Keystone logo
The University of Greenwich LLM kansainvälinen ja kauppaoikeus
The University of Greenwich

LLM kansainvälinen ja kauppaoikeus

London, Yhdistynyt kuningaskunta

1 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 150 / per year *

Kampuksella

* kokopäiväinen kansainvälinen| koti 11 000 puntaa vuodessa; osa-aikainen kansainvälinen £3 025 / 30 opintopistettä | kotiin 1 850 puntaa per 30 krediittiä

Johdanto

Kansainvälisen ja kauppaoikeuden LLM:n avulla saat lisätietoja kansainvälistä yhteisöä säätelevistä oikeudellisista puitteista ja globaaleja markkinoita koskevista oikeudellisista ongelmista.

Maailmankaupan tuntemus - ja sitä ympäröivä oikeudellinen kehys - ei ole koskaan ollut tärkeämpää. Tällä kurssilla katsot kansallisten lainkäyttöalueiden ulkopuolelle ja pääset käsiksi kansainvälisen julkisoikeuden ja kansainvälisen kauppaoikeuden kysymyksiin.

Voit tutkia yhtä kolmesta hyväksytystä Pathways tai seurata ei-hyväksyttyä Pathway . Kolme hyväksyttyä Pathways ovat: Liiketoiminnan ihmisoikeudet ja ympäristö; Henkinen omaisuus; ja Ocean Law & Policy. Hyväksynnän saamiseksi sinun on (opintojen aloittamisen jälkeen) hankittava hyväksyntä opiskeluun hyväksyntää varten; ja saada hyväksyntä - ja sitten suorittaa - väitöskirja, jonka on koskettava hyväksyntään liittyvää aluetta; ja kolmanneksi opiskella pakollista, 30 opintopisteen moduulia*, joka liittyy merkintään. (*Ocean Law & Policy:n osalta hyväksynnän pakollinen moduuli on "Laki merenkulun turvallisuudesta: laivastot ja oikeusvaltio merellä"; henkisen omaisuuden osalta hyväksynnän pakollinen moduuli on "Intellectual Property Law"; ja Yritysten ihmisoikeudet ja ympäristö -osion hyväksynnän pakollinen moduuli on "Business Human Rights & the Environment".) Jos olet kiinnostunut jostain hyväksytyistä Pathways , ota yhteyttä LLM-tiimiin sähköpostitse osoitteeseen [email protected] .uk saadaksesi täydelliset tiedot, mukaan lukien tiedot kunkin hyväksynnän pakollisista ja valinnaisista moduuleista sekä kurssin yleisestä rakenteesta.

LLM-opiskelijana sinut arvioidaan kurssin, luokkaesitysten ja väitöskirjan kautta, joten hankit laajan valikoiman taitoja.

Mitä sinun pitäisi tietää tästä kurssista

  • LLM keskittyy kansainvälisen yhteisön perustana olevaan lakiin ja oikeudellisiin puitteisiin sekä kauppaan ja globaaleihin markkinoihin vaikuttaviin oikeudellisiin kysymyksiin.
  • Ulkomaisten opiskelijoiden, joilla ei ole kokemusta yhteisen oikeuden lainkäyttöalueesta, on suoritettava Common Law Foundations -kurssi yhden lukukauden 1 valinnaisen 15 opintopisteen kurssin sijasta.
  • Jos opiskelit LLB:tä Greenwichissä ja suoritit moduulit perustutkintotasolla tai sinulla oli Pro Bono -sijoitus, et voi suorittaa samoja moduuleja uudelleen LLM:ssä.

Pääsymaksut

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä