Keystone logo
© Uni.
Sustainability College Bruges

Sustainability College Bruges

Sustainability College Bruges

Johdanto

Sustainability College Brugge (SCB) on yksityinen laitos, joka tarjoaa jatkuvan koulutuksen, tutkimuksen, neuvonnan ja sovittelu, maailmanlaajuista julkista - ympäristö-, energia-, ilmastonmuutos ja terveys ja turvallisuus asioita.

Toimintaa SCB ovat innostuneita ja ohjaavat 2015 YK kestävän kehityksen tavoitteet sekä vuoden 2016 eurooppalaisen toiminnan kestävän kehityksen.

SCB koostuu Täydennyskoulutuskeskus, keskuksen tutkimuksesta, keskus Sovittelu & Riitojen ratkaisu, ja keskus Advisory Services.

Sitä tukee suuri joukko SCB Fellows, kansainvälinen neuvottelukunta ja ystävät SCB.

Brugge 1

Täydennyskoulutus

SCB Täydennyskoulutuskeskus (CCE) organisoi täydennyskoulutuksen (ohjelmat, konferenssit, seminaarit, esitykset), joka on "ongelma suuntautuneita", "kysyntäkohtaisia", "tieteellisesti perusteltu" ja "didaktisesti innovatiivisia". Tämä on pääasiassa tehty monitieteinen tavalla ja keskittyen yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden näkökohtia. Tarvittaessa ja otollinen, luonnontieteiden ja biolääketieteen osaaminen on mukana. Räätälöity koulutus on tavoite.

SCB CCE toiminta ei johda kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinto. Osallistuminen ja arviointi palkitaan SCB CCE todistus (läsnäolotodistus, osallistuminen, arviointi).

SCB tutkimuskeskus

SCB tutkimuskeskus (CR) suorittaa (muun) tieteidenvälistä tutkimusta ympäristö-, energia-, ilmastonmuutos ja terveys ja turvallisuus asioita. Tämä tapahtuu aloitteesta SCB Fellowsin ja / tai pyynnöstä yleisen tai yksityisen osapuolille.

Merimetsotutkimuksen esitellään SCB avajaistapahtuma, seminaareissa tai konferensseissa, ja ne julkaistaan ​​SCB lausunnossa Papers.

Brugge

Sovittelu

SCB keskus Sovittelu & riidanratkaisua (CMdR) pyrkii edistämään sovittelua ja muita vaihtoehtoisia riidanratkaisumenettelyjä (ADR) tekniikoita ympäristön, energian, ilmastonmuutoksen ja terveyden ja turvallisuuden alalla. Se sisältää toimintaa Flanderin yhdistyksen ohjauksen ja sovittelu Complex investointihankkeisiin kuten perustettiin vuonna 2010 Kurt Deketelaere ja Dirk Henckens, ja on avoin eurooppalaisten ja kansainvälisten ADR kehitystä.

Neuvontapalvelut

SCB keskus Advisory Services (CAS) on laillinen ja monialaisen neuvontaa ja tukea hallituksia (paikallinen, kansallinen, EU, kansainvälinen), voittoa ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ympäristö-, energia-, ilmastonmuutos ja terveys ja turvallisuus asioita. Tämä tehdään tieteellisen ja puolueettomasti. SCB CAS toimii myös "toisen mielipiteen" vapauttaja laista ja konsulttiyritysten.

SCB Vision & Mission

SCB visio on "panostaminen osaamiseen kestävä tulevaisuus".

SCB: n tehtävänä on:

 • Jakaminen intohimomme ympäristö, ilmasto, energia, terveys ja turvallisuusasioissa,
 • Tarjoaa sisältöpainotteisten jatkokoulutuksen sijaan muotoiluohjattu koulutus,
 • On joustava, mukautuva ja ennakointi alati muuttuvassa sääntely-ympäristö,
 • Performing poikkitieteellistä tutkimusta siitä ja humanististen tieteiden näkökulmasta, kun taas osallistuvat kaikki asiaankuuluvat sidosryhmät,
 • Tuloksia osaava ja räätälöityjä neuvontapalveluja, sovittelu ja riitojen ratkaisua,
 • Perustuu ”verkko-hankinta”, jolloin maailmanlaajuinen johtavien asiantuntijoiden voittoa, voittoa, hallitus ja akateemisen sektorin niille, joilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta opiskella tai osallistua ulkomaille,
 • Koska maailmanlaajuista, ja tehdä jatkuvan koulutuksen ja tutkimuksen kaikkien saatavilla sijainnista riippumatta ja aikavyöhyke,
 • Tavoitteena laatu kaikessa toiminnassa kehitetään tuella maailmanluokan ryhmä sitoutuneita ja päteviä stipendiaatit.Brugge

Sijainnit

 • Bruges

  Potterierei 4 8000 Bruges (Belgium), , Bruges

Kysymyksiä