Keystone logo
SMU - Dedman School of Law LLM ulkomaisille lakikoulusta valmistuneille
SMU - Dedman School of Law

LLM ulkomaisille lakikoulusta valmistuneille

Dallas, Yhdysvallat

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 58 504 / per year *

Kampuksella

* 2020-2021 lukukausimaksut ja maksut. Arvioidut kulut: elinkustannukset (19 350 dollaria) + sekalaiset (3 000 dollaria) = lukukausimaksut, maksut ja kulut yhteensä (79 919 dollaria)

Johdanto

LL.M. tutkinto ulkomaalaisille lakikoulusta valmistuville on yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma opiskelijoille, joilla on perustutkinto kansainvälisessä oikeustieteellisessä korkeakoulussa. Tähän koulutusohjelmaan ilmoittautuneiden opiskelijoiden on suoritettava 24 luotto tuntia, mukaan lukien vaadittu kahden opintopisteen kurssi Amerikan oikeusjärjestelmän näkökulmista. Loput kurssit ovat valinnaisia ja tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja. Opiskelijoilla on vapaus valita monista luokista ja he voivat suunnitella LL.M. tutkinto vastaamaan heidän tarpeitaan ja tavoitteitaan opiskellessaan Yhdysvalloissa. Opiskelijat, jotka haluavat suorittaa baaritutkinnon Texasissa, New Yorkissa tai Kaliforniassa, voivat suorittaa kursseja, jotka vaaditaan voidakseen osallistua näihin kokeisiin. Muut opiskelijat saattavat haluta erikoistua kansainvälisiin opintoihin tai muille oikeuden aloille.

<img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/21/21434_IMG_4238_1.jpg " " /> valokuva: SMU Dedman School of Law


Ohjelman ensisijainen tavoite on parantaa kansainvälisen opiskelijan oikeudellisia taitoja, jotta hänestä voi tulla tehokkaampi asianajaja ja yhteiskunnan jäsen. Tältä osin ohjelma pyrkii kehittämään:

  • arvostetaan lain roolia kansallisessa ja kansainvälisessä kehityksessä
  • kyky tunnistaa vertailevien ja kansainvälisten tutkimusten avulla eri oikeudellisten sääntöjen poliittisia näkökohtia
  • arvostetaan asianajajan roolia yhteiskunnallisissa ja taloudellisissa muutoksissa
  • oikeudellinen analyysi ja ongelmanratkaisukyvyt, joiden avulla opiskelija voi vastata nykymaailman monimutkaisiin tarpeisiin
  • peruskäsitys Yhdysvaltain oikeusjärjestelmästä, jota on tutkittu vertailevasta näkökulmasta
  • viitekehys liiketoiminnan ja oikeudellisten etujen käsittelemiseen kansainvälisessä ympäristössä

Lisätietoja SMU Dedman School of Law .

Online LL.M. ulkomaalaisten oikeustieteellisten oppilaitosten opiskelijoille -esite KLIKKAA TÄSTÄ

Erikoiskurssit

SMU Dedman School of Law tarjoaa rikkaan opetussuunnitelman parantaakseen kansainvälisten opiskelijoiden oikeudellisia taitoja tullakseen tehokkaammaksi lakimieheksi. Tarjottujen kurssien monimuotoisuus ja syvyys löytyvät SMU Dedman School of Law kurssiluettelosta tai kurssiaikatauluista .

Tutkintovaatimukset

A) Opiskelijat voivat aloittaa opintonsa syksyllä tai keväällä. Ne tulee osallistua perehdyttämisohjelman pidetään SMU Dedman School of Law elokuun puolivälissä (syksyllä aikavälillä) tai tammikuun alussa (keväällä) kunkin vuoden ennen luokkiin.

(B) OTK -opiskelijat tutkinnon ulkomaisten lakikoulujen valmistuneiden on suoritettava 24 tunnin luotto kursseista tai seminaareista, jotka on valittu neuvoteltaessa opiskelijan tiedekunnan neuvonantajan kanssa, joka on määrätty ohjauksen aikana. Tiedekunnan jäsenet, jotka neuvovat ehdokkaita tähän tutkintoon, tekevät kaikkensa räätälöidäkseen opiskelijan opintosuunnitelman hänen erityistutkintotavoitteisiinsa. Kaikkien opiskelijoiden on kuitenkin suoritettava kurssi Amerikan oikeusjärjestelmän näkökulmista. Yleensä he suorittavat myös yhden peruskurssin, kuten sopimukset. SMU Dedman Law myöntää tutkinnon niille opiskelijoille, jotka suorittavat kurssityönsä keskimääräisellä arvosanalla kaikilla kursseilla, jotka vastaavat C: tä tai 1,70: tä. Opiskelija ei saa hyvitystä kurssista tai seminaarista, jossa hänen arvosanansa on alle D tai 1,00. Opiskelijat, joille englanti on toinen kieli, saavat lisäaikaa kirjallisten loppukokeiden suorittamiseen.

Apurahat

SMU myöntää rajoitetun määrän osittaisia apurahoja LL.M. ehdokkaita. Meillä ei ole erillistä sovellusta LL.M. apurahat. Pääsyhakemuksesi toimii apurahahakemuksesi.

Bar tentin kelpoisuus

Kansainvälisten opiskelijoiden, jotka haluavat harjoittaa lakia tässä maassa ja saada pääsyn baariin jossakin osavaltiossa tai District of Columbiassa, tulisi tutustua baariin pääsyvaatimuksiin sillä lainkäyttöalueella, jossa he aikovat harjoittaa. Baariin pääsyvaatimukset vaihtelevat osavaltiosta toiseen. Jotkut valtiot vaativat hakijoilta JD -tutkinnon, ja toiset vaativat vain tietyn määrän kurssipisteitä tämän maan lakikoulusta. Texas sallii nyt pätevät ulkomaiset koulutetut asianajajat, jotka ovat suorittaneet LL.M. tutkinto Texas Bar -kokeeseen.

Täydelliset säännöt Texasin osavaltion baariin pääsystä KLIKKAA TÄSTÄ

Tietosivu, jossa on yhteenveto ulkomailla koulutettujen hakijoiden ja ulkomaisten asianajajien kelpoisuudesta suorittaa Texas Bar -kokeeseen KLIKKAA TÄSTÄ

21435_22519D_079_HR_RT1.jpg

valokuva kohteliaasti SMU Dedman School of Law

Noin

Vuonna 1925 perustettu SMU Dedman School of Law on ykkösluokan ykkösoikeuskoulu Dallasissa, Teksasissa, ja se sijaitsee puiden reunustamalla alueella vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta. Vuonna 1949 perustetuilla lakikoulun jatko -oikeustieteen ohjelmilla on ollut tärkeä rooli joidenkin maailman johtavien johtajien kouluttamisessa. Olemme ylpeitä maailmanlaajuisesta alumniverkostostamme - yli 2000 valmistunutta 80 maasta, joilla on merkittävä asema hallituksessa, oikeuskäytännössä, liike -elämässä, oikeuslaitoksessa ja oikeudellisessa koulutuksessa maailmanlaajuisesti.

kuva: SMU Dedman School of Law

SMU Dedman Alumni -verkosto

Poikkeukselliset jatko -koulutusohjelmat

SMU Dedman School of Law tarjoaa jatko-opinto-ohjelmia sekä Yhdysvalloille että ulkomaille koulutetuille lakimiehille. ja SJD-ohjelmat parantavat uraa lain, opetuksen ja julkisen palvelun yksityisessä käytännössä opettamalla analysointi- ja ongelmanratkaisutaitoja vastaamaan maailman monimutkaisiin vaatimuksiin. Ohjelmat lisäävät opiskelijan ymmärrystä oikeusteoriasta ja politiikoista, laajentavat opiskelijan oikeudellista näkökulmaa ja kannustavat oikeustutkimuksen ja kirjoitustaitojen kehittämiseen.

Opiskelee Vibrant Dallasissa, Texasissa

SMU Dedman Law tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden tulla osaksi elinvoimaista, monipuolista, tieteellistä yhteisöä, jonka etuna on opiskella Dallasissa - ei vain kansainvälinen liiketoimintakeskus, vaan dynaaminen kulttuurikeskus, joka sijaitsee puolivälissä Yhdysvaltojen itä- ja länsirannikon välissä Osavaltiot alueella, joka tunnetaan leudosta, aurinkoisesta ilmastostaan. Dallas on yhdeksänneksi suurin kaupunki ja Dallas/Ft. Worth metroplex muodostaa Yhdysvaltojen neljänneksi suurimman metropolialueen. Se on hienostunut kaupunki, jolla on kukoistavat työmarkkinat, korkea elämänlaatu ja suhteellisen alhaiset elinkustannukset. Se on loistava paikka asua ja opiskella!

Maailmanlaajuisesti tunnustettu tiedekunta

Tiedekuntaan kuuluu tutkijoita ja innovaattoreita monilla aloilla, kuten perustuslaissa, yhtiöoikeudessa, rikosoikeudessa, ympäristölainsäädännössä, terveyslaissa, immateriaalioikeuksissa, kansallisessa turvallisuuslaissa, öljy- ja kaasulaissa, yleishyödyllisessä lainsäädännössä ja verolaissa. Nämä tutkijat osallistuvat säännöllisesti maailmaan esiintymällä kongressikomiteoissa, työskentelemässä osavaltioiden ja liittovaltion sääntelyvirastojen kanssa, väittelemässä osavaltioiden ja liittovaltion tuomioistuinten edessä, työskentelemässä yritysten johtajien ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa ja esiintymässä säännöllisesti tiedotusvälineissä kääntämään tutkimustaan tai tarjoamaan kommentteja tärkeistä tarinoista päivästä. Oikeustieteen opiskelu SMU: ssa antaa opiskelijoille pääsyn poikkeukselliseen tiedekuntaan, joka harjoittaa oikea-aikaista ja huippututkimusta, josta usein kerrotaan vuosien kokemuksella.

<img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/21/21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg " " /> valokuva: SMU Dedman School of Law

Oppimiskokemus

Monipuolisen opetussuunnitelman lisäksi opiskelijoita pyydetään hyödyntämään monia aktiviteetteja luokkahuoneen ulkopuolella. SMU Dedman Law -oppilaitoksessa oppimiskokemustasi rikastetaan ympäri vuoden järjestettävillä kansainvälisillä konferensseilla ja luennoilla. Kansainvälinen OTK opiskelijat ottaa luokat American JD opiskelijoiden ja osallistua Court Program - ohjelma, joka on otettu käyttöön aikana kohdentamaan jossa opiskelijat kytkeä pienryhmissä luokkakavereita, tiedekunnan, opiskelija johtajat, uraneuvojina, ja alumnien yhteisön kokemus koko aikaa SMU Dedman School of Law . Tiedekunnan jäsen toimii henkilökohtaisena akateemisena neuvonantajana. Harjoittelevat juristit Dallas Bar Associationin kansainvälisen oikeuden osastosta toimivat myös mentorina opiskelijoillemme.

Kansainvälisesti tunnetut alumnit

Kansainväliset tutkinnon suorittaneet ( SMU Dedman School of Law ovat vaikuttaneet ympäri maailmaa. Kansainväliseen alumniverkostoomme kuuluu yli 2000 valmistunutta yli 80 maassa. Näitä ammattilaisia löytyy hallitusten, oikeuskäytäntöjen ja liiketoiminnan korkeimmilta tasoilta. SMU: n kansainväliset alumnit edustavat monenlaisia oikeusjärjestelmiä, mukaan lukien Keski- ja Etelä -Amerikasta, Meksikosta, Kanadasta, Euroopasta, Afrikasta, Intiasta, Kaakkois -Aasiasta, Kiinasta, Lähi -idästä ja Tyynenmeren alueelta. Pyrimme maailmanlaajuiseen maantieteelliseen monimuotoisuuteen opiskelijarekisteröinnissämme ja tarjoamme korkeaa yksilöllistä huomiota ja tukea jokaiselle kansainväliselle opiskelijalle.

Sobchok Sukharomna '81

Korkeimman oikeuden puheenjohtaja, Thaimaa

Tohtori Shen Shiaoming '81

Mackenzie & Albritton LLP: n kansainvälinen lakikonsultti

Arvoisa SM Krishna '59

Intian ulkoasiainministeri (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

Lakiasiainjohtaja, Chevron Europe, Eurasia and Middle East Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Lakimies, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Meksikossa

Tohtori Helmut Sohmen '66

BW Groupin puheenjohtaja ja puheenjohtaja

Tohtori Hassan Okour '07

Entinen dekaani, Qatar Law School

Jinsung Lee '88

Oikeus, Korean perustuslakituomioistuin

Yukio Horigome '71

Japanin korkeimman oikeuden tuomari

Hans Heppe'97

Kansainvälinen kumppani, Locke Lord LLP: n Saksan kunniakonsuli

Opiskelijaelämä

Lakikoulu sijaitsee SMU: n pääkampuksen luoteiskulmassa - luokkarakennukset, hallintorakennus ja lakikirjasto muodostavat niin sanotun ”Law Quadin”. Tämä ihanteellinen sijainti tarjoaa helpon pääsyn moniin SMU: n upeisiin opiskelijaresursseihin, mukaan lukien ruokailupalvelut, johtava kuntokeskus ja terveyspalvelukeskus.

<img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/21/21430_28439363.jpg " " /> valokuva: SMU Dedman School of Law

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä