Keystone logo
St. Thomas University School of Law

St. Thomas University School of Law

St. Thomas University School of Law

Johdanto

Tervetuloa St. Thomas University School of Law

Vuonna 1984 perustettu St. Thomas University School Law on täysin akkreditoitu American Bar Association ja jäsen Association of American Law Schools. Se on osa katolista yliopistoa ja oikeustieteellistä koulua, jossa arvot ovat tärkeitä.

St. Thomas Law kouluttaa ja valmistaa asianajajia, jotka pystyvät soveltamaan laillisia periaatteita ratkaisemaan ja ratkaisemaan yhä monimutkaisempia ja muuttuvamman yhteiskunnan ongelmia. Oikeustieteen tiukka akateeminen ohjelma korostaa elinikäistä oppimista ja apurahaa yksilöllisessä ja huolehtivassa ympäristössä. Tätä varten olemme edelleen sitoutuneita huippuosaamiseen opetuksessa, apuraha- ja yhteiskuntapalvelussa.

St. Thomas Law tarjoaa laaja-alaisia ​​kliinisiä, ulkopuolisia ja harjoittelupaikkoja opiskelijoiden oikeudellisen koulutuksen lisäämiseksi.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

faktat

Perustettu

St. Thomas University perustettiin vuonna 1961 Biscayne Collegeksi Augustinian Friarsin järjestyksessä. Kun yliopiston asema saavutettiin, instituutin nimi muutettiin St. Thomas yliopistoksi kuvata Kuuban perintöä. Yliopisto juontaa juurensa yliopistoon Santo Tomas de Villanueva, joka perustettiin vuonna 1946 Havannassa, Kuubassa, amerikkalaisilta Augustinianilta eurooppalaisten augustinilaisten avustuksella.

St. Thomasin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta on yksi vain kahdesta hyväksytystä katolisesta oikeustieteellisestä koulusta Georgetownin yliopiston Law School of Washington, DC: n eteläpuolella.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Opiskelija-tiedekunnan suhde

15-1

Opiskelijakäyttöiset akateemiset lehdet

  • St. Thomas Law Review
  • Kulttuurienvälisen ihmisoikeustilanteen tarkistus
  • Journal of Complex Oikeudenkäynnit (verkossa)

Opiskelijaorganisaatiot

Yli kolmekymmentä opiskelijajärjestöä, monet ovat laajalti mukana julkisissa palveluprojekteissa.

Kirjasto

Oikeustieteellinen tiedekeskus on St. Thomas University School of Lawin älyllinen keskittymä. Lahjakirjasto on tunnetulla keräyksellä ja huippuluokan resursseillaan, laaja-alaisella palvelukokonaisuudella ja opintotilojen kutsumisella. Se on syvästi sitoutunut oikeustieteellisen korkeakoulun tutkimus- ja opetusmatkoihin.

Sijainnit

  • Miami Gardens

    St. Thomas University School of Law 16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054, , Miami Gardens

Kysymyksiä