Keystone logo
Southwestern Law School

Southwestern Law School

Southwestern Law School

Johdanto

Monipuolinen, sitoutunut, innostava - tämä on Southwestern Law School -historia julkisen palvelun, innovatiivisten opettajien, loistavien tutkijoiden ja aloittelevien alumnien historiasta. Valmistaudu menestymään innovatiivisen opetussuunnitelman ja kokemuksellisten oppimismahdollisuuksien kautta. Vilkas keskikaupunki-kampus tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet lain tutkimukseen, mikä korostaa yhteisöllisyyttä, monimuotoisuutta ja julkista palvelua.

Perustettu yli 100 vuotta sitten, Southwestern on kehittänyt mainetta diplomi-insinööreille, jotka ovat hyvin pyöreitä, yrittäjähenkisiä ja valmiita menestymään.

Lounainen opiskelijoilla on vahva yhteisöllisyys. Ne tulevat lähes kaikista valtioista, yli kymmenestä maasta ja edustavat yli 200 perustutkintolaitosta. Viimeisimmässä tuloluokassa naiset edustavat 53 prosenttia, vähemmistöt 49 prosenttia ja opiskelijat raportoivat yli 20 vieraiden kielten sujuvuudesta. Keskimääräinen ikä on 27 ja vaihtelee 21: stä yli 50: ään. Viime vuosina lounaalla on ollut korkein edustaja afrikkalais-amerikkalaisista opiskelijoista ja toiseksi korkeimmista latino / latinalaisamerikkalaisista opiskelijoista mistä tahansa Kalifornian oikeuskoulusta. Opiskelijariliitto sponsoroi palkittuja opiskelijavaihto- ja yhteisölähtöohjelmia ja valvoo yli 50 opiskelijajärjestöä, mukaan lukien oikeudelliset veljeskunnat; vähemmistö-, kulttuuri-, poliittiset ja uskonnolliset ryhmät; ja tiettyihin oikeusalueisiin keskittyneet yhteiskunnat.

Inspiroiva akateeminen ympäristö

Southwestern on luonut tervetullut opiskelijakeskeinen keidas Los Angelesin vilkkaassa keskustassa, ja se sisältää yhden kaupungin historiallisista arkkitehtonisista maamerkeistä - ikonikuvasta Bullocks Wilshire -rakennuksesta. Tämä art-deco-mestariteos on kampuksen ytimessä, joka sijaitsee keskellä Los Angelesin "julkisen palvelun käytävää". Lounais-oppilaat omistavat vuosittain yli 20 000 tuntia pro bono -palveluun yhteisössä.

Trailblazing Alumni

Lounais-Aasian 15 000 alumni on osallistunut merkittäviin julkisiin virkamiehiin - kongressin jäsenistä pormestareihin ja yli 400 tuomariin - sekä monikansallisten yhtiöiden suuryritysten perustamisesta ja yleisestä neuvosta. Lakiasioilla on vahvat siteet oikeudelliseen, liike-elämän ja kansalaistoimintaan, ja sen Biederman Entertainment and Media Law Institute on läheisesti sidoksissa viihdeteollisuuteen Hollywoodissa ja kansainvälisesti. Vaikka valtaosa lounaisasteen tutkinnon suorittajista valitsee Kaliforniassa, alumnit löytyvät lähes kaikista valtioista, kahdesta alueesta ja yli kahdesta kymmenestä maasta. Varsinaiset alumnit ovat olleet Yhdysvaltain senaatin ja edustajainhuoneen jäseniä, Kalifornian osavaltion senaatin jäseniä ja edustajakokousta ja kansanedustajaa, Kalifornian valtiosihteeriä, Kalifornian valtion rahastonhoitajaa ja Los Angelesin piirikokouskonttoria. Lounais-amerikkalaisten monien jälkeläisten alumnit ovat Kalifornian korkeimman oikeuden historiassa pisin palveleva oikeus, Los Angelesin ensimmäinen afrikkalais-amerikkalainen pormestari, ensimmäinen kiinalais-amerikkalainen käräjäoikeustuomari yhdysvaltalaisessa Amerikan yhdysvalloissa, ensimmäinen afrikkalais-amerikkalainen amerikkalainen valitusoikeus kansa, Latinan ensimmäinen oikeudenkäynti tuomari Yhdysvalloissa ja ensimmäinen kotoperäinen amerikkalainen tuomari Kaliforniassa lukuisten muiden joukossa.

Innovatiivinen oikeudellinen koulutus

Lounais on ainoa oikeustieteellinen koulu, joka tarjoaa neljä JD-ohjelmaa, jotka poikkeavat sekä ajoitus- että opetusmenetelmistä. Lounais-Eurooppa on johtava opetussuunnitelma innovaatioissa ja osaamisessa erityisesti viihde- ja mediaoikeuden, kansainvälisen oikeuden, rikosoikeuden ja oikeudenkäynnin puolustamisen / oikeudenkäynnin aloilla. Vaadittava opetussuunnitelma on rikastutettu noin 200 valittavalla, 150 ylimääräisellä harjoittelulla, 6 klinikalla ja 4 käytännössä. Yläosaston parannuksiin kuuluu yli 50 ammatillista taitokurssia, tammikuun intersession, capstone-kursseja ja erityisiä mini-kursseja, joita kansainväliset lakimiehet opettavat.

Southwestern perusti myös kolme- ja nelivuotiset JD / MBA-tutkinto-ohjelmat Claremont Graduate Universityn Druckerin Graduate School of Management -toiminnolla. BA / JD 3 3 -ohjelmia tarjotaan yhteistyössä California State Universityn, Northridgein ja California State Universityn, Dominguez Hillsin kanssa. Southwestern tarjoaa myös LLM-ohjelmia yksilöllisissä lakitutkimuksissa sekä viihde- ja mediaoikeudessa.

Lounais oli ensimmäinen lakikoulu, joka perusti viihde- ja mediaoikeuden keskuksen. Kansainvälisesti tunnustettu Biederman-viihde- ja medialakiinstituutti auttaa valmistautumaan opiskelijoihin lakiasioissa luovassa teollisuudessa, kuten elokuvissa, televisiossa ja musiikissa.

Oikeustieteellinen koulukunta

Oppilaitamme vetää Southwesternin kauniin kampuksen keskelle kosmopoliittista kaupunkia, lähellä tuomioistuimia, julkisen liikennekäytävän ja viihdeteollisuuden. He tuntevat olonsa kotona osallisuusyhteisössämme, ja heitä kannustetaan lähestyttävällä tiedekunnassamme. He haluavat seurata trailblazing alumniemme jalanjälkiä, kun he tekevät räätälöityjä oikeustieteellisiä kokemuksia omilla ehdoillaan. Katso videota oppia, kuinka kahdeksan opiskelijasta valitsi oikeuskoulun, joka oli heille sopiva.

Southwestern on LA: n Law School

Southwestern on Los Angelesin oikeustieteellinen koulu. Yli 100 vuotta sitten perustetusta perustamiskirjallamme, joka sijaitsee Los Angelesin julkisen liikenteen käytävän ytimessä Koreatownin Wilshire Boulevardin, yhteyksiemme viihdeteollisuudelle ja District Attorney's Office: lle, on lounaisrannikolla syvät siteet enkelien kaupunkiin. Katso videota nähdäksesi nopeat tilastot rodun alkutaipumuksista, innovatiivisista opinto-ohjelmistomme ja opetussuunnitelmamme, ulkoistamme ja klinikoistamme sekä monimuotoistamme.

Sijainnit

  • Los Angeles

    3050 Wilshire Boulevard, CA 90010, Los Angeles

Kysymyksiä