Keystone logo

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

A logo

Johdanto

IEC: n perusti vuonna 2011 tohtori Mario Vaupel - yritysjohtaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus.

Tavoitteemme

Ammattimaisesti ja innostuneesti IEC: n henkilökunta ja sen kumppanit pyrkivät edistämään kahta haastavaa tavoitetta : 1. Ensinnäkin vahvistaa työntekijöiden ja johtajien luovaa roolia innovatiivisten ja siirtosuuntautuneiden kehitysohjelmien avulla . 2. Toiseksi työntekijöiden ja johtajien tietoisuuden ja osaamisen edistäminen taloudellisten, sosiaalisten ja ekologisten haasteiden ratkaisemiseksi. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi IEC: n henkilöstön ja sen kumppaneiden vaadittu profiili on erittäin korkea. IEC: n henkilökunta ei ole vain erikoistunut ohjelmien hallintaan, vaan hänellä on myös kokemusta teknisistä ja metodologisista osaamisalueista. Tämä korkea profiili takaa ohjelmien täytäntöönpanon, joka perustuu ajantasaiseen tietoon , tulevaisuuteen suuntautuvaan tekniikkaan ja vaikuttavuusmenetelmiin .

Ohjaava periaate

Innovatiivisilla ja siirtosuuntautuneilla opinnoilla sekä todistusohjelmilla Institute of Executive Capability (IEC) vahvistaa työntekijöiden ja johtajien kykyä käsitellä kasvavia suorituskykyvaatimuksia, jotka perustuvat tulevaisuuteen suuntautuvaan osaamiseen, ajattelutapaan ja käytäntöihin. Kaikkia IEC: n tarjoamia ohjelmia ohjaa ajatus työntekijöiden ja johtajien luovan roolin ja erityisesti heidän taloudellisen, sosiaalisen ja ekologisen vastuunsa vahvistamisesta.

Steinbeis -säätiö

Steinbeis -säätiö on instituutio, joka edistää teknologian ja tietämyksen siirtoa yliopistojen ja teollisuuden välillä. Säätiö sai nimensä Baden-Württembergin talouspoliitikon Ferdinand von Steinbeisin (1807-1893) mukaan, joka loi perustan keskisuurten yritysten kaksoiskoulutusjärjestelmälle.

Steinbeis -verkosto

Steinbeis -verkostoon kuuluu noin 750 Steinbeis -siirtokeskusta, konsultointikeskusta, tutkimuskeskusta, siirtolaitosta ja osakeyhtiötä Saksassa ja maailmanlaajuisesti.

Sijainnit

  • Steinbeis-Hochschule Institute of Executive Capabilities (IEC) Ernst-Augustin-Str. 15 12489 Berlin, 12489, Berlin

  • Munich

Kysymyksiä