Keystone logo
The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Johdanto

The University of Edinburgh on ollut vakio monimutkaisessa, nopeasti muuttuvassa maailmassamme yli 400 vuoden ajan.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" Opiskelija osoitteessa <span translate= "no">Edinburghin yliopisto " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743, c_limit/element/18/188668_onlineheaderms3.png" alt="188668_onlineheaderms3.png" data-json=" {"author":"University of Edinburgh","author_url":"","source":""} " />Kuten Covid-19-pandemian pysyvät vaikutukset osoittavat, yhteiskunnalla on edessään merkittäviä haasteita. Johtavana maailmanlaajuisena yliopistona luotamme siihen, että koulutuksella on keskeinen rooli näiden ongelmien ratkaisemisessa ja nautimme yhteisestä vastuustamme vastata niihin.

Se on jotain, mitä yhteisömme on aina tehnyt. Yhdessä olemme laajentaneet ihmisten tietämyksen syvyyttä ja parantaneet tavallisten ihmisten elämää.

Täällä tehty tutkimus johti kloroformianestesian, Higgsin bosonihiukkasten ja koeputkihedelmöityksen löytämiseen. Akateemikkomme, opiskelijamme ja alumnimme löysivät hiilidioksidin, johtivat Skotlannin valistuksen perustaa nykyajattelulle, kehittivät geneettisesti muokatun rokotteen hepatiitti B:tä vastaan ja tunnistivat SARS-koronaviruksen.

Olemme pitkään nauttineet innovaation ja yhteistyön hengestä ja jatkamme niin edelleen. Olemme ylpeänä avoimia kaikille ja tuomme uusia näkemyksiä ja näkemyksiä omaavia ihmisiä yhteen kansainvälisessä yhteisössä, joka on perustamassa Euroopan datapääkaupunkia, torjuu ilmastonmuutosta ja tasoittaa tietä uusille hedelmällisyyshoitoille. Tutkijamme etsivät parannuskeinoja syöpään, käyttävät lääkkeitä uudelleen parantaakseen Covid-19-koronaviruksen hoitoja ja osallistuvat maailmanlaajuiseen rokotteen etsintään.

Yhdessä olemme avoimia maailmalle tänään, jotta voimme vaikuttaa maailmaan huomenna.

Viisumivaatimukset

Rankingit

Sijainnit

  • Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

Kysymyksiä