Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Samford University

Samford University

Samford University

Johdanto

Samford University on johtava kansallisesti arvostettu kristillinen yliopisto. Vuonna 1841 perustettu Samford on Yhdysvaltojen 87. vanhin korkeakouluopisto. Sijaitsee Birminghamissa, Alabaman Homewoodin esikaupungissa, yliopiston kampus kattaa noin 247 hehtaaria, ja se on tunnettu kauneudestaan ja Georgian-Colonial -tyylisestä arkkitehtuurista. Yliopistossa on tällä hetkellä 5 692 opiskelijaa 47 valtiosta ja 28 maasta.

Samford on Alabaman parhaimmassa asemassa oleva yliopisto The Wall Street Journalin julkaisemissa kansallisissa rankingissa. Lisäksi The Wall Street Journal sijoittui Samfordin opiskelijoiden sitoutumisesta kolmanneksi kansakunnassa. US News & World Report sijoittaa Samfordin 40. sijalle parhaassa perustutkintoa edistävässä opetuksessa ja 100. parhaan vastineen arvossa. Kiplinger's Personal Finance sijoittaa Samfordin 34. sijalle Yhdysvaltain yksityisissä yliopistoissa arvon ja kohtuuhintaisuuden perusteella. Opiskelijoiden ja opettajien suhde on 13: 1.

Samford tarjoaa vapaa-taiteisiin pohjautuvia perustutkinto-ohjelmia ja erillisen sekoituksen tutkinnon suorittaneisiin ja ammatillisiin kouluihin kymmenen akateemisen koulun kautta: taiteet, taiteet ja tieteet, liiketoiminta, jumaluus, koulutus, terveydenhuollon ammatit, laki, sairaanhoito, farmasia ja kansanterveys. Yliopistolla on yksi kolmesta akkreditoidusta lakikoolista ja yksi vain kahdesta Akkreditoidusta apteekkikoulusta Alabamassa. Samfordin Beeson-Divinity -koulu on ainoa täysin akkreditoitu valmistunut jumaluuskoulu Alabamassa. Carnegie korkeakoulukomissio on luokitellut yliopiston tohtoriksi / ammatilliseksi korkeakouluksi.

Samfordin tehtävää vaalia opiskelijoiden kehitystä älyllisesti, eettisesti ja henkisesti edistetään tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia, joihin kuuluvat 166 opiskelijajärjestöä, maailmanlaajuinen sitoutuminen yli 19 eri maahan ja yli 180 kurssia, joihin sisältyy yhteisöpalvelu. Lisäksi perustutkintoa suorittavat opiskelijat suorittavat Samfordin perusopetussuunnitelman tarjoamalla hyvin pyöristetyn perustan vapaiden taiteiden alalta. Tuloksena on hyvin räätälöity koulutuskokemus, jonka tuloksena 97% tutkinnon suorittaneista tai jatko-opiskelijoista työskentelee kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Samfordin strategisessa suunnitelmassa esitetään neljä painopistealuetta: korostetaan opiskelijoiden menestystä, parannetaan yhteisöämme, laajennetaan kattavuutta ja varmistetaan taloudellinen vahvuus. Tämän strategisen suunnitelman jatkumisen tukemiseksi yliopisto käynnisti syksyllä 2016 Forever Samford -nimisen pääomampanjakampanjan. Kuuden vuoden 300 miljoonan dollarin kampanjan tarkoituksena on tarjota uusia taloudellisia resursseja opiskelijoiden stipendien, akateemisten ohjelmien ja pääomahankkeiden tukemiseen. Samfordilla on vahva määrärahoja, joiden sijoitusten kokonaismäärä on 301 miljoonaa dollaria (kesäkuu 2019), mikä auttaa tukemaan apurahoja, opiskelua ulkomailla, yleisiä toimia ja muita ohjelmia. Homewoodin pääkampuksen lisäksi yliopisto omistaa talon Marionissa, Alabamassa, jota käytetään kulttuurintutkimuksiin ja -palveluihin, sekä Daniel House, tutkimuskeskuksen, joka sijaitsee Lontoon sydämessä, Englannissa lähellä Kensington Parkia.

Samfordin 52 838 alumniin on kuulunut yli 60 Yhdysvaltain kongressin jäsentä, kahdeksan osavaltion kuvernööriä, kaksi Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomaria, yksi Yhdysvaltain ulkoministeri, neljä Rodoksen tutkijaa, useita Emmy- ja Grammy-palkittuja taiteilijoita, kaksi kansallisen jalkapallon valmentajaa. Pulitzer- ja Nobelin rauhanpalkintojen saajat.

Yliopisto aloittaa 17 monialaista urheilua - kahdeksan miestä ja yhdeksän naista -, jotka osallistuvat NCAA Division I -tasoon. Samford Bulldogs on voittanut 40 konferenssin mestaruutta liittymisensä jälkeen eteläiseen konferenssiin vuonna 2008. Samfordin urheilujoukkueille lukuvuonna 2018-2019 oli 97% valmistumisen onnistumisaste (GSR), kuten NCAA laski ja julkaisi. Tuona lukuvuonna Samford sijoittui Alabamassa ensimmäiseksi ja 18. sijaksi GSR: n kansakunnassa kaikista korkeakouluista ja yliopistoista NCAA Division I -tasolla.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Birmingham

    Lakeshore Parkway,800, 35229, Birmingham

    Kysymyksiä