Keystone logo

Simmons College, Simmons School of Management

A logo

Johdanto

Simmons School of Management sijaitsee Bostonissa, ja tarjoaa kolme jatko-tason liiketoiminnan ohjelmat: MBA, Terveydenhoito MBA, ja diplomi Management-ohjelmia. Se on johtava keskus innovatiivista opetusta, tutkimusta ja keskustelua naisten, johtamisen.

Simmons MBA tarjotaan nopeutetun 16-kuukauden kokopäiväinen muodossa tai kolmen vuoden osa-aika-muodossa. Simmons School of Management tarjoaa vain AACSB-akkreditoitu MBA-ohjelma on suunniteltu yksinomaan naisille, ja ohjelma on sijoittunut # 1 Mahdollisuus Naisia ​​Princeton Review 5 vuotena peräkkäin.

Simmons Terveydenhuolto MBA on sekä AACSB ja CAHME akkreditoitu, ja kouluttaa miehiä ja naisia ​​terveydenhuollon johtamisen. Tätä strategisesti suunniteltu kolmivuotinen ohjelma sisältää vahvuuksia kansallisesti tunnustettu MBA-ohjelman osaaminen terveydenhuollon tiedekunnan ja laaja terveydenhuollon opetussuunnitelman.

Simmons Masters of Science in Management-ohjelma on suunniteltu valmistamaan miehiä ja naisia ​​monipuolinen kokoelma akateeminen ja ammatillinen taustat johtamisen menestys nykyisillä kilpailluilla globaalissa taloudessa. Työselostus muodostavat sarja säätiön tason yritysten kursseja, jotka tarjoavat perustiedot liiketoiminnan tuntemusta ja hallintaa johtamisessa.

Sijainnit

  • 300 The Fenway, 02115, Boston

Kysymyksiä