Keystone logo

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

A logo

Johdanto

kokemus diplomatia

Vain muutaman minuutin päässä New Yorkin ja sydämessä Washington, DC, Seton Hallin diplomaattikoulu ja kansainväliset suhteet on ihanteellinen paikka opiskella maailmanpolitiikkaan ja käytännön diplomatiaa ensimmäinen käsi ammattilainen, dynaaminen ja kulttuurisesti rikas ympäristössä. Jatko ehdokkaita tulevat yhteen kaikkialla Yhdysvalloissa ja 25 maassa ympäri maailmaa sekä opintotuen ja monitieteinen opetussuunnitelma, joka korostaa maailmanlaajuisen tutkimuksia, konfliktien ratkaisemiseen, kansainvälinen talous ja johtaminen.

Koulutuskeskuksen työharjoittelukoordinaattori ja asiantuntijapalvelut toimistojen tukea opiskelijoiden urakehitystä yhden-on-one neuvonta, työpajat, alumni ohjausta ja opastusta kilpailukykyiseen harjoittelun, toveruuden ja uramahdollisuuksia julkisen palvelun, liike, laki, ja yleishyödyllisten organisaatioiden kannalta.

Kautta ainutlaatuinen liitto YK Association of USA, koulu tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman akateemisia ja ammatillisia etuja, mukaan lukien YK: n Summer Program New Yorkissa, ohjausjakson Washington, DC, kansainvälisiä seminaareja ja enemmän.

Vain 14 kilometrin päässä New York City, epi-keskus kansainvälisten suhteiden, Seton Hallin akateemista huippuosaamista on korostettu eroa Princeton Review, US News & World Report ja Bloomberg BusinessWeek.

  • Join valtuuskunnan kansainvälisellä opintomatkalle
  • Keskustele kriittinen maailmanlaajuinen huoli maailman johtajien kanssa
  • Täydellinen ammattilainen työharjoitteluun, paikallisesti tai ulkomailla
  • Käytä luokkahuoneessa tietoa reaalimaailman tilanteita
  • Oletetaan tärkeitä johtotehtäviä kampuksella
  • Luottamaan tarvitaan tehdä ero toimialoilla, viestintä, diplomatia, hallitus, laki tai voittoa sektori
  • Hyödynnä edut liittomme YK säätiö ja YK-liiton

Diplomaattikoulu käsittää Seton Hallin pitkät perinteet arvoihin perustuvaa koulutusta ja omistettu kehittää palvelija johtajia globaalissa yhteiskunnassa. Perustettiin vuonna 1856, Seton Hall on yksi vanhimmista katolinen yliopistojen Yhdysvalloissa. Yliopisto on koti kymmenen koulut tarjoavat lähes 200 jatko-ja koulutusohjelmat 10000 opiskelijoille kaikkien rotujen ja uskontojen.

Sijainnit

  • 400 South Orange Avenue , 07079, South Orange

Kysymyksiä