Keystone logo
St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

Johdanto

Global Opiskelijat

Rooma kampus St. Johnin yliopisto rekrytoi monipuolinen, kansainvälinen ylioppilaskunnassa. Ulkomailla opiskelu Roomassa avulla opiskelijat voivat valmistautua maailman näyttämöllä; oppia kansainvälisen liiketoiminnan ja poliittisia kysymyksiä; osallistua harjoittelupaikkoja YK: n järjestöjen, kansalaisjärjestöjen (NGO), ja suurlähetystöjen viihtyvät mukava ja kannustava akateeminen ympäristö; nauttia uusista kokemuksista; ja kehittää elinikäisen ystävyyssuhteita muiden opiskelijoiden eri puolilta maailmaa.

Global Opportunities

Valmistaa opiskelijoita menestys globaaleilla markkinoilla, Johanneksen tarjoaa aidosti kansainvälinen akateeminen kokemus. Meidän opiskelijat ovat myös kannustetaan opiskelemaan meidän kampuksilla New Yorkissa. Kaikki tarjonnasta New Yorkin kampukset ovat avoimia jatko opiskelijoiden Roomassa. Lisäksi Yhdysvaltain taloudellista tukea ja stipendin varoja sovelletaan Roomassa aivan kuten he tekevät meidän New York kampuksilla.

Koska Metropolitan University, St. John on olennainen osa New Yorkin helpon kaupan ja kulttuurin resursseja Manhattanin. Hakevia opiskelijoita globaalista näkökulmasta, elävä ja opiskelu NYC on suuri opetus etu.

Tiimityö ja johtaminen

Menestyvät yritykset ja organisaatiot työllistävät joukkueet yksilöiden etsimään ratkaisuja ongelmiin. Johanneksen valmistuneiden saavuttaa menestystä, koska he oppivat työskentelemään ryhmätyöstä ympäristö, jossa opiskelijat eri ammatillinen tausta yhteistyötä tiedekunnan ymmärtää ja ratkaista liiketoimintaan liittyviä ongelmia.

Sijainnit

  • Rome

    Via Marcantonio Colonna, 21A , 00192, Rome

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä