Keystone logo

San Diego Flight Training International

A logo

Johdanto

Noin San Diego Flight Training International

Tervetuloa San Diego Flight Training International kauniiseen Etelä -Kaliforniaan. SDFTI on sertifioitu ja hyväksytty alt = "14alt =" 1 koulu, joilla on lentokoekokeiden valtuudet ja joka on valmistunut ammattilentäjiksi alt = "1989 lähtien. SDFTI on auttanut satoja kunnianhimoisia lentäjiä saavuttamaan ammatilliset lentokoulutustavoitteensa tahraton turvallisuusennätys. Odotamme voivamme auttaa sinua tekemään samoin. Tarjoamme erinomaisen ilmapiirin ilmailukoulutuksesi suorittamiseen ja Montgomery Field (San Diego) nauttii keskimäärin yli 350 lentokoulutuspäivää vuodessa erinomaisen sään vuoksi. San Diego tarjoaa myös lämpimän ja kuivan ilmaston, kauniit rannat ja matkailukohteita turvallisessa ja rennossa ympäristössä. Hallittu lentoliikennejärjestelmä ja sekoitus pitkiä valkoisia valtameren rantoja, värikkäitä aavikoita ja alueen karkeita lumipeitteisiä vuoria tekevät San Diegosta maan ihanteellisin ja kaunein ilmailukoulutuspaikka. Päätössi valita lentokoulu on tärkeä askel, ja viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että kriittinen ero kokeneille opiskelijoille ts on tarjolla olevan opetuksen tyyli ja laatu. Tämä on alue, jolla SDFTI sijoittui parhaiten äskettäisessä riippumattomassa markkinointitutkimuksessa. Jokaisella kurssilla on opetusohjelma, joka on kehitetty liikkumaan mahdollisimman tehokkaasti painottaen rakennetta, turvallisuutta ja laatua. Valmistuneet ovat erittäin onnistuneita tavoitteidensa saavuttamisessa. Lähes alt = "100% läpäisee kirjallisen kokeensa ensimmäisellä yrityksellä ja yli 80% läpäisee käytännön lentotestin yhdellä yrittämisellä.

Miksi valita SDFTI ?

Koska SDFTI tarjoaa maailmanluokan koulutusta ja on osoittautunut onnistuneeksi ... Olemme kouluttaneet lentäjiä täällä San Diegon alueella yli 20 vuoden ajan.

RAKENNE Tarjoamme sinulle sellaista jäsenneltyä koulutusta, jota jokainen lentoyhtiö haluaa valita parhaita ihmisiä halutuimpiin tehtäviin lentokoneen ohjaamossa. Tarjoamme sekä osan 61 että osan 141 mukaista koulutusta liittovaltion ilmailumääräysten (FAR) määräysten mukaisesti.

HAASTATTELUIDEN VALMISTELU Jokaiselle opiskelijalle annetaan työhaastattelu ja valmistelutaidot päästäkseen töihin suurimman lentoyhtiön käytettävissä olevien lentoyhtiöiden kanssa. Se on enemmän kuin VAIN haastattelu; se on ura, jonka haluat ... saamme sinut sinne nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

HARJOITTELUYMPÄRISTÖ Voit lentää enemmän kuin päiviä vuodessa, se on tuntien kokonaismäärä ja mukavuus, jossa voit kokea ne turvallisesti. AT SDFTI hyötyy Etelä -Kalifornian lentokokemuksesta, joka antaa sinulle parhaan mahdollisuuden kirjautua tuntikausia päivästä toiseen.

MAASTOJEN MONIMUOTOISUUS Yhdellä lennolla pääset helposti 70 meripeninkulman rannoilta sisämaalaaksoihin kilometrikorkeisiin vuorenhuippuihin Anza-Borregon autiomaapuistoihin viljelyllisesti rikkaaseen Imperium-laaksoon ja Saltoninmerelle. Sinulla on mahdollisuus kokea enemmän täällä kuin missään muualla.

ILMAISUUS- JA LENTOASEMALAATTEET Alt = "20 mailin etäisyydellä kohteesta SDFTI on enemmän vaihtelua kuin mikään muu koulu planeetalla. Useista luokan Bravon kaupallisista ja sotilasoperaatioista luokan 8 ohjattuihin siviili -ilma -alusten kiitoradoihin, jotka ovat liian pieniä hallitsemattomia kaistoja. Meillä on myös yksi kahdesta Yhdysvalloissa saatavilla olevasta "torni matkalla" -käytävästä.

NEWEST AIRCRAFT SDFTI omistaa, käyttää ja ylläpitää 15 lentokonetta. Tämä sisältää kahden ja yhden moottorin monimutkaiset lentokoneet ja alueen uusimman Cessna 17alt = "2s -malliston, mukaan lukien Garmin® G1000® -varusteltu lasinen ohjaamo.

Sijainnit

  • 8745 Aero Dr., Ste. 103 , 92123, San Diego

Kysymyksiä