Keystone logo
Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Johdanto

Saint Martinin yliopisto Laceyssa, Washingtonissa on yksi Yhdysvaltojen ja Kanadan 14 benediktinalaisesta korkeakoulusta ja yliopistosta ja ainoa Rocky-vuorten länsipuolella. Pyhän Benedictin roomalaiskatolisen järjestön munkkien vuonna 1895 perustama yliopisto-identiteettimme perustuu juurikaan katoliseen, benediktiiniseen perinteeseen. Saint Martin's on Washingtonin riippumattomien korkeakoulujen jäsen.

Katolisen henkisen perinteen periaatteiden mukaisesti Saint Martin's University pyrkii yhdistämään akateemisen kurinalaisuuden ja huippuosaamisen moraalisen ajattelun ja sosiaalisen vastuun kanssa - korkeakoulutus, joka pyrkii palvelemaan ja edistämään yhteistä etua - korkeakoulutus, joka pyrkii muuttamaan elämää kovaamalla aiheita uskosta, syystä, palvelusta ja yhteisöstä. Olemme kokoontuneet yhdessä tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa muodostamaan yhteisön henkilöistä, jotka oppivat elämään merkityksellistä elämää. Pyhät ajattelevat, rukoilevat, palvelevat, pelaavat ja elävät sydämestä.

Nopeat faktat

 • Opiskelijoiden ilmoittautuminen (suunnilleen): 1300
 • Opiskelijoiden ilmoittautuminen (noin): 250
 • Kampuksella edustettuina olevat kansallisuudet: 19
 • Kampussa edustetut uskomukset: 20+
 • Ensimmäisen vuoden profiili (tulossa 2018)
  • Katolisten opiskelijoiden prosenttiosuus: 45%
  • Niiden opiskelijoiden prosenttiosuus, jotka tunnistavat etnisesti monimuotoisiksi: 59%
  • Prosenttiosuus opiskelijoista, jotka ovat perheenjäsenensä ensimmäisenä opiskelemassa yliopistoon: 35%
  • Prosentuaalinen osuus opiskelijoista, jotka tarvitsevat taloudellista tukea tai tukea: 97%

Pyhän Benedictin määräys

Yhteisöllisyyden ja tasapainon charismit on osoitettu ja edistetty ainutlaatuisesti benediktiiniläisessä henkisyydessä:

Pyhä Benedictus kutsui munkkejaan yhteisöön - rukouksen, työn ja tutkimuksen yhteiseen elämään. Benedictus oli vakuuttunut siitä, että kaikki mitä tarvitsemme oppia rakastamaan Jumalaa, rakastamaan toisiamme ja rakastamaan itseämme - tehdään yhteisön yhteydessä. Benediktiiniyhteisö on individualismin vasta-aine, mutta sillä on aina kunnioitus ainutlaatuisuuteen. Suunnittelussa seisomme olkapäältä ihmisten kanssa, jotka saattavat tosiasiassa olla hyvin erilaisia kuin itseämme - tätä pidetään hyödykkeenä - ei esteenä.

Mielen elämän tasapainottaminen hengen ja kehon elämän kanssa on ehdottomasti benediktiini. Pyhän Benedictin sääntö säätelee selvästi aikaa rukoukseen, työhön ja opiskeluun kaikille yhteisön jäsenille. Tämä benediktiinitasapaino heijastuu keskeisissä teemoissamme uskossa, järkeessä ja palvelussa. Saint Martinilla pyrimme kasvattamaan ja kehittämään koko henkilöä erinomaisilla ja integroiduilla akateemisilla, henkisillä, urheilullisilla ja muilla yhteisopetusohjelmilla.

Tavoitteenamme on jatko-opiskelija, jolla on elinikäinen intohimo oppimiseen, joka on omistautunut henkisen itsensä kehittämiseen ja jolla on tuntuva sitoutuminen palveluun, jolla pyritään luomaan rauhanomainen ja sosiaalisesti oikeudenmukainen järjestys maailmaan.

Akkreditointi

Saint Martin's University on kattava instituutio, joka tarjoaa perus- ja jatkotason ohjelmia. Vuonna 1895 perustettu Saint Martin's on roomalaiskatolisen kirkon benediktiiniläisen luostarin, jonka jäsenet rukoilevat, työskentelevät ja asuvat yhdessä yliopiston kampuksella, Saint Martin's Abbeyn koulutusapostolia.

Saint Martin's University on alueellisesti akkreditoinut korkeakoulujen ja yliopistojen luoteiskomission. Korkeakoulujen akkreditointi korkeakoulujen ja yliopistojen luoteiskomissiossa osoittaa, että se täyttää tai ylittää vertaisarviointiprosessin avulla arvioidut instituutioiden laadun arviointiperusteet. Akkreditoitu korkeakoulu tai yliopisto on sellainen, jolla on tarvittavat resurssit ilmoitettujen tavoitteiden saavuttamiseksi tarkoituksenmukaisilla koulutusohjelmilla, se tekee olennaisesti niin ja antaa kohtuullisen todisteen siitä, että se jatkaa niin lähitulevaisuudessa. Institutionaaliseen eheyteen puututaan myös akkreditoinnin avulla.

Yliopistojen ja yliopistojen luoteiskomission akkreditointi ei ole osittaista, mutta koskee koko laitosta. Sellaisena se ei takaa jokaiselle tarjotulle kurssille tai ohjelmalle tai yksittäisten tutkinnon suorittaneiden henkilöiden pätevyydelle. Pikemminkin se antaa kohtuullisen varmuuden oppilaitoksille osallistuvien opiskelijoiden tarjoamien mahdollisuuksien laadusta.

Yliopistotutkimus- ja konetekniikkaohjelmamme on akkreditoinut ABET: n Engineering Accreditation Commission; koulutusohjelmamme ovat akkreditoineet Washingtonin osavaltion koulutuslautakunta ja kouluttajan akkreditoinnin neuvosto (CAEP); Sosiaalityön koulutusohjelmamme on akkreditoinut sosiaalityön koulutusta käsittelevä neuvosto (CSWE). kauppakorkeakoulumme on akkreditoinut kauppakorkeakoulujen ja ohjelmien akkreditointineuvosto (ACBSP); hoitotyön ohjelma on American Association of Colleges of Nursing (AACN) jäsen; RN-BSN-ohjelman on hyväksynyt Washingtonin osavaltion hoitotyön laadunvarmistuskomissio; Collegiate Nursing Education Commission on akkreditoinut Saint Martin's University sairaanhoidon kandidaatin tutkintotodistuksen.

Yliopisto on jäsenenä amerikkalaisen korkeakouluyhdistyksen liitossa, riippumattomien korkeakoulujen neuvostossa, koulutuksen edistämisen ja tukemisen neuvostossa, Washingtonin riippumattomissa korkeakouluissa, kansallisessa katolisen koulutuksen liitossa, yksityisten korkeakoulujen ja yliopistojen luoteisyhdistyksessä, Washington Korkeakoulutuksen ystävät, palveluhenkilöstömahdollisuuksien korkeakoulut ja amerikkalainen benediktiini korkeakoulujen ja yliopistojen yhdistys.

Saint Martinin yliopiston opinto-ohjelmat on hyväksynyt Washingtonin osavaltion korkeakoulutuksen koordinointineuvoston valtion hyväksyntävirasto (HECB / SAA) niiden henkilöiden ilmoittautumiseksi, jotka voivat saada koulutuksen etuuksia osaston 38 ja osaston 10 mukaisesti. Tämä koulu on liittovaltion lain nojalla valtuutettu ottamaan vastaan maahanmuuttajia. ulkomaalaisten opiskelijat.

Saint Martin's University varaa itselleen oikeuden tehdä muutoksia, joita se pitää tarpeellisina menettelyissä, politiikoissa, kalentereissa, opetussuunnitelmissa, yleisissä akateemisissa ohjelmissa tai suurissa yhtiöissä ja kustannuksissa.

aloitteita

Vastatakseen Saint Martin -yhteisön jatkuviin tarpeisiin instituutioiden kehittämisen toimisto pyrkii luomaan nämä unelmat elämään. Yhteensovitettujen ponnistelujen ja yhteistyön avulla kampanjat suunnitellaan hallintoneuvostomme esittämien aloitteiden ympärille, jotta Saint Martinin yhteisölle voitaisiin tarjota resursseja, joita tarvitaan opiskelijoiden odotusten täyttämiseksi edelleen.

Tiedealoite

Vastatakseen STEM-tutkintoa hakevien opiskelijoiden kasvaviin tarpeisiin Saint Martin's University liittyy kansalliseen liikkeeseen lisätäkseen Amerikan tiedettä ja matematiikan tutkinnon suorittaneita Science Initiative -kampanjaamme. Washingtonin osavaltiossa on yksi korkeimmista STEM-työpaikkojen pitoisuuksista maassa, mutta olemme yksi alhaisimmista osavaltioista, jotka tuottavat näitä tutkinnon suorittaneita. Saint Martinin uusi tiederakennus rakennetaan strategisesti Cebula-talon ja Panowiczin valimon viereen, jolloin luodaan STEM-kolmio kampuksella.

Suunnittelualoite

Suunnittelualoite oli menestyksekäs kampanja teknillisen korkeakoulun tilojen parantamiseksi. Cebula Hall ja Panowicz Industrial Lab -talo valmistuivat vuonna 2012 ja Panowicz Industrial Lab -talossa Saint Martinin teknillisissä laboratorioissa vuonna 2012, ja siinä on ainutlaatuiset yhteistyöympäristöt opiskelijoille oppimiskokemuksen maksimoimiseksi.

125-vuotisjuhla-aloite

Saint Martinin yliopiston 125-vuotisjuhlan kunniaksi olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa kattavasta varainhankinta-aloitteesta, jonka avulla voidaan rahoittaa ja tukea seuraavaa 125 vuotta Saint Martin'sissa. Vuodesta 2019 lähtien Saint Martinin yliopisto viettää juhlia lukuisilla tapahtumilla, joihin osallistuu alumneja, tukijoita, nykyisiä opiskelijoita, henkilökuntaa ja tiedekunnan edustajia helpottamaan kattavan kampanjan tukemista.

johto

Me, Saint Martin's University tiedekunta, henkilökunta, edunvalvojat ja hallinto sitoutumme tarjoamaan opiskelijoillemme parasta parasta koulutusta, joka on luonteeltaan kokonaisvaltaista ja yhteistyöhön perustuvaa ja integroituvaa.

Saint Martin's University on osallistava oppijoiden ja ajattelijoiden yhteisö, juurtunut perinteisiin ja innoittamana kohti kehitystä. Katolisen intellektuaalisen perinteen perusteella Saint Martin's University pyrkii yhdistämään akateemisen kurinalaisuuden ja huippuosaamisen moraalisen ajattelun ja sosiaalisen vastuun kanssa: korkea-asteen koulutuksen kanssa, jolla pyritään palvelemaan ja edistämään yhteistä etua. Benediktiiniarvojemme ohjaamana Saint Martinin omaksuminen on tasapainon ideaali: koulutukseen sisältyy koko ihmisen - mielen ja kehon, sydämen ja sielun - kehittäminen.

Katolisena ja benediktiinina Saint Martinin jäsenillä on mahdollisuus ja velvollisuus kouluttaa seuraavaa johtajien sukupolvea tietoisiksi maailman kansalaisiksi, jotka voivat osoittaa viisautta ja myötätuntoa ajatuksessa ja toiminnassa.

Täällä Saint Martinin opiskelijat oppivat tekemään positiivisen muutoksen heidän ja muiden elämässä. Opinnoissaan ja toimissaan luokkahuoneen ulkopuolella heillä on valtuudet jatkaa oppimista ja suorittamista koko elämän ajan.

Me, tiedekunta, henkilökunta, edunvalvojat ja hallinto Saint Martinin lupauksena antaa opiskelijoillemme mitään parasta mahdollista koulutusta.

Tehtävä

Saint Martin's University on katolisen benediktiinialainen korkeakoulu, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa oppimista ja suorittamista elinaikanaan kaikilla inhimillisten pyrkimysten aloilla. Saint Martinin oppilaat oppivat tekemään positiivisen muutoksen elämässään ja muiden elämässä uskon, järjen ja palvelun vuorovaikutuksen kautta. Yliopisto kunnioittaa sekä yksilön pyhyyttä että yhteisöllisyyden merkitystä jatkuvassa tulemisen matkalla.

konteksti

Vuonna 1895 perustettu Saint Martin's University on katolisen benediktiiniläisen luostarin, jonka jäsenet rukoilevat, työskentelevät ja asuvat yhdessä yliopiston kampuksella, koulutusoperaatio Saint Martin's Abbeyssa. Saint Martinin 300 hehtaarin kampuksen fyysinen kauneus heijastaa sen läsnäolon rikas älyllistä ja henkistä luonnetta Tyynenmeren luoteisosassa.

Yliopistoelämän olennaisia piirteitä elvyttää sen benediktiininen identiteetti ja osallistuminen katolisen älyllisen ajattelun vuosisatojen vanhoihin perinteisiin ja totuuden etsimiseen.

Siksi yliopisto kunnioittaa opiskelijoita ja ohjaa heitä kohti akateemista huippuosaamista. Ylemmän tason opetus on odotettu normi. Vapaiden taiteiden pitkään perinteeseen perustuva yliopisto-opetussuunnitelma kasvattaa luovuutta ja kykyä kommunikoida ja ajatella ajatuksia; kriittinen ajattelu ja riippumaton kysely; akateeminen pätevyys; perusteellisten eettisten arvioiden muodostaminen; ja palvelu ihmiskunnalle.

Heijastaen benediktiinilaisuutta vieraanvaraisuudesta, yliopisto toivottaa tervetulleiksi ja todella etsii opiskelijoita paitsi Tyynenmeren luoteisosasta myös muista kansakunnan ja maailman osista pää- ja jatkokampuksillaan. Saint Martinin aarteet ovat kaiken ikäisiä, uskonnollisia ja kansallisia, koska se kannustaa tunnistamaan erilaisia näkökulmia ja arvostamaan kaikkia kulttuureja.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Saint Martin's University 5000 Abbey Way SE Lacey, WA 98503-3200, 98503-3200, Lacey

Kysymyksiä