Keystone logo

Spain Business School

A logo

Johdanto

Spain Business School on digitaalinen syntyperäinen koulu, joka on johtava yksityisten, itsenäisten ja monien digitaalisten yritysten kouluttamisella, jolla on erittäin tärkeä sosiaalinen tehtävä. Voisimme osoittaa, että kohtaamme yhden harvoista sosiaalisen kauppakorkeakouluista, ellei ainoa. Se koostuu aktiivisista ammattilaisista ja johtajista, jotka haluavat jakaa kokemuksensa lisäarvoa yhteiskunnalle. Haluamme palvella ja kouluttaa lahjakkaita ihmisiä iästä, rodusta tai pätevyydestä riippumatta. Vahvistamme myös koulutusehdotusta korkeakoulututkintojen laadulla .

Spain Business School keskittyy liike-elämän koulutukseen, markkinointiin, kyberturvallisuuteen, big data -palveluun, lailliseen ja operatiiviseen toimintaan noudattaen laadukkaita eLearning-menetelmiä, joita nykyään käyttävät maailman johtavat kauppakorkeakoulut.

Spain Business School on esittänyt kansainvälisen yhteisön tunnustusta laadukkaan digitaalisen liiketoiminnan koulutukseksi opettajiensa, akateemisten ohjelmien suuren kysynnän ja kilpailukykyisen kustannusjärjestelmän ansiosta. Se, mitä ajateltiin (digitaalinen muutos), oli tulevaisuus, ja nyt se on hyvin todellinen läsnäolo, näimme sen läsnä vuonna 2012.

tehtävä

Spain Business School tehtävä ja visio

 • Että olet oppimisen päähenkilö
 • Ne ohjaavat päätöksentekoa. Emme anna sinulle vastauksia. Opit vastaamaan kysymyksiin, joita en ole koskaan ennen kysynyt
 • Painopiste huippuosaamiseen ja palvelua.
 • Varhaisina kasvua yhteiskunnassa.

arvot

Arvot perustuvat yksityishenkilöt ja yritykset ovat yhteisöjä ihmisiä.

 • Toisten kunnioittaminen, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Liike ihmiskeskeisen hallinnan.
 • Hengessä palvelua ja huippuosaamista laatuun keinona hyvää työtä.
 • Nöyryys, kyky oppia ja kuunnella.
 • Eheys ja tiimityötä.
 • sosiaalista sitoutumista.
 • Kansainvälistyminen.
 • Yrittäjyys.

SBS: n kokemuksellinen metodologia

Maailma on muuttanut sääntöjään. Digitaalinen muutos on kiihtynyt kuusi vuotta ja koulutus muuttuu. Näimme tien jo 7 vuotta sitten. Siksi, jos haluat opiskella korkean suorituskyvyn menetelmällä, jota on testattu vuosia, opiskele Spain Business School .

Oppimisemme on kokemuksellista ja vaatii suurta sitoutumista ja omistautumista aivan kuten kasvokkain -ohjelma, mutta joustavuuden etuna vain laadukkaalla verkkokoulutuksella.

Käytämme "ketteriä" opetustekniikoita, joissa sinulla on tavoitteita joka viikko ja opettaja on opas, mentori. Viikkojen välillä joustavuus tehdään sinulta. Edistämme sosiaalista ja yhteistyöhön perustuvaa oppimista, koska tällä hetkellä oppimista tapahtuu kaikkialla ja toinen tavoitteistasi on oppia oppimaan, mikä tapahtuu havainnoimalla ja kokemalla käytännön tapauksia.

Ja kaikessa tässä teknologialla on tärkeä rooli. Tästä syystä olemme kehittäneet Spain Business School räätälöidyn alustamme tätä varten koulutusinnovaatioiden eturintamassa ja mikä tärkeintä, voit maksimoida oppimisen ja taata siten parhaan sopeutumisen muutokseen, joka on tämän päivän yhteiskunnan pääpiirre. Muutamme muutoksen uhkan mahdollisuudeksi

Sinun osallistumisesi on erittäin tärkeää ja parantaa siten oppimistamme tekemällä mallia, toisin sanoen oppimalla tekemällä, harjoittelemalla, ymmärtämällä tilannetta ja toimimalla yksin, tiiminä, yhteistyössä ja aina mentorisi ohjauksessa.

Koulutuksemme lopullinen tavoite on parantaa kriittistä ja luovaa ajatteluasi niin, että opit ajattelemaan ja ajattelemalla voit analysoida tilanteita, ongelmia tehdäksesi oikeita päätöksiä.

Opiskele verkossa. Kokeellinen oppiminen

Yhdistä työsi, perhe-elämäsi, vapaa-ajallesi kokemukselliseen menetelmäämme. Takaamme menestyksen häiritsevällä metodologialla, joka on todistettu yli 7 vuodessa ja yli 20 000 opiskelijalla.

Olemme online-koulutuksen johtajia!

Opiskele verkossa. ESITTELEVÄ TUTKIMUS. HYBRIDIMENETELMÄT. Kokemuksellinen oppiminen lisäsi kokemuksen elämistä ensimmäisessä persoonassa.

Jos olet kiinnostunut myös verkostoitumisesta, ota yhteyttä opettajiin, kokemus opiskelusta Euroopassa, älä epäröi. Elä SBS-kokemusta!

Voit kokeilla intensiivimallia kesällä 2-4 viikkoa kasvotusten on kokopäiväisesti tai koko vuoden ajan Executive-metodologian avulla.

SBS Knowledge Advanced -alustan avulla et koskaan ole yksin, et koskaan eksy.

Johtava innovatiivinen metodologia lisäämällä tietoa, joka siirtää työtä ja tietoa luokkahuoneen ulkopuolelle. Tiimityö, yhteistyöhön perustuva oppiminen, tapausten analysointi, käytäntöön perustuva sisältö joustavuudella opettajan mentoroinnista sekä sitoutumisen, omistautumisen ja ponnistelun ansiosta.

Ehdotamme yhtenäistä opetusmenetelmää viikkotunneilla, jotka parantavat ja parantavat oppimistasi:

Oppiminen tekemällä ja yhteisöllinen oppiminen

· Tietoverkko, jolla on käytännön asialista

· Arviointikoe. Arvioi perustasi

· CrowdLearning keskustelukysymysten, tutkimuksen ja laajuuden käsitteiden avulla.

· Yksilöllinen seuranta, foorumi ja opastetut keskustelut

· Live-luokat. Opiskelijat voivat seurata luokkia suorana ja nauhoitettuna. Seuraa myös opettajia ja ratkaise epäilyt.

· Digitaalisen liiketoiminnan verkkoseminaarit ja mestarikurssit, jotka lisäävät tietosi

Mutta mikä todella erottaa meidät

Olet oppimisen päähenkilö

Edistämme sitoutumistasi

Asiantuntija hallitsee ja parantaa oppimaasi

Sillä on merkitystä mitä opit

Parannamme kriittistä ajatteluasi

Saat todellista, henkilökohtaista palautetta alan asiantuntijalta

Opit vastaamaan kysymyksiin, joita kukaan ei ole koskaan ennen kysynyt

Viisumivaatimukset

Jos haluat tulla opiskelemaan Espanjaan, opit hakemaan viisumia. Täällä tarjoamme sinulle enemmän sinua kiinnostavia tietoja ratkaistaksemme kaikki epäilyksesi, mutta suosittelemme, että menet ilmoittamaan asiasta alueesi Espanjan konsulaattiin tai suurlähetystöön.

Stipendit ja rahoitus vaihtoehto 2

Luokitukset

Spain Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/167246_acreditaciones-rankings-sbs.jpg" alt="Rankings Spain Business School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Sijainnit

 • C/ Antonio Toledano 7, 28028, Madrid

 • Calle de Antonio Toledano,7, 28028, Madrid

Kysymyksiä