Keystone logo
Peking University School of Transnational Law

Peking University School of Transnational Law

Peking University School of Transnational Law

Johdanto

Tietoa STL: stä

Peking University School of Transnational Law (STL) on ainutlaatuinen Kiinassa ja ainutlaatuinen maailmassa, ja se tarjoaa amerikkalaistyylisen JD-tutkinnon kokonaan englanniksi kiinalaisen JM-tutkinnon rinnalla. STL tarjoaa myös OTK. Ohjelma, jonka opetussuunnitelma sisältää runsaasti kursseja, joissa korostetaan kansainvälistä oikeutta ja käytäntöjä, Kiinan lakia ja oikeusperinteitä, sekä muita huippuluokan kursseja, jotka on suunniteltu tarjoamaan kaikkien kansallisuuksien STL-tutkinnon suorittaneille johtajuus 2000-luvulla.

140236_STLPics-BuildingExterior.jpg

Pekingin yliopisto

Pekingin yliopisto (“PKU”) on Kiinan vanhin yliopisto ja yksi arvostetuimmista ja arvostetuimmista tutkimusyliopistoista maailmassa. QS World University Rankings ja Times of Higher Education ovat sijoittaneet PKU: n 23. akateemisesti tunnetuimmaksi yliopistoksi vuonna 2021.

Sijainti

STL sijaitsee eteläisessä Shenzhenissä. Nopeasti kasvava 12 miljoonan ihmisen metropoli, Shenzhen, on ollut tasaisessa nousussa siitä lähtien, kun se perustettiin Kiinan ensimmäiseksi erityiseksi talousvyöhykkeeksi vuonna 1979. Nyt Shenzhen ei ole vain Kiinan väkirikkaimman provinssin, Guangdongin , tärkeä keskus. markkinajohtaja koko Kiinassa ja ainutlaatuisella alueella, jolla maailman suuret oikeusjärjestelmät sulautuvat ja vaikuttavat rajat ylittävään käyttäytymiseen. Kaupunki on merkittävä biotekniikan, logistiikan ja uuden energiateollisuuden alue, ja huippuyritykset, kuten Huawei ja Tencent, ovat täällä. Maailman näyttämöllä myös Shenzhen on tehnyt jälkensä; vuonna 2008 se nimettiin Unescon muotoilun kaupungiksi, ja vuonna 2011 se isännöi 26. kesän universiadia .

140235_PKUSZ-Techtrip.jpg

Maantieteellisesti ja taloudellisesti Shenzhen on kiinteästi integroitu myös Hongkongiin, jonka kanssa sillä on yhteinen raja. Laajat julkisen liikenteen vaihtoehdot yhdistävät kaksi kaupunkia keskustasta, yksi voi vierailla Hongkongissa bussilla, metrolla ja lautalla. Shenzhenin ja Hongkongin alueen bruttokansantuote on yli 650 miljardia dollaria, ja se on yksi maailman suurimmista pääkaupunkiseuduista.

Ainutlaatuisen maantieteellisen sijaintinsa, innovatiivisen henkensä ja huippuluokan näkymänsä ansiosta Shenzhenistä on vähitellen tullut kehittynyt kaupunki, joka yhdistää maailmaa.
https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3023330/beijing-unveils-detailed-reform-plan-make-shenzhen-model-city

Opiskelijat, tiedekunta ja ura

Johtavat opiskelijat ympäri maailmaa kilpailevat pääsystä STL: ään. Lakikoulun monikansallinen tiedekunta sisältää maailmankuuluja tutkijoita ja harjoittajia Kiinasta, Yhdysvalloista, EU: sta ja muualta. STL-tutkinnon suorittaneet ovat erittäin kiinnostuneita johtavien monikansallisten lakimiesyhtiöiden ja yritysten johtamisesta, johtaen kiinalaisia ​​asianajotoimistoja ja yrityksiä, suuria yrityksiä ja johtavia kansainvälisiä kansalaisjärjestöjä.

Leikkaus-Edge-opetussuunnitelma

STL: n allekirjoitus JD / JM kaksoismerkkiohjelma on neljä vuotta. JD: n opetussuunnitelma, joka opetetaan kokonaan englanniksi, on sisällöltään samankaltainen kuin parhaiden Yhdysvaltojen oikeuskoulujen JD-opetusohjelmat, joiden syvyys on Kiinan oikeushistorian ja lain mukaan. JM: n opetussuunnitelma tarjoaa kiinan kielen keskeisiä opintojaksoja ja opetetaan suurelta osin kiinaa. Suurin osa kiinalaisista opiskelijoista ilmoittautuu STL: n kaksitahoiseen JD / JM -ohjelmaan; useimmat kansainväliset opiskelijat ilmoittautuvat STL: n kolmivuotiseen JD-ohjelmaan. Molemmat opetussuunnitelmat korostavat lakiasiaintoimintaa ja tietämystä 2000-luvulla: i) kansainvälinen lainsäädäntö ja käytäntö, ii) kulttuurienvälinen osaaminen ja (iii) asianajajien ammatillinen vastuu näissä yhteyksissä. Ei lainopillista mitään parempaa varustaa valmistuneet yksityisen sektorin, julkisen sektorin tai yleisen edun laillista työtä Kiinassa, Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Britannian Commonwealth valtioiden.

Ohjelma koostuu vähintään kolmesta neljäsosasta kokopäiväiseen opiskeluun asuinpaikassa ja toisen vuoden harjoittelupaikoista, jatko-opinnoista tai tutkimushankkeista opiskelijan harkinnan mukaan. Vaikka tutkinto on annettu kahden vuoden päästä, on mahdollista, että asuinpaikka päättyy yhden.

140233_STLPics-ClasswithProfessorJinZining.jpg

Kansainväliset koulutusmahdollisuudet

STL-kokemus on luonteeltaan monikansallinen ja ristikkäin kulttuurinen, eikä koskaan jätä PKU: n kaunista Shenzhen Graduate School -kampusta. Samaan aikaan STL-opiskelijat nauttivat monista mahdollisuuksista opiskella ulkomailla johtavissa oikeustieteellisissä kouluissa ympäri maailmaa, joilla PKU: lla ja STL: llä on mahdollisuus vaihtaa suhdetta.

Globaalit johtajat

STL-tutkinnon suorittaneet ovat syntyneet vuosien opinnoistaan lakimiehinä, joilla on ainutlaatuiset valmiudet johtamiseen nykyisessä yhteydessä olevassa maailmassa, joilla on syvällistä tietoa ja ymmärrystä Kiinan ja länsimaiden laista ja oikeudellisista perinteistä sekä kulttuurien välisen menestymisen edellyttämiä käytännön taitoja. Peking University School of Transnational Law (STL) on ainoa oikeustieteellinen Peking University School of Transnational Law maailmassa, joka tarjoaa kaksoistutkinto-ohjelman, jossa opiskelijat suorittavat Yhdysvaltain mallinnetun Juris Doctor (JD) -tutkinnon kiinalaisen Juris Masters (JM) -tutkinnon rinnalla. Opiskelijoiden on oltava kaksikielisiä englanniksi ja mandariiniksi, jotta he voivat suorittaa tämän nelivuotisen ohjelman ja valmistua sujuvasti kahden maailman supervallan, USA: n ja Kiinan, oikeusjärjestelmissä. STL tarjoaa myös LLM-tutkinnon, joka yhdistää kansainvälisen oikeuden, Kiinan lain ja länsimaiden oikeuden ja antaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden opiskella rinnakkain Kiinan parhaiten menestyvien opiskelijoiden kanssa, jotka jatkavat kumppaneina suurissa asianajotoimistoissa, poliittisessa eliitissä, johtajissa kansainvälisissä järjestöissä ja yritysjohtajat. Molemmissa opetussuunnitelmissa korostetaan lakimiesten taitoja ja tietoja 2000-luvulle: (i) valtioiden välinen laki ja käytäntö, (ii) kulttuurien välinen osaaminen ja (iii) asianajajien ammatillinen vastuu näissä yhteyksissä. Mikään lakikoulu ei missään tarjoa parempaa tutkinnon suorittaneita yksityissektorille, julkiselle sektorille tai yleisen edun mukaiselle lailliselle työlle Kiinassa ja Yhdysvalloissa, tavallisen oikeuden ja siviilioikeuden alalla itään ja länteen - kaikki yhdessä opetussuunnitelmassa.

MAAILMANLAAINEN LAINMESSU

Ensimmäinen vuosittainen maailmanlaajuinen lakimessu esittelee osallistujia poikkeuksellisista lakikouluista ympäri maailmaa. Rekisteröidy tällä lomakkeella saadaksesi mahdollisuuden oppia urasi etenemisestä kansainvälisten opintojen kautta, stipendimahdollisuuksista kansainvälisille opiskelijoille ja muille.

Päivämäärät:
Perjantaina 20. marraskuuta 2020
Lauantaina 21. marraskuuta 2020

Aika:
12: 00-14: 00 GMT (tarkista paikallinen aikavyöhyke)

Istunnot järjestetään useana päivänä eri aikataulujen mukauttamiseksi. Samat koulut ovat läsnä molempina päivinä ja pitävät saman esityksen molempina päivinä.

Osallistuvat lakikoulut:
Aix Marseillen yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta (Ranska)
Bucerius Law School (Saksa)
Deakin Law School (Australia)
FGV Direito SP (Brasilia)
IE Law School (Espanja)
Indiana University Maurer School of Law (Yhdysvallat)
Jindal Global Law School (Intia)
Peking University School of Transnational Law (Kiina)
Tukholman yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta (Ruotsi)
Chilen yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta (Chile)
Iowan yliopiston oikeustieteellinen korkeakoulu (Yhdysvallat)
Lausannen yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta (Sveitsi)

Lisätietoja tapahtuman sähköpostiosoitteesta: [email protected] .

Kampuksen ominaisuudet

Paikka

STL sijaitsee eteläisessä Shenzhenin kaupungissa. Nopeasti kasvava 12 miljoonan ihmisen metropoli Shenzhen on ollut tasaisessa nousussa sen jälkeen, kun se perustettiin Kiinan ensimmäiseksi erityistalousalueeksi vuonna 1979. Nyt Shenzhen ei ole vain Kiinan väkirikkaimman maakunnan Guangdongin merkittävä keskus, vaan myös markkinajohtaja koko Kiinassa ja ainutlaatuinen alue, jossa maailman suuret oikeusjärjestelmät sulautuvat ja vaikuttavat rajat ylittävään toimintaan. Kaupunki on bioteknologian, logistiikan ja uuden energiateollisuuden johtotähti, ja huippuyritykset, kuten Huawei ja Tencent , sijaitsevat täällä. Myös maailmannäyttämöllä Shenzhen on jättänyt jälkensä; vuonna 2008 se nimettiin UNESCOn muotoilukaupungiksi, ja vuonna 2011 se isännöi 26. kesäuniversiadia.

Maantieteellisesti ja taloudellisesti Shenzhen on myös tiiviisti integroitunut Hongkongiin, jonka kanssa sillä on yhteinen raja. Laajat julkisen liikenteen vaihtoehdot yhdistävät kaksi kaupunkia keskustasta, Hongkongissa voi vierailla bussilla, metrolla ja lautalla. Shenzhen-Hongkongin alueen yhteenlaskettu BKT on yli 650 miljardia dollaria, ja se on yksi maailman suurimmista suurkaupunkialueista.

Ainutlaatuisen maantieteellisen sijaintinsa, innovatiivisen henkensä ja huippuluokan näkymiensä ansiosta Shenzhenistä on vähitellen tullut edistynyt kaupunki, joka yhdistää maailmaan.
https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3023330/beijing-unveils-detailed-reform-plan-make-shenzhen-model-city

  Rankingit

  Pekingin yliopisto

  Pekingin yliopisto ("PKU") on Kiinan vanhin yliopisto ja yksi maailman arvostetuimmista ja arvostetuimmista tutkimusyliopistoista. QS World University Rankings ja Times of Higher Education ovat molemmat sijoittaneet PKU: n 23. akateemisesti tunnetuimmaksi yliopistoksi vuonna 2021.

  Sijainnit

  • Shenzhen

   Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town Xili, Nanshan District , 518055, Shenzhen

   Kysymyksiä