Keystone logo
Stetson University College of Law

Stetson University College of Law

Stetson University College of Law

Johdanto

Kuin Floridan ensimmäinen laki koulu, Stetson on koulutettu erinomainen lakimiehiä, tuomareita ja yhteisöjen johtajien yli vuosisadan. Stetson on ylhäältä 100 lakikoulun sijalla # 1 kokeilussa edunvalvontaa ja # 3 oikeudellisissa kirjallisesti US News & World Report, ja on täysin akkreditoitu American Bar Association ja Association of American Law kouluissa.

Stetson University College of Law on aktiivinen osa Tampa Bay metron alueella, jossa on tärkeimmät lain kampuksella Gulfportissa / St. Pietari ja satelliitti keskus Tampa. Law School on osa Stetson University, jossa College of Arts and Sciences, School of Business Administration, ja School of Music DeLand, ja yliopisto satelliitti keskus Celebration.

Dean Christopher Pietruszkiewicz johtaa monipuolinen tiimi tiedekunnan, hallintohenkilöstön ja henkilöstö mukaan missio ja arvot College of Law ja Stetson University.

Stetson at a Glance

Sijoittui nro 1 oikeudenkäyntiä edistämistä ja nro 3 oikeuskirjallisuudessa US News & World Report Yksittäiset huomiota opiskelijoiden tarpeisiin Lahjakas, helposti tiedekunnan jotka excel alansa State-of-the-art kirjasto ja luokkahuoneet Seitsemän oikeussaleissa JD todistukset pitoisuus asianajo, vanhin lain, ympäristön, kansainvälisen oikeuden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden Dual tutkinto ja yhteinen tutkinto vaihtoehdoista: JD / OTK. asianajo, JD / MBA, JD / MPH, JD / Miel Kansainvälisen talousoikeuden ja JD / MEBL in European Business Law OTK astetta asianajo, vanhin lain ja kansainvälisen oikeuden Yksi harvoista Yhdysvaltojen lainsäädännön koulut jakaa tilaa toimiva tuomioistuin, Floridan toinen kaupunginosa hovioikeudessa Ensimmäinen laki koulu Floridassa vaatia pro bono palvelun opiskelijoiden ja opettajakunnan Erinomainen urakehityksen ja baari valmistuspalvelut. Äskettäin nimetty yksi parhaista LLM ohjelmat Avoimet työpaikat International Jurist Magazine. Centers for Excellence in puolestapuhumistehtävää Elder Law, Higher Education Law and Policy, ja kansainvälinen oikeus Kotiin Institutes biologista monimuotoisuutta Law, Karibian Law, Legal Communication, ja Veterans Law Koti neljään tiedelehdissä: Stetson Law Review, Journal for International Ikääntyminen Law and Policy, Journal for International Wildlife Law and Policy, ja Stetson lehden ajosta ja laki Kunnianosoitukset ohjelma kärkipään opiskelijat 45 opiskelijajärjestöt Kansalliset ja maailmanmestari asianajo joukkueet Laaja valikoima klinikan ja mahdollisuuksia työharjoitteluun Voimakkaat kampuksella elämän monipuolisia opiskelijajärjestöt, interscholastic toimintaa ja kilpailuja Kahdeksan opiskella ulkomailla ja kuusi ulkomaista vaihto-ohjelmat Tärkeimmät lainsäädännön kampuksella Gulfportissa / St. Petersburg, satelliitti keskustassa lähellä keskustan Tampa

7 hyvää syytä harkita Stetson Law:

Vahvuus opetusohjelmia.

Stetson professori opettaa classWe ylpeitä sijalla # 1 oikeudenkäyntiä edistämistä ja # 3 oikeuskirjallisuudessa US News & World Report. Stetson on myös johtava aloilla vanhin lain, luonnon monimuotoisuus-ympäristölainsäädäntö, korkeakoulutus, kansainvälinen oikeus, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, veteraanit laki, Karibian laki, ja muun oikeudellista tutkimusta. Stetson tarjoaa viisi JD todistus keskittymistä ohjelmia, yli 60 taitoja valittavien, ja yhteinen tai kahden asteen vaihtoehtoja JD / OTK. JD / MBA ja JD / MPH

Mahdollisuudet saada käytännön oikeudellinen kokemus.

Kliininen koulutus participantsStetson tarjoaa opiskelijoille yli 400 klinikan ja externship mahdollisuuksia vuosittain yli Tampa Bay, Florida pääkaupunkiseudulla. Yli 30 klinikassa externship kursseja noin 60 vastaanottavan organisaation, Stetson liittyy kourallinen muita lain kouluissa ympäri maata, joka takaa, että jokainen opiskelija voi osallistua klinikalla tai externship kurssin aikana lain koulussa.

Stipendit alentamalla korkeakoulutuksen.

Stetson opiskelija veteranIn Fall 2015 55% uusista JD opiskelijoiden saivat stipendejä. Kaikki myönsi ensimmäisen vuoden opiskelijoiden pidetään automaattisesti monen vuoden apurahat. Alkaa 2016-2017 lukuvuoden, Stetson tukee rajaton määrä päteviä veteraaneja tai oikeutettuja huollettavia kanssa GI Bill Yellow Ribbon Program.

Kaunis kampus sijaitsee aurinkoisessa Tampa Bay, Florida.

Stetson Law campusStetson n 21 eekkerin, palmujen reunustamalla pääkampuksesta Gulfport / St. Petersburg oli kerran 1920 keinona suosimissa Babe Ruth ja muita kuuluisuuksia. Tänään meidän historialliset rakennukset täydennetään 3920 verkkoyhteydet, seitsemän istuntosaleja, 50 kirjasto Ryhmätyöhuoneet, uima-allas, ja laki kirjasto, jossa on yli 419000 määriä. Tarvitsetko taukoa opiskelusta? Trip Advisor n # 4-rankattu paras ranta (St. Pete Beach) on viiden minuutin päässä kampuksella.

Tiedekunta jotka rakastavat opettaa lakia ja välitä opiskelijoiden menestys.

Stetson professori neuvoo studentOur professorit ovat mukana lähes kaikilla osa kampuksen elämää ja intohimoisesti työskennellä opiskelijoiden ja sen ulkopuolella luokkahuoneessa. Tiedekunnan koko laki koulu viettää aikaa palvelee mentoreina, neuvoo opiskelijajärjestöt, ja valmennusta asianajo ryhmiä. Meidän tiedekunnan ovat kirjoittajien, lakimiehiä, ja johtajia alueilla oikeudellista asiantuntemusta.

Urakehitys palvelut sekä opiskelijoille ja vastavalmistuneille.

Urakehitys henkilökunta neuvoo studentAn pääsee urakehityksen henkilöstö tukee opiskelijoiden yksittäisten valmennusta, ryhmätapaamisia ja ohjelmia. Stetson n "Ura Toolkit" workshop sarja tarjoaa puitteet urasuunnittelua ja työnhaku. Henkilökuntamme on vakiintuneet suhteet Tampa Bayn alueella lainsäädäntöpiirien ja teosten auttaa valmistuneiden löytää ihanteellinen uran.

Opiskella ulkomailla ohjelmia Caymansaarilla, Kuuba, Englanti, Etelä-Korea, Espanja, ja Alankomaat.

Stetson ulkomailla opiskelua participantsOur opiskelijat voivat tutkia maailmaa ja ansaita akateemisen luotto ja täyttävät lakisääteiset asiantuntijat kaukaisissa maissa. Lisäksi Stetson kesällä ulkomailla ja lukukauden ohjelmia, Stetson on myös kansainvälisen vaihdon yliopistojen kanssa Australiassa, Englannissa, Irlannissa, Ranskassa ja Espanjassa.

Sijainnit

  • Tampa

    Stetson University College of Law 1401 61st Street South , 33707, Tampa

    Kysymyksiä