Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM International Public Law - Kokopäiväinen
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM International Public Law - Kokopäiväinen

12 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Etäopiskelu, Kampuksella

* Iso-Britannia – 10 500 £ Lontoo, 9 500 £ Lontoon ulkopuolella. Kansainvälinen - 14 000 £ Lontoo, 12 000 £ Lontoon ulkopuolella

Johdanto

Uuden oikeustieteen maisteriohjelman LLM-ohjelmamme on suunniteltu oikeustieteen ja ei-juridiikan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat tutkia tietyn lain erikoisalan käytännön soveltamista. Opiskele kasvokkain tai verkossa.

LLM kansainvälinen julkinen oikeus

Master of Laws (LLM) Public International Law* on jatkotutkinto, joka on suunniteltu parantamaan akateemista oikeudellista tietämystäsi keskittyen erityisesti tiettyihin kiinnostaviin alueisiin. Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti oikeustieteen ja ei-juridiikan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat saada maisterin tutkinnon oikeustieteessä. Kurssi keskittyy erityisesti kansainvälisiä suhteita säätelevään lainsäädäntökehykseen liittyvien monimutkaisten kysymysten tutkimiseen.

*Vaatii hyväksynnän.

kurssin yksityiskohdat

LLM Public International Law on innovatiivinen, joustava ohjelma, joka on suunniteltu oikeustieteen ja ei-juridiikan tutkinnon suorittaneille ja joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada syvällinen tietämys kansainvälisestä julkisoikeudesta käytännössä. Tämä kurssi valmistaa sinut työhön kansainvälisen julkisoikeuden, kuten diplomatian tai suhdetoiminnan, alalla. Se auttaa sinua myös, jos työskentelet jo tällä alalla, ottamaan korkeamman roolin.

Kun opiskelet LLM:n kansainvälistä julkisoikeutta meillä:

 • Opettaa aiheen asiantuntijat, entiset ja nykyiset ammatinharjoittajat sekä tutkimukseen ja opetukseen keskittyneet tutkijat.
 • Keskity oikeuskäytäntöön, ei vain teoriaan.
 • Hyödynnä strategisia kumppanuuksia yritysten, sääntelyviranomaisten ja akkreditointielinten kanssa.
 • Opi lakiteknologiasta valitsemalla oikeustekniikan opintokokonaisuudet.
 • Paranna työllistettävyyttäsi hankkimalla tärkeitä siirrettäviä taitoja ja kartoittamalla urasi uratiimimme kanssa.

Yleisen perehdytyksen lisäksi ohjelmaan on kahden viikon perehdytys, joka kattaa Englannin oikeusjärjestelmän keskeiset periaatteet. Tämä on pakollinen ei-lakiopiskelijoille, mutta avoin myös opiskelijoille, jotka haluavat kertaus Englannin ja Walesin lain perusteista. Tämä olisi hyödyllistä kaikille opiskelijoille, jotka ovat pitäneet huomattavan tauon lakikoulutuksessa.

Auttaaksesi valmistautumaan väitöskirjaasi, opiskelet useita pakollisia ja valinnaisia tutkimusmenetelmiä koskevia koulutustilaisuuksia ensimmäisillä lukukausillasi.

Huomaa, että Home Office -määräysten vuoksi opiskelijat, jotka tarvitsevat Student Route -viisumin opiskellakseen meillä, eivät saa opiskella verkossa, ja he voivat valita vain kasvokkain opetetut moduulit.

Kurssin rakenne

Ehdot 1 ja 2 (kokopäiväinen)

Kahden viikon perehdytys: Ei-lakiopiskelijoille tämä sisältää pakollisen johdannon Englannin ja Walesin lakiin, joka on suoritettava ennen ensimmäisten moduulien aloittamista.

Suoritat:

 • Kansainvälinen julkinen oikeus
 • Tutkimusmenetelmien koulutus (istunnot ehtojen 1 ja 2 aikana)

Voit sitten valita kolme* valinnaisten moduulien luettelosta, joka sisältää moduulit, kuten:

 • Tietosuoja ja immateriaalioikeudet
 • Kansainväliset ihmisoikeudet
 • International Corporate Governance

*Kaikki valinnaiset moduulit ovat saatavuuden mukaan.

Lukukausi 3 (kokopäiväinen)

 • Väitös kansainvälisestä julkisoikeudesta

Kurssin tiedot

Arviointi

Moduulit arvioidaan kolmen tunnin näkemättömällä kirjallisella tentillä tai 4500 sanan työselostustehtävällä.

Kaikkiin kokeisiin, mukaan lukien verkko-opiskelu, vaaditaan läsnäolo jollakin Yhdistyneen kuningaskunnan kampuksellamme (tai hyväksytyssä ulkomaisessa keskuksessa tilauksesta).

Verkko-opiskelun oletuskampuspaikka on Lontoo.

Väitöskirjamoduuli arvioidaan jättämällä opinnäytetyö (15 000 sanaa), ja se tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan, syvälliseen ja intensiiviseen kansainvälisen julkisoikeuden erikoisalaan liittyvään tutkimukseen ja pohdiskeluun.

Rakenne

Kurssilla on innovatiivisesti joustava rakenne ja erityisiä arviointeja, jotka edistävät tehokasta oppimista.

Kurssin vaatimukset

Opiskelijoilla tulee olla Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto mistä tahansa aiheesta 2:2 tai sitä korkeammalla tai vastaava pätevyys. Ei-lakiopiskelijoiden on suoritettava pakollinen kahden viikon perehdytys, joka kattaa Englannin oikeusjärjestelmän keskeiset periaatteet, elleivät he pysty osoittamaan onnistuneesti LLB:n (tai vastaavan) tai vähintään 3 vähintään 80 QCF-opintopisteen arvoisen juridisen moduulin suorittamista. jonka tulee sisältää - englantilainen oikeusjärjestelmä, sopimusoikeus ja vahingonkorvausoikeus.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä