Keystone logo
© Moritz College of Law
The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

Johdanto

The Ohio State University Moritz College of Law on olennainen osa yhtä maailman suurimmista oppilaitoksista. Moritz College of Law on perustettu vuonna 1891 ja se on johdonmukaisesti Ohion osavaltion korkeimmalle arvostetuin oikeustieteen korkeakoulu, ja siitä on kasvanut yksi maan merkittävimmistä julkisoikeudellisista korkeakouluista ja yksi maailman arvostetuimmista oikeustieteellisistä korkeakouluista.

Moritz College of Law perustettiin vuonna 1891 ja se on johdonmukaisesti Ohion osavaltion korkeimmalle arvostetuin oikeustieteen korkeakoulu, ja siitä on kasvanut yksi maan merkittävimmistä julkisoikeudellisista korkeakouluista ja yksi maailman arvostetuimmista oikeustieteellisistä korkeakouluista.

Moritz on noin 570 opiskelijan ja yli 50 tiedekunnan jäsenen kollegiaalinen yhteisö, joka tunnetaan tiukasta akateemisesta ohjelmastaan, maailmanluokan tiedekunnan uraauurtavasta tutkimuksestaan, syvästä sitoutumisesta opetukseen ja ammatilliseen koulutukseen sekä tulevien johtajien kehittämiseen.

Yliopiston yli 11 000 alumnia ovat keskeisiä sen kansalliselle maineelle. Valmistuneita ovat Ohion korkeimman oikeuden tuomarit, liittovaltion muutoksenhakutuomarit ja piirituomioistuimen tuomarit, Yhdysvaltain senaattorit, Yhdysvaltain edustajat, kuvernöörit, kaikenkokoisten lakitoimistojen johtajat, Fortune 500 -yritysten toimitusjohtajat, lakikoulujen professorit eri puolilla maata, ja tunnettuja asianajajia yksityisissä toimistoissa, valtion palveluissa ja yleisen edun mukaisissa asianajotoimistoissa.

Moritz College of Law on olennainen osa The Ohio State Universityä, joka on yksi Yhdysvaltojen parhaista ja suurimmista julkisista yliopistoista. Ohio State University on myös valittu Yhdysvaltojen parhaiden julkisten yliopistokampusten joukkoon. Ohio State University tunnetaan kansallisesti collegejalkapallojoukkueestaan, Buckeyesista.

Moritz College of Lawn tehtävät

  • Pyrimme opettamaan opiskelijoille tiukkoja analyyttisiä taitoja, auttamaan heitä kehittämään ymmärrystään lainsäädännöstä ja oikeusprosessista ja parantamaan heidän ammatillista harkintakykyään dynaamisen ja innovatiivisen oppimisympäristön avulla tavoitteena, että heistä tulee erinomaisia lakialan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan ja parantamaan yhteiskuntaa.
  • Tarjoa näkemyksiä lain ja oikeudellisten instituutioiden vaikutuksista yksilöihin ja yhteisöihin ja ajaudu ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvointia parantaviin lakimuutoksiin.
  • Anna asiantuntemusta julkisissa keskusteluissa ja aloitteissa, jotka johtavat lakien ja oikeudenkäytön parantamiseen Ohiossa, kansakunnassa ja maailmassa.

Sijainnit

  • Columbus

    Michael E. Moritz College of Law 55 West 12th Avenue, Drinko Hall Columbus, OH 43210-1391, 43210, Columbus

    Kysymyksiä