Keystone logo
St. Thomas University School of Law Kulttuurienvälisten ihmisoikeuksien oikeustieteen maisteri (LL.M.)
St. Thomas University School of Law

Kulttuurienvälisten ihmisoikeuksien oikeustieteen maisteri (LL.M.)

Miami Gardens, Yhdysvallat

2 Semesters

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2024

USD 30 452

Kampuksella

Johdanto

Tervetuloa!

Tämä innovatiivinen LL.M.-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan syvällistä opetusta aikamme kriittisestä kysymyksestä: ihmisarvon suojelusta poliittisten, sosiaalisten, taloudellisten ja kulttuuristen linjojen yli. Lakimiehet, valtion virkamiehet, opettajat, ihmisoikeusaktivistit sekä liikemiehet ja -naiset, jotka ovat sitoutuneet ihmisoikeuksiin ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, kutsutaan St. Thomas University College of Lawiin Miamiin suorittamaan jatkotutkintoa yhdellä kansainvälisen oikeuden dynaamisimmista aloista: kulttuurienvälisistä ihmisoikeuksista.

Yhdistyneiden kansakuntien maailmankuulun tiedekunnan ja merkittävien apurahakeskusten opetuksen huippuosaaminen luo erittäin stimuloivan oppimisympäristön ja lupaa urasi haastavimman akateemisen kokemuksen. Merkittäviä vierailevia luennoitsijoita ovat:

 • Professori Guy S. Goodwin-Gill, D.Phil. (Oksoni.), Kansainvälisen pakolaisoikeuden professori (1998–2014) ja emeritustutkija, All Souls College, Oxfordin yliopisto, Yhdistynyt kuningaskunta
 • Kunnianarvoisa Fausto Pocar, valitustuomari ja entisen Jugoslavian alueen kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICTY) entinen presidentti
 • Professori José Miguel Vivanco, Human Rights Watchin Amerikan osaston johtaja, New York City
 • Professori Viviana Krsticevic, Center for Justice and International Law (CEJIL) -keskuksen toiminnanjohtaja, Washington, DC
 • Professori Nora V. Demleitner, Roy Steinhauser oikeustieteen professori, Washington & Lee University School of Law

Opiskelija kehittää kykyä arvioida kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön ja -politiikan tärkeimpiä teorioita, käytäntöjä ja peruskäsitteitä sekä tehdä tehokasta tutkimusta ja puolustamista ihmisoikeuksien alalla käytännöllisellä ja vuorovaikutteisella tavalla.

Tähän mennessä kulttuurienvälisten ihmisoikeuksien LL.M. -ohjelma on valmistunut 450 opiskelijaa 90 maasta ympäri maailmaa ja kaikkialta Yhdysvalloista. He ovat lähettiläitämme taistelussa ihmisarvon suojelemiseksi ja työskentelevät Yhdistyneiden Kansakuntien ihmisoikeusvaltuutetun toimiston, Yhdistyneiden Kansakuntien vapaaehtoisten, Yhdistyneiden Kansakuntien pakolaisasiain päävaltuutetun, Euroopan neuvoston, Afrikan unionin, Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön, Maailmanpankin, OXFAMin, Open Society Forumin ja parlamentin jäsenten kanssa maailmanlaajuisen toiminnan puolesta, Punainen Risti ja muut; tapausten onnistunut käsittely tuomioistuimissa; työskentely hallituksissa ja akateemisessa maailmassa; tai johtaa omia kansalaisjärjestöjään.

LL.M. tutkinto suoritetaan yhdessä vuodessa 24 akateemisen opintopisteen suorittamisen jälkeen. Ohjelma tarjoaa yli 20 enimmäkseen yhden viikon kompaktia kurssia kulttuurienvälisistä ihmisoikeuksista. Ihmisoikeuslainsäädäntöä ja valitusmenettelyjä, kansainvälistä oikeutta, humanitaarista oikeutta, ihmisoikeuksia ja terrorismia, ihmisoikeuksia ja ympäristöä käsitellään sekä pakolaisia, naisia ja lapsia, alkuperäiskansoja, uskontoa, rikosoikeutta ja kansainvälistä kauppaa koskevia kysymyksiä. Teoreettisia kysymyksiä ja käytännön sovelluksia tutkivat kurssimme takaavat, että ohjelma, joka on nyt yli kymmenen vuotta vanha, jatkaa menestymistään.

LL.M.-ohjelmasta valmistuneet ovat oikeutettuja hakemaan pääsyä kulttuurienvälisten ihmisoikeuksien oikeustieteen tohtoriohjelmaan

LLM kulttuurienvälisissä ihmisoikeuksissa

LL.M. Pääsy- ja hakuvaatimukset

Kelpoisuus

Ilmoittautuminen LL.M.-tutkintoon on avoin oikeustieteen tohtorin (J.D.) tutkinnon tai vastaavan ulkomaisen oikeusalan tutkinnon haltijoille.

Erittäin valikoivasti maahanpääsy voidaan myöntää myös kandidaatin tutkinnon tai sitä vastaavan ulkomaisen tutkinnon haltijoille, jotka ovat osoittaneet erinomaista sitoutumista ihmisoikeuksien ja ihmisarvon puolesta. Tähän ohjelmaan osallistuville muille kuin lakimiehille ilmoitetaan, että ohjelma ei valmista tai pätevöitä opiskelijoitaan harjoittamaan lakia ja että ohjelman tarkoituksena ei ole pätevöittää opiskelijoita osallistumaan asianajajakokeeseen.

Opiskelijat voivat hakea kokopäiväistä tai osa-aikaista asemaa.

Kokopäiväiset opiskelijat

Kokopäiväinen opiskelija määritellään henkilöksi, joka on ilmoittautunut vähintään kuuteen opintopisteeseen yhden lukukauden aikana. Yleensä opiskelijat hyväksytään kokopäiväisiksi opiskelijoiksi, jotta he voivat suorittaa ohjelman yhden lukuvuoden aikana.

Osa-aikaiset opiskelijat

Poikkeuksellisesti hakijat voidaan hyväksyä ohjelmaan osa-aikaisina opiskelijoina. Ohjelmajohtajan kuulemisen ja tämän hyväksynnän saatuaan he voivat valita kurssinsa ja suorittaa ne enintään neljän vuoden aikana. Oikeustieteellisen tiedekunnan dekaani voi poikkeustapauksissa myöntää pidennystä tähän määräaikaan. Jos opetussuunnitelmaan tapahtuu muutoksia tänä aikana, ohjelmajohtaja määrittää opiskelijaa kuullen, mihin muutetun LL.M.-opetussuunnitelman luokkiin opiskelijan on ilmoittauduttava saavuttaakseen täyden 24 akateemisen opintopisteen täydennyksen.

Tunnustukset

Hakijat voivat hakea maahanpääsyä jatkuvasti. Tilaa on rajoitetusti; Parantaaksemme heidän mahdollisuuksiaan kannustamme mahdollisia opiskelijoita hakemaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Hakija saa valintapäätöksen kahden viikon kuluessa siitä, kun hakemus on valmis. Sisäänpääsyn yhteydessä opiskelijoiden on toimitettava 500 dollarin talletus varatakseen paikkansa. Tämä summa hyvitetään ohjelmaan ilmoittautuneiden opiskelijoiden lukukausimaksuun, ja se menetetään niille, jotka eivät tee niin. Kansainvälisiltä opiskelijoilta veloitetaan 350 dollarin SEVIS-maksu I-20-lomakkeen myöntämisen yhteydessä. Kansainväliset hakijat katso tarkemmat tiedot alta.

Sovellus

Täydellisen hakemustiedoston tulee sisältää:

 • Täytetty ja allekirjoitettu hakemus.
 • Nykyinen ansioluettelo (ansioluettelo).
 • Henkilökohtainen lausunto.
 • Kaikkien korkeakoulujen / yliopistojen viralliset transkriptiot ja / tai sertifioidut ulkomaiset tutkintotodistukset tai todistukset on lähetettävä suoraan myöntävästä laitoksesta St. Thomas University College of Law, LL.M. Kulttuurienvälisten ihmisoikeuksien ohjelma. Kaikki ulkomaiset tutkintotodistukset ja transkriptiot on käännettävä englanniksi ja sertifioitava tai notaarin vahvistama. Kaikki ulkomaiset valtakirjat on arvioitava Yhdysvalloissa hyväksytyn viraston toimesta. Suosittelemme World Education Servicesiä tai Josef Silny & Associatesia.
 • Kaksi suosituskirjettä, mieluiten yksi nykyiseltä työnantajaltasi ja toinen professorilta.
 • Kaksi passikokoista valokuvaa [valinnainen tässä vaiheessa].
 • Haastattelu henkilökohtaisesti tai neuvottelupuhelu.
 • Hakemusmaksu 50 dollaria.
LLM-opiskelijat

Kansainväliset hakijat

Opiskelijaviisumi (F1)

Kansainväliset opiskelijat määritellään opiskelijoiksi, jotka tarvitsevat opiskelijaviisumin, eli eivät Yhdysvaltain kansalaisiksi tai pysyviksi asukkaiksi. Heidän on täytettävä samat pääsykriteerit kuin yhdysvaltalaisten opiskelijoiden. Lisäksi heidän on saatava I-20-asiakirja yliopiston kansainvälisten opiskelijoiden toimistolta ja maksettava 350 dollarin SEVIS-maksu I-20-hakemuksen käsittelystä. Lisäksi heidän on hankittava asianmukainen opiskelijaviisumin asema ennen maahan saapumista. He voivat työskennellä yliopistossa (saatavuuden mukaan) enintään 20 tuntia viikossa ja ovat oikeutettuja hakemaan valinnaista käytännön harjoittelua LL.M.-ohjelman opintojensa suorittamisen jälkeen. Tästä jälkimmäisestä vaihtoehdosta kiinnostuneita opiskelijoita kehotetaan hakemaan USCIS-hyväksyntää mahdollisimman pian opintojensa aloittamisen jälkeen yliopiston kansainvälisten opiskelijoiden toimiston johtajan kanssa. Lisätietoja maahanmuutto- ja viisumihakemuksista on St. Thomasin yliopiston kansainvälisten opiskelijapalvelujen sivulla. Kansainvälisiä opiskelijoita kannustetaan erityisesti hakemaan aikaisin, jotta viisumihakemus voidaan viedä ajoissa. Kansainvälisiä hakijoita kannustetaan tutustumaan St. Thomasin yliopiston kansainvälisten opiskelijoiden oppaaseen ennen täytetyn hakemuksen lähettämistä.

LL.M. Opetussuunnitelma

Kulttuurienvälisten ihmisoikeuksien maisteriohjelma suoritetaan 24 opintopisteessä kahden lukukauden aikana, ja se tarjoaa laajan valikoiman kursseja, joista opiskelijat voivat valita. Yhdeksäntoista LL.M.-tutkintoon vaadittavasta 24 opintopisteestä on pakollisia opintopisteitä. Lisäksi opiskelijat valitsevat kaksi seminaaripistettä ja kolme muuta valinnaista opintopistettä useista kansainvälisistä ja vertailevista oikeustieteen kursseista sekä muista asiaankuuluvista kursseista, joita tarjotaan JD -opetussuunnitelmassa LL.M. -ohjelman johtajan tunnustamana. Näihin kursseihin kuuluvat seminaarit, kuten oikeusvaltioperiaate, kansainvälinen oikeus 21-luvulla, luonnonoikeus, vertaileva oikeus, köyhyyslaki ja taloudellinen oikeudenmukaisuus, kyberturvallisuuslaki, oikeudellinen tarinankerronta, seksuaalinen identiteetti ja laki, kaanonilaki ja naiset ja laki, sekä kursseja, kuten ihmiskauppalaki, maahanmuuttolaki, perheoikeus, vanhin laki, Vaalilaki, terveys ja ihmisoikeudet, laki ja kirjallisuus, laki ja biolääketiede sekä oikeuskäytäntö. Vaadittavat kurssit tarjotaan voimassa olevan LL.M.-kurssiaikataulun mukaisesti. Opiskelijoiden tulee tarkistaa lakikoulun kurssiaikataulu määrittääkseen tällä hetkellä tarjolla olevat seminaarit ja valinnaiset kurssit.

Kontakti

Lisätietoja kulttuurienvälisten ihmisoikeuksien LL.M.- ja J.S.D.-ohjelmistamme saat ottamalla yhteyttä:

Professori Roza Pati, toiminnanjohtaja

Puhelin: +1 305 474 2403

Sähköposti: [email protected]

Verkkosivusto: www.stu.edu/humanrights

Tietoja koulusta

Kysymyksiä