Keystone logo
Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Johdanto

2000-luvun lakimiehen on tehtävä muutakin kuin vain tutkia tapauksia oikeudessa. Tarvitset kyvyn neuvotella sopimuksista, luonnoksista sopimuksista, käsityöjärjestelyistä ja välittää riitoja. Texas A&M University School of Law tarjoaa sinulle tiedot. Innovatiivisessa JD-ohjelmassa korostetaan tosielämän oikeudellisten taitojen merkitystä, jotka valmistavat sinut täysin urasi kaikkiin näkökohtiin.

Asianajajia on useita. 2000-luvulla harjoittavat lakimiehet palvelevat monenlaisia asiakkaita eri tehtävissä ja lukemattomilla toimialoilla. Texas A&M University School of Lawissa voit pitää vaihtoehtosi avoimena harjoittamalla laajaa koulutusta. Tai voit valita yhden kolmesta tarjoamastamme polusta. Jokaisella näistä poluista voit jopa keskittyä keskittymään tiettyihin käytäntöihin, kuten henkiseen omaisuuteen tai öljy- ja kaasulakiin.

Oikeustieteellisen koulun valitseminen tarkoittaa kodin valitsemista lähivuosiksi, etkä löydä parempaa oppimis- ja asumispaikkaa kuin Fort Worth. Fort Worth tarjoaa vertaansa vailla olevan elämänlaadun, laillisen yhteisön, joka toivottaa tervetulleeksi ja ohjaa nuoria lakimiehiä, ja pääsyn monenlaisiin työnantajiin erilaisissa käytännöissä, mukaan lukien asianajotoimistot, valtion virastot, voittoa tavoittelemattomat järjestöt ja yritysten lakiosastot.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Fort Worth

    1515 Commerce Street, 76102, Fort Worth

    Kysymyksiä