Keystone logo
Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Johdanto

Tietoja temppelilaista

US News on jatkuvasti tunnustettu 50 parhaan ja parhaiten arvostetun Temple University Beasley School of Law joukkoon 3. sijalla oikeudenkäynneissä, 11. sijalla oikeudellisessa kirjoituksessa, 19. sijalla kansainvälisessä oikeudessa ja # 25 verolakeissa.

Temple Law on kokemuksellisen oppimisen johtaja ja sillä on tiedekunta, jolla on kansainvälinen maine akateemisesta huippuosaamisesta, stipendeistä ja tehokkaasta opetuksesta. Temppelilailla on myös viisi keskusta: Sheller Center for Social Justice, Kansainvälisen oikeuden instituutti

Opiskelijat ympäri maailmaa ilmoittautuvat Temple Law's Juris Doctor (JD) -ohjelmaan ja oikeustieteen maisteriohjelmiin, koska koulun 120 vuotta on omistautunut korkeaan oikeudelliseen koulutukseen kohtuuhintaan.

Elämä Philadelphiassa

Philadelphian kaupunki on tärkeä osa temppelilakikokemusta. Philadelphia on ensimmäinen UNESCO: n maailmanperintökaupunki Yhdysvalloissa, ja National Geographic nimitti sen hiljattain yhdeksi suosituimmista kaupungeista Yhdysvalloissa vuonna 2020. Tämän kauniin ja elinvoimaisen kaupungin kulttuurinen ja henkinen elämä parantaa päivittäin opiskelijoiden akateemisia ohjelmia, ja se on paljon edullisempi elinkustannus verrattuna muihin itärannikon kaupunkeihin.

Maan kuudenneksi suurin kaupunki Philadelphia on koti kaikilla tasoilla sijaitseville osavaltioiden ja liittovaltion tuomioistuimille. Lukemattomia suuria ja pieniä lakitoimistoja, kymmeniä kunnallisia virastoja ja satoja muita laillisia työnantajia. Temple Law -opiskelijat voivat helposti matkustaa New Yorkiin ja Washington DC: hen, koska Philadelphia on kätevällä paikalla kahden suurimman kaupungin välillä.

120285_philadelphia-224447_640.jpg

Tehtävä

Vuonna 1895 perustettu temppelilaki on sitoutunut huippuosaamiseen opettamisessa, oppimisessa, stipendeissä ja palvelussa. Temppelilaki on omistettu valmistelemaan opiskelijoita aloittamaan ja jatkamaan lakimiesten ammattia korkeimman mahdollisen taitotason kanssa, lujasti sitoutuen ammatillisen vastuun periaatteisiin ja tuntemalla henkilökohtainen velvollisuus johtaa ja palvella yhteisöjä, joissa he ovat elää ja harjoitella.

Temppelilaki ylläpitää perustavanlaatuista ideaalia tehdä oikeudellisesta koulutuksesta kaikkien lahjakkaiden henkilöiden saataville, mukaan lukien henkilöt, joilla muutoin ei ehkä ole tätä mahdollisuutta tai jotka saattavat kohdata esteitä rodun, uskonnon, sukupuolen, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin tai ilmaisun, iän, sosioekonominen tausta tai muut henkilökohtaiset ominaisuudet.

Sijainnit

  • Philadelphia

    Temple University Beasley School of Law 1719 North Broad Street Philadelphia, PA 19122, 19122, Philadelphia

Kysymyksiä