Keystone logo
Silesian University - School of Business Administration

Silesian University - School of Business Administration

Silesian University - School of Business Administration

Johdanto

Annamme oppimisen järkeä.

Kauppakorkeakoulussa huippututkimus kohtaa alueellisen julkisen yliopiston perheilmapiirin. Kampuksemme ovat alueella, mutta paikka ei rajoita ideoitamme. Lähes 3 000 opiskelijalla kuulumme melko pienempiin korkeakouluihin. Opiskelija-opettaja-suhde 15:1 antaa kuitenkin opiskelijoillemme mahdollisuuden kehittää terveitä henkilökohtaisia mentorointisuhteita ohjaajiensa kanssa ja tarjota heille näkemystä ja apua tavoilla, jotka olisivat mahdottomia suuremmassa luokkahuoneessa. Business Gate Academyssa opiskelijat saavat arvokkaita käytännön ja ongelmanratkaisutaitoja työskennellessään todellisten bisnestapausten parissa. Sleesian yliopistossa inspiroimme kasvuasi ja kehitämme luonnollista luovuuttasi. Menestyksekäs tulevaisuutesi on liikkeellepaneva voimamme!

Vuonna 1991 perustetussa Sleesian yliopistossa Opavassa (SU) on kolme tiedekuntaa ja kaksi yliopistoinstituuttia:

  • filosofian ja luonnontieteiden tiedekunnassa Opavalla
  • Kauppakorkeakoulu Karvinassa
  • Opavan julkinen tiedekunta
  • Opavan matemaattisessa instituutissa
  • Fysiikan instituutti Opavalla

Sleesian yliopisto on Euroopan yliopistoliiton laillinen jäsen ja arvostetun HR Excellence in Research -palkinnon haltija. Vuonna 2022 SU sijoittui QS EECA University Rankingsissa sijalle 231-240. Kaikki tarjotut opinto-ohjelmat ovat Tšekin tasavallan opetus-, nuoriso- ja urheiluministeriön täysin akkreditoimia.

Olemme avoimia maailmalle.

Haluaisitko opiskella, työskennellä tai tehdä tutkimusta ulkomailla? Kansainvälistyminen on yksi missiomme ydinkivistä, ja SU SBA tekee yhteistyötä yli 60 yliopiston kanssa pääasiassa Euroopassa, mutta myös Yhdysvalloissa, Venäjällä, Japanissa tai Kiinassa tarjoten opiskelijoilleen ja henkilökunnalleen runsaasti mahdollisuuksia Erasmus+:n kautta. Horisontti 2020 tai useita muita vaihto-ohjelmia ja yksittäisiä apurahoja.

Voiko tiede olla hauskaa?

Yliopistossamme opiskelevat nuoret kiinnostuneena, tarmokkaasti ja innokkaasti selvittämään mysteereitä ja löytämään uusia asioita, antavat kysymykseen myöntävän vastauksen. Jatko-opintojen ja tohtoriohjelmien opiskelijat voivat osallistua tutkimustoimintaan ja hakea vuoden mittaista stipendiä Student Grant Competition -kilpailussa.

Kampuksen ominaisuudet

Pääsyvaihtoehto 2

Hakemuksen taloustieteen ja johtamisen maisteriohjelmaan (täysin englanniksi opetettu) voi lähettää verkossa muutamassa minuutissa. Hakemukseen ei tarvitse liittää pakollisia asiakirjoja, kuten englanninkielisiä todistuksia. Se on niin yksinkertaista! Viikon sisällä onnistuneesta pääsykokeesta, joka pidetään verkossa, hyväksymiskirje laaditaan.

Pakolliset asiakirjat (fyysisen ilmoittautumisen yhteydessä Karvinassa, CZE):

  • Virallisesti oikeaksi todistetut kopiot kandidaatin tai jatko-yleisön maisteriohjelmista tai maisteriohjelmista valmistumisesta.
  • Ulkomailla tutkinnon suorittaneiden hakijoiden on perusteltava ulkomaisen korkea-asteen koulutuksen tunnustamista Tšekin tasavallassa koskevan päätöksen oikeaksi todistettu jäljennös tai alkuperäiskappale, ellei kansainvälisessä sopimuksessa toisin määrätä.

Viisumivaatimukset

Stipendit ja rahoitus vaihtoehto 2

Luokitukset

Sleesian yliopisto on European University Associationin laillinen jäsen ja arvostetun HR Excellence in Research -palkinnon haltija. Vuonna 2022 SU sijoittui QS EECA University Rankingsissa sijalle 231-240. Kaikki tarjotut opinto-ohjelmat ovat Tšekin tasavallan opetus-, nuoriso- ja urheiluministeriön täysin akkreditoimia.

Sijainnit

  • Silesian University in Opava School of Business Administration in Karviná Univerzitní nám. 1934/3, 73340, Karvina

Kysymyksiä