Keystone logo
San Joaquin College of Law

San Joaquin College of Law

San Joaquin College of Law

Johdanto

San Joaquin College of Law henkilökohtainen kasvu asianajajana on tärkein tavoitteemme. Ilmoittautumistasi edeltävästä taitokurssistamme lukemattomiin opetussuunnitelman sisältämiin harjoituskursseihin näet potentiaalisen kukkasi. Luokkakoot ovat pieniä, keskimäärin 25 opiskelijaa kohden, mikä tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevan tilaisuuden olla vuorovaikutuksessa professoreidesi ja luokkatovereidesi kanssa.

SJCL tarjoaa vankan oikeudellisen koulutuksen - joka ei rajoita uran tai elämän valintoja hämmästyttävän velan takia. 40 vuoden historiansa aikana yli 84% SJCL-tutkinnon suorittaneista on läpäissyt Kalifornian asianajajakokeen. Mutta SJCL pyrkii kouluttamaan opiskelijoita kykenemään harjoittamaan lakia ja olemaan merkittäviä asianajajia - älyllisesti, eettisesti ja henkilökohtaisesti - eikä vain ylittämään rimaa.

Mahdollisuuksia käytännön kokemukseen on runsaasti. New American Legal Clinicin opiskelijat auttavat satoja laillisia maahanmuuttajia vuodessa käsittelemällä tapauksia professorin valvonnassa saannista ratkaisuun. Liittovaltion liittovaltion ja osavaltion tuomioistuimissa, piirimiesasianajajien toimistoissa, hallintovirastoissa, oikeusapussa ja yksityisissä yrityksissä on helposti käytettävissä, samoin kuin toimistotyöntekijöiden työllistymismahdollisuudet.

Lakikoulu on kokemus ja prosessi. Sen kautta huomaat, että pystyt enemmän kuin koskaan uneksit. San Joaquin -laaksossa on paikka ja tarve näille kyvyille. Työllistymismahdollisuudet ovat aina olleet käytettävissä alueella, vaikka niillä on niukasti muilla alueilla. Tosielämän kokemuksestasi klinikoissa, ulkokäynneissä ja toimistoissa lakikoulutuksen aikana luonnollisesti kehittyy asianajajatyöpaikkoja liittyessäsi asianajajaksi.

Sijainnit

  • Clovis

    5th Street,901, 93612, Clovis

    Kysymyksiä