Keystone logo
Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Johdanto

Suffolk Law on yli 100 vuoden ajan tuottanut joitakin maan arvostetuimpia lakimiehiä. Suffolk Law on vertaansa vailla oleva paikka aloittaa, rakentaa ja aloittaa menestyksekäs ura ja elämä lain parissa, koska se painottaa todellista käytäntöä ja kokemuksellista oppimista.

Yhtenä Yhdysvaltojen suurimmista oikeustieteellisistä korkeakouluista Suffolk Lawilla on laaja opetussuunnitelma, jossa yhdistyvät vahva akateeminen perusta ja asiantuntemus useilla erikoisaloilla. Koulutuksesi sisältää käytännön oppimisohjelmia, kansallisesti tunnettuja tiedekuntia ja todellisia lakialan ammattilaisia, jotka yhdistävät teorian käytäntöön valmistaakseen opiskelijoita työskentelyyn 2000-luvulla.

Missio & Tavoitteet

Suffolk University Law School, joka sijaitsee Bostonissa, on omistautunut toivottamaan tervetulleeksi opiskelijat kaikista taustoista ja olosuhteista ja kouluttamaan heistä korkeasti koulutettuja ja eettisiä lakimiehiä, jotka ovat hyvin valmistautuneita palvelemaan paikallisissa yhteisöissään, kaikkialla maassa ja kaikkialla maailmassa. Koska asianajajan rooli on kehittynyt ja laajentunut Suffolkin perustamisesta vuonna 1906, lakikoulu pyrkii kehittämään opiskelijoissaan taitoja, joita tarvitaan palvelemaan ammatin muuttuvia tarpeita yhä monipuolisemmassa, globaalissa ja teknisesti riippuvaisessa yhteiskunnassa. Yhtenä maan suurimmista oikeustieteellisistä korkeakouluista Suffolk vastaa tähän haasteeseen tarjoamalla opiskelijoille perustan juridisessa koulutuksessa, laajan valikoiman kursseja ja ohjelmia sekä erinomaisen koulutuksen monipuoliselta ja helposti saatavilla olevalta tiedekunnasta, joka osallistuu stipendeihin ja palvelee ammattiaan ja yhteisöjä. . Suffolkin tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen mahdollisuus saada erinomaista juridista koulutusta, innostaa sitoutumista oikeudenmukaisuuteen ja tarjota valmistuneille mahdollisuus saavuttaa uratoiveensa.

Kysymyksiä