Keystone logo
Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Johdanto

Koulu

Rakennettu perusta yli 40 vuoden konsultointipalveluidensa Graduate School Roberto Miranda Corporate Education sai DNA muokkaavat asiakkaiden kysyntään tehokkaita tuloksia käyttäytyminen, teknisiä taitoja ja kykyjä heidän joukkuetta.

Vaikka perinteiset koulut maksettiin niiden todistusten, Roberto Miranda oli haastaa toimittaa sisältöä kykenee edistämään merkittäviä muutoksia monissa eri globaalien yritysten.

Tämä liike, vuosien varrella, hiottu koulu täynnä tehokkaan oppimisen järjestelmiä, jotka pystyvät tuomaan todellista muutosta elämässä ja menestys opiskelijoiden ja yritysten jossa he työskentelevät.

Learning Systems

valmistelu moduulit

Sen varmistamiseksi, että sisältö ohjelmatarjontaa voi käsitellä ainoastaan ​​kysymyksiä ja kehittyneitä aiheita, koulu tarjoaa valmistelevat moduuleja tuloa keskeisten tieteenalojen, niin että on olemassa ennalta tasaus tiedon opiskelijoiden luokassa.

Valmisteleva moduulit voidaan eliminoida ne, jotka osoittavat vähintään vaaditut tiedot luetteloon kunkin tieteenalan kautta testien verkossa tai-henkilö.

Pre-Works

Joidenkin luokissa on tarpeen ennen töiden valmistumisen jotka auttavat yhdenmukaistaa käsiteltäviä asioita, hyödyttää oppimisprosessi.

FIT - Introduction to Learning Sheet

Jokainen luokka on johdatus oppimisen ennätys, joka on saatavilla virtuaaliympäristössä ja ne voidaan ladata suoraan Ipad opiskelijoille.

Siru, jota kutsutaan myös johdannon aiheeseen muodossa tavoitteena opettaa opiskelijoille, mitä ovat käsiteltäviä asioita luokassa (tulot), joka suositteli kirjallisuusluettelo, jonka tarkoituksena koulun opettaa asiaan ja mitä odottaa opiskelija jälkeen luokan (lähdöt).

Oppiminen Sedimentaationopeus liikunta

Sen varmistamiseksi, että mikä sai huoneessa sedimentoituu yhtä tehokas oppiminen, opettajien valmistautua ainutlaatuinen harjoituksia MBA School, joissa tutkimuksesta, kehittämiseen Business Plan.

Johtava Group - Advanced Study Group

Leading Group on ryhmä kehittyneiden tutkimusten Roberto Miranda Corporate Education. opetti moduuleja yksinomaan vieraalla kielellä ajankohtaisista maailmanmarkkinoista.

Tämä ryhmä on kaikille opiskelijoille ja työn ohjauksen kansainvälisten opettajien.

Videoita, podcasteja ja muuta toimintaa saatavilla sivustolla ovat pohjana pyöreän pöydän ryhmien muodostama opiskelijoiden on kiinnostunut mennä pidemmälle.

Menthoring

Opiskelija on käytössään, ohjaajat, jotka tarjoavat ohjeet yrityksille, elämä ja ura. Kokoukset tilauksesta ja yksinomainen huomiota menestykseen.

Sijainnit

  • Avenida Paulista 1009, 21° andar Bela Vista, 04011-031, São Paulo

Kysymyksiä