tai vastaava pätevyys.
 • Pakollinen kahden viikon perehdytys vaaditaan kaikilta opiskelijoilta, elleivät he pysty osoittamaan, että he ovat suorittaneet jompaakumpaa:
  • LLB tai vastaava; tai
  • Vähintään 3 juridista moduulia, joiden arvo on vähintään 80 QCF-hyvitystä.
   • Englannin oikeusjärjestelmä
   • Sopimusoikeus
   • Vahinkovahingon laki

Englannin kielivaatimukset hakijoille, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti

 • Englannin kielen taso vastaa IELTS 6.5 tai uudempaa, vähintään 6.0 kussakin komponentissa.

kurssin yksityiskohdat

Kansainvälisen ihmisoikeusoikeuden LLM on suunniteltu kattamaan sellaisia alueita kuin kansainvälisten ihmisoikeuksien yleiset periaatteet, ihmisoikeuslainsäädännön ja humanitaarisen oikeuden välinen suhde sekä kansainvälisten ja kotimaisten ihmisoikeuksien rajoitukset ja tulevaisuus.

Kun opiskelet LLM:n kansainvälistä ihmisoikeuslakia meillä:

 • Opettaa aiheen asiantuntijat, entiset ja nykyiset ammatinharjoittajat sekä tutkimukseen ja opetukseen keskittyneet tutkijat.
 • Keskity oikeuskäytäntöön, ei vain teoriaan.
 • Hyödynnä strategisia kumppanuuksia yritysten, sääntelyviranomaisten ja akkreditointielinten kanssa.
 • Opi lakiteknologiasta valitsemalla oikeustekniikan opintokokonaisuudet.
 • Paranna työllistettävyyttäsi hankkimalla tärkeitä siirrettäviä taitoja ja kartoittamalla urasi uratiimimme kanssa.

Tämän ohjelman palkintoihin liittyvässä moduulissa (Kansainväliset ihmisoikeudet) tarkastellaan myös ihmisoikeuksien universaalisuuden ja kulttuurisen relativismin välistä jännitystä. Tämän moduulin tavoitteena on asettaa ihmisoikeudet kansainvälisen ympäristön kontekstiin, jonka avulla voit oppia soveltamaan monimutkaisia teoreettisia käsitteitä todellisiin asiakastilanteisiin. Kokeneiden ammattilaisten asiantuntevan ohjauksen avulla pääset tutkimaan monia tärkeitä asioita, jotka liittyvät yksilöiden ja yhteiskuntien suojeluun monissa tilanteissa ympäri maailmaa.

Yleisen perehdytyksen lisäksi ohjelmaan on kahden viikon perehdytys, joka kattaa Englannin oikeusjärjestelmän keskeiset periaatteet. Tämä on pakollinen ei-juridiikan opiskelijoille, mutta avoin myös oikeustieteen opiskelijoille, jotka haluavat päivittää Englannin ja Walesin oikeuden perusteet. Tämä olisi hyödyllistä kaikille opiskelijoille, jotka ovat pitäneet huomattavan tauon lakikoulutuksessa.

Auttaakseen sinua valmistautumaan väitöskirjaasi termillä 3, termit 1 ja 2 sisältävät joukon pakollisia ja muita valinnaisia tutkimusmenetelmiä koskevaa koulutustilaisuutta.

Huomaa, että Home Office -määräysten vuoksi opiskelijat, jotka tarvitsevat Student Route -viisumin opiskellakseen meillä, eivät saa opiskella verkossa, ja he voivat valita vain kasvokkain opetetut moduulit.

Kurssin rakenne

Ehdot 1 ja 2 (kokopäiväinen)

Kahden viikon perehdytys: Ei-lakiopiskelijoille tämä sisältää pakollisen johdannon Englannin ja Walesin lakiin, joka on suoritettava ennen ensimmäisten moduulien aloittamista.

Suoritat:

 • Kansainväliset ihmisoikeudet
 • Tutkimusmenetelmien koulutus (istunnot ehtojen 1 ja 2 aikana)

Voit sitten valita kolme valinnaisten moduulien* luettelosta, joka sisältää moduulit, kuten:

 • Asianajo- ja baaritaidot**
 • Siviili- ja rikosoikeudenkäynti**
 • Kansainvälinen rikosoikeus
 • Sovittelu ja vaihtoehtoinen riidanratkaisu**

*Kaikki valinnaiset moduulit ovat saatavuuden mukaan.

**Jos saavutat 55% tai enemmän näissä kolmessa moduulissa ja suoritat onnistuneesti maisteriohjelman, sinut vapautetaan yliopiston BPC-valintatapahtumasta.

Lukukausi 3 (kokopäiväinen)

 • Väitös kansainvälisestä ihmisoikeusoikeudesta

Kurssin tiedot

Arviointi

Moduulit arvioidaan kolmen tunnin näkemättömällä kirjallisella tentillä tai 4500 sanan työselostustehtävällä.

Kaikkiin kokeisiin, mukaan lukien verkko-opiskelu, vaaditaan läsnäolo jollakin Yhdistyneen kuningaskunnan kampuksellamme (tai hyväksytyssä ulkomaisessa keskuksessa tilauksesta).

Verkko-opiskelun oletuskampuspaikka on Lontoo.

Väitöskirjamoduuli arvioidaan jättämällä opinnäytetyö (15 000 sanaa), ja se tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan, syvälliseen ja intensiiviseen kansainvälisen ihmisoikeuslain erikoisalan tutkimukseen ja pohdiskeluun.

Rakenne

Tällä kurssilla on innovatiivisesti joustava rakenne, ja siinä on erityisiä arviointeja, jotka edistävät tehokasta oppimista.

Kuinka hakea

 • Kurssille voi hakea suoraan yliopistosta.
 • Tätä kurssia ei voi valita opiskelemaan LPC:n (Legal Practice Couse) rinnalla.

Huomaa: Hongkongin kurssimme eivät ole vielä avoinna hakemuksia. Jos olet kiinnostunut saamaan lisätietoja opiskelusta Hongkongissa, rekisteröi kiinnostuksesi jo tänään.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä