Keystone logo
Southwestern Law School Päällikkö LL.M. (Yksilölliset opinnot)
Southwestern Law School

Päällikkö LL.M. (Yksilölliset opinnot)

0 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Tehokas JD-laillisen opintosuorituksen mahdollisuus antaa mahdollisuuden tutkia lain alaa syvällisemmin yksilöllisen opetussuunnitelman avulla, jonka johtavat asiantuntijat kannustavat akateemisessa ympäristössä. Southwestern Law School tarjoamme erinomaisen Master of Law (LL.M.) -ohjelman, joka täyttää tämän lupauksen.

Southwesternin joustava yleinen LL.M. Yksilöllisten opintojen ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat jo saaneet laillisen tutkinnon Yhdysvalloissa tai ulkomailla ja haluavat laajentaa oikeudellisia opintojaan omien henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoitteidensa mukaisesti.

Lounais-LL.M. ohjelma, voit luoda oman opetussuunnitelman yli 150 kurssista, jotka keskittyvät lain alaan, joka hyödyttää sinua eniten. Yli neljänneksellä tiedekunnassamme on kansainvälistä kokemusta. LL.M. tutkinto vaatii 24 luotto tuntia JD-kurssin jälkeen ja se voidaan suorittaa kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti ja voi alkaa syksyllä tai keväällä.

Voit hyödyntää Southwesternin dynaamista metropolialuetta Los Angelesin keskustassa ja olla osa yhteisöä, joka on tuottanut trailblazereja ja johtajia yli 100 vuotta. Oikeustieteen 10 000 alumnit ympäri Yhdysvaltoja ja 25 muuta maata ovat merkittäviä julkisia virkamiehiä - kongressin jäsenistä pormestareihin ja yli 200 tuomareihin - sekä laaja-alaisten asianajotoimistojen perustajat rannikolta rannikolle ja monikansallisten yhtiöiden yleiset neuvonantajat.

OTK Tutkintovaatimukset

Voit saada LL.M. tutkinto, opiskelijoiden on täytettävä 24 luotto tuntia JD postituskursseja, joista 12 on ansaittava Southwestern. Korkeintaan 30 yksikköä voidaan soveltaa LL.M. asteen. JD: n tai vastaavan tutkinnon perusteella suoritettuja kursseja ei lasketa LL.M. asteen.

Kokopäiväiset opiskelijat:

Ottakaa 8-16 yksikköä lukukautta kohden; tyypillisesti loppututkinto yhden lukuvuoden aikana.

Osa-aikaiset opiskelijat:

Ota 2-7 yksikköä lukukautta kohden; tyypillisesti täydellinen tutkinto kahden lukuvuoden aikana.

HUOMAUTUS: F1-viisumin kansainväliset opiskelijat ovat velvollisia ylläpitämään kokopäiväistä ilmoittautumista.

Kaikki opiskelijat ovat velvollisia suorittamaan kaikki kurssit LL.M. neljän vuoden kuluessa. OTK opiskelijat osallistuvat luennoilla Lounais-JD-opiskelijoiden kanssa ja heillä on joustavuus valita päivän tai illan kursseja. Lounais tarjoaa useita peruskursseja erityisesti kansainvälisesti koulutetuille LL.M. opiskelijoille.

OTK Peruskurssit

Lounais-yhtiöt tarjoavat kursseja erityisesti kansainvälisesti koulutetuille LL.M. opiskelijat ovat:

 • Johdanto amerikkalaiseen oikeuteen
 • LL.M. opiskelijoille
 • Sopimusoikeus, taidot ja neuvottelut
 • Käytännön oikeudellinen tutkimus: LL.M.

Tutkintovaatimukset

Ansaita LL.M. tutkinto, opiskelijan on suoritettava 24 tunnin luottotunnin JD-kurssityön jälkeen, joista 12 on otettava Southwesternissa. JD: n tai vastaavan tutkinnon perusteella suoritettuja kursseja ei lasketa LL.M. asteen. Kunkin ehdokkaan tietyt kurssit riippuvat yksilön valituista keskittymiskentistä.

Kansainvälisesti koulutettuja opiskelijoita vaaditaan ottamaan käyttöön Yhdysvaltain oikeuden, oikeudellisen prosessin ja instituutioiden esittely. Ei ole olemassa kirjallista opinnäytetyötä, joka vaaditaan LL.M. asteen.

Opiskelijat voivat osallistua joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Kokopäiväiset opiskelijat suorittavat yleensä kurssinsa yhden vuoden aikana ja osa-aikaiset opiskelijat suorittavat yleensä ohjelman kahdessa vuodessa, mutta kaikki vaaditaan suorittamaan kaikki kurssit LL.M. neljän vuoden kuluessa.

Pääsykriteerit

Pääsy LL.M. Ohjelma on erittäin valikoiva. Juris-tohtori (JD) tai vastaava tutkintotodistus vaaditaan. Hakija, joka hakee Yhdysvalloista, on täytynyt suorittaa JD-tutkinto oikeustieteellisessä koulussa, joka on sekä ABA: n hyväksymä että jäsen American Law Schoolissa. Yhdysvaltojen ulkopuolella saadun lain mukaisen tutkinnon on oltava yliopistossa akkreditoidusta yliopistosta siinä maassa, jossa se sijaitsee, tai ehdokas on hyväksyttävä käytännössä ennen korkeimman oikeuden tuomiota kyseisessä maassa.

Arvioidessaan ehdokkaita LL.M. Hakemuskomitea:

 • akateeminen kirja oikeus-koulun ja peruskoulun
 • mahdollisuudet erinomaiseen suoritukseen ja osallistumiseen ohjelman ammattikokemukseen ja saavutuksiin
 • suosituskirjeet
 • henkilökohtaisen lausunnon laatu

Kirjautumispolitiikan tavoite on täyttää jokainen luokka hakijan joukosta parhaiden opiskelijoiden kanssa, mikä vastaa ohjelman korkeatasoisia standardeja ja Lounais-monimuotoisuutta. Onnistuneita ehdokkaita on yleensä valmistunut oikeusoppilaitostensa yläosassa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Online LL.M kansainvälisessä rikosoikeudessa ja oikeudessa
  • Concord, Yhdysvallat
 • LLM kansainvälisessä kauppaoikeudessa
  • Swansea, Yhdistynyt kuningaskunta
 • Online LLM kansainvälisessä oikeudessa ja sopimusoikeudessa
  • Washington, Yhdysvallat
  • Gambia Online, Gambia