Keystone logo
Swansea University LLM Kansainvälisessä merioikeudessa
Swansea University

LLM Kansainvälisessä merioikeudessa

0 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

* UK / EU-opiskelijat: 7900 puntaa kokopäiväisesti; 3950 puntaa / vuosi 2 vuoden osa-aikatyöstä; 2650 puntaa / vuosi 3 vuoden osa-aikatyöstä. Kansainväliset opiskelijat: 16450 puntaa kokopäiväisesti; 8 250 £ / vuosi 2 vuoden osa-aikatyöstä; 5500 puntaa / vu

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Meri on elintärkeä ihmisen olemassaololle - kaupalle, navigointireiteille ja tärkeä luonnonvarojen lähde. Oikeudellinen asiantuntemus lakia ympäröivissä kysymyksissä on aina kysyttyä.

Kansainvälisen merioikeuden LLM antaa sinulle syvällisen ymmärryksen tavaroiden kuljetussopimuksista, merikuljetusvakuutuksista, kansainvälisestä kaupasta ja merioikeudesta.

Opiskelemalla asiantuntijoilta, joilla on korkeatasoinen akateeminen ja käytännön kokemus, saat erityistietoja ja -taitoja, joita työnantajat arvostavat korkealla tasolla, ja avaat erilaisia jännittäviä uramahdollisuuksia.

Miksi kansainvälinen merioikeus Swanseassa?

Jatko-opiskelijana Hillary Rodham Clinton Law Schoolissa, olet osa maailmanlaajuisesti tunnustettua lakikoulua, jossa kukoistava akateeminen ympäristö on sitoutunut huippuosaamiseen opettamisessa ja tutkimuksessa ja tarjoaa poikkeuksellisen opiskelijakokemuksen.

Sinut vapautetaan CIArb-jäsenyyden 2 tason vaatimuksista, joten voit hakea instituutin jäsentasolle (MCIArb) suoritettuaan kansainvälisen kaupallisen välimiesmenettely-moduulin onnistuneesti.

Swansea University on Yhdistyneen kuningaskunnan 26. sija tutkimuksen laadun ja 22. tutkimuksen vaikutusten suhteen (REF 2014).

Sinun kokemuksesi kansainvälisestä merioikeudesta

Tällä LLM-tutkinnolla saat tietoa ja kokemusta kehittyäksesi 2000-luvun lakimieheksi tai oikeudellisen palvelun ammattilaiseksi, jolla on erikoistunut ja syvällinen käsitys kansainvälisestä merioikeudesta.

Jatkotutkinto antaa sinulle mahdollisuuden oppia tutkijoilta, jotka ovat alan asiantuntijoita ja joilla on runsaasti akateemista ja käytännön kokemusta.

Opit myös:

 • Vierasluennot antavat sinulle kuvan alan käytännöstä
 • Kilpailut
 • Kesäkoulut ulkomailla

Kansainvälisen merioikeuden työllistymismahdollisuudet

Valmistuneet kansainvälisen merioikeuden LLM: llä ovat hyvät mahdollisuudet kannustaa ja palkita uramahdollisuuksia.

Työllistettävyyden parantaminen on meille tärkeä prioriteetti, ja järjestämme avustavia tapahtumia, mukaan lukien vuosittainen LLM-uramessut, joka antaa sinulle mahdollisuuden tavata paikallisia ja kansainvälisiä lakitoimistoja, sekä verkostoitumistapahtumia ja vierailuja johtaviin käytäntöihin Lontoon Cityssä.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Pääsyvaatimus tämän LLM kansainvälisen merioikeuden on 2: 2 kunnia tutkinnon, mieluiten sukulaisessa kurinalaisuudessa.
 • Hakijoita, joilla on asiaankuuluvaa kokemusta, kannustetaan myös hakemaan.
 • Otamme mielellämme vastaan opiskelijoiden hakemuksia ympäri maailmaa ja vaadimme aiemmasta tutkimuksesta todisteita, jotka vastaavat pääsyvaatimuksia.
 • Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, tarvitset hyväksyttävän läpäisyn hyväksytyssä englannin kielen pätevyydessä, kuten IELTS-testissä (kokonaispistemäärä on vähintään 6,5 ja vähintään 6,0 jokaisessa komponentissa).
 • Saatavilla on ilmaisia ​​englannin kielen kursseja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua parantamaan kriittistä juridista ajattelua ja kirjoittamista.

Työpaikat ja työllistyvyys

Ura-alueet ja työllistyvyys Swansea Employability Academy (SEA) tukee sinua urasi jokaisessa vaiheessa auttaa sinua rakentamaan kirkas tulevaisuus.

Urakehityspalveluihin kuuluu:

 • Työllistyvyyskurssit, työnantajakeskustelu, räätälöityjä tapahtumia ja uramessuja.
 • Yksilölliset neuvoja ja opastusta ammattipäteviltä uranneuvojilta.
 • Apua työpaikkojen, työharjoittelujen, harjoittelupaikkojen ja vapaaehtoistyömahdollisuuksien löytämisessä.
 • Pääsy tietoresursseihin monenlaisista uranhallinnan aiheista.
 • Rahoitusta opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksien ja opiskelijaseuran / klubin tapahtumien tukemiseksi.

Me tarjoamme myös apua ja neuvoja Swansea University Alumniin jopa kahden vuoden kuluttua valmistumisesta.

Oikeustieteellinen korkeakoulu ottaa proaktiivisen lähestymistavan parantaa tutkinnon suorittaneiden työllistyvyyttä, ja hänellä on erityinen työllistettävyys- ja sijoitusjohtaja. Koulu tarjoaa valikoiman paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä harjoittelupaikkoja, ammatillisia kursseja, neuvoja ja tukea, joiden avulla voit kehittää tavoitteidesi saavuttamiseen tarvittavia taitoja.

Opiskelijoiden työllistettävyyden parantaminen on tärkeä prioriteetti. Tätä varten järjestämme useita aloitteita LLM-opiskelijoille, mukaan lukien vuosittainen LLM Careers Fair, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden tavata paikallisten ja kansainvälisten lakitoimistojen edustajia, verkostoitumistapahtumia ja vierailuja Lontoon kaupungin johtaviin käytäntöihin. .

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University nimitettiin vuoden yliopistoksi vuoden 2019 Whatuni Student Choice Awards -palkinnoissa toisen kerran viiden vuoden aikana. Sen lisäksi, että Swansea University kruunattiin vuoden Swansea University otti kärkipaikan kansainvälisessä luokassa ja sijoittui kolmen parhaan joukkoon jatko-, kurssi- ja luennoitsijoissa. Whatuni Student Choice Awards -palkinnot äänestävät kokonaan opiskelijat, ja yli 41 000 arvostelua ja kommenttia on lähetetty yli 160 Ison-Britannian laitokselta.

Arvostetussa Guardian University Guide 2021: ssä olemme 24. sijalla Isossa-Britanniassa ja olemme voittaneet Walesin vuoden yliopiston tittelin toisen kerran kolmen vuoden aikana, mikä vahvistaa asemaanamme Walesin johtavana korkeakouluna.

Sijoitamme opiskelijamme kaiken ytimeen. Tämän seurauksena saavutimme kultaisen luokituksen, korkeimman mahdollisen luokituksen kansallisessa opetuksen huippuosaamisen ja opiskelijoiden tuloskehyksessä (TEF) ja olemme Yhdistyneessä kuningaskunnassa kuudennella sijalla opiskelijoiden tyytyväisyyden suhteen vuoden 2020 kansallisessa opiskelijakyselyssä.

Upeat rantakampuksemme tekevät meistä toivotun sijainnin opiskelijoille ja henkilöstölle ympäri maailmaa, ja monikulttuurinen yhteisömme tarjoaa globaalin näkökulman, joka antaa meille liittyville mahdollisuuden kehittää taitoja ja tietämystä, joka asettaa heille menestyvää ja rikastuttavaa uraa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • LLM International Maritime Law
  • Swansea, Yhdistynyt kuningaskunta
 • LLM Maritime Law - Kokopäiväinen
  • Online United Kingdom
 • LLM Maritime Law - osa-aikainen
  • Online United Kingdom