Keystone logo
© St Mary’s University Twickenham, London
St Mary’s University Twickenham, London

St Mary’s University Twickenham, London

St Mary’s University Twickenham, London

Johdanto

St Mary'silla on pitkä ja arvokas historia ja hyvin moderni näkymä.

Historia ja perintö

Alkuperäisen vain kuuden opiskelijan saannin ansiosta St Mary's on nyt kasvanut noin 6 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaan neljässä akateemisessa koulussa.

Vuonna 1850 perustetulla St Mary'sillä on syvä koulutusperintö, ja sillä on vahva maine huippuosaamisen opettajana ja opiskelijakeskeisenä lähestymistapana.

23. tammikuuta 2014 St Mary's University College, Twickenham, myönsi Privy Councililta täyden yliopistoarvon, ja siitä tuli St Mary's University, Twickenham.

Kampus

Yliopiston nykyinen omaisuus jakautuu neljään osaan. Pääkampus sijaitsee Waldegrave Roadilla Twickenhamissa Strawberry Hill Housen alueella, asuintalo sijaitsee osoitteessa 16 Strawberry Hill Road, tärkeimmät urheilukentät sijaitsevat Teddington Lockin kampuksella Broom Roadissa, Teddingtonissa ja uudessa Naylorissa. Kirjasto (myös Waldegrave Roadilla), joka avattiin syksyllä 2015.

Tasa-arvo, monimuotoisuus ja osallisuus

St Mary's University on täysin sitoutunut luomaan osallistavaa kulttuuria edistämällä yhtäläisiä mahdollisuuksia ja kunnioittamalla opiskelijoiden, henkilökunnan ja muiden sidosryhmien välisiä eroja.

Yliopistolla on pitkät perinteet laajentaa koulutuksen saatavuutta kaikille samalla kun se edistää kunnioittavaa ja suvaitsevaa ympäristöä, jossa kaikkia taustoja juhlitaan. Tasa-arvo-, monimuotoisuus- ja osallistamistavoitteemme ovat linjassa missiomme kanssa, jossa jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja arvostettu.

Olemme ylpeitä siitä, että yliopistomme on rikkaan monipuolinen yhteisö, jossa hyödynnämme kaikkien opiskelijoiden ja henkilöstön kykyjä luodaksemme keskinäisen kunnioituksen ja tunnustamisen kulttuurin, jossa omaksumme ja jaamme uusia näkökulmia. Kuten uskomme koulutuksen voimaan muuttaa elämää. St Mary'sissä ymmärrämme, että jatkuva menestymisemme riippuu yhteisömme jokaisen jäsenen panoksesta, ja tämä kollektiivinen henki tekee meistä ainutlaatuisia.

Kaiken henkilökunnan, opiskelijoiden ja vierailijoiden odotetaan toimivan yliopiston tasa-arvo-, monimuotoisuus- ja osallistamistavoitteen mukaisesti ja politiikan puitteissa kantaen vastuun sen onnistuneesta toteuttamisesta.

St Mary's katolisena yliopistona

Vuonna 1850 perustettu ja erottuva katolinen identiteetti omaava St Mary's on katolinen yliopisto, joka pyrkii kehittämään koko henkilöä ja antamaan yhteisöllemme positiivisen vaikutuksen maailmaan. St Mary'sillä on syvä koulutusperintö, jonka perusti Catholic Poor Schools Committee vastatakseen opettajien tarpeeseen tarjota koulutusta kasvavalle määrälle köyhiä katolisia lapsia. Opetustyylimme ja opiskelijoiden sitoutumista ja osallistumista korostava lähestymistapamme oppimiseen heijastelee Newmanin ajatusta poikkitieteellisestä kasvatuksesta, hyveistä ja arvoista sekä jokaisen yksilön muodostumisesta, jota rikastavat katolisen älyllisen perinteen oivallukset. St Mary'sille ominaista voimakas yhteisöllisyys on eetoksen ja sitä tukevien perusarvojen tuote.

St Mary's on sitoutunut katolisen kirkon tehtävään korkeakoulutuksessa. Olemme saavuttaneet huippuosaamista monilla akateemisilla aloilla, arvostetuissa tutkimuskeskuksissa ja kursseilla, sielunhoitopalveluissa, kumppanuuksissa ja julkisessa sitoutumisessa.

Pääsymaksut

Sijainnit

  • Twickenham

    St Mary's University Waldegrave Road Strawberry Hill Twickenham TW1 4SX, , Twickenham

Kysymyksiä