Keystone logo
Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Johdanto

Pepperdine Caruso Law tarjoaa erinomaisen laillisen koulutuksen kauniilla paikalla Tyynellämerellä lähellä Los Angeles, CA. Tutkinto-ohjelmiemme lisäksi tarjoamme kokemuksellista oppimista, mentorointia ja täydennyskoulutusta valmistaaksemme ammatinharjoittajia tuomaan parhaansa työhönsä ja maailmaan.

Tukeva yhteisö

Opiskelijat kokoontuvat eri puolilta maailmaa ja Yhdysvaltoja ja löytävät yhteisön, jolle on ominaista rohkaisun ja tuen tunne. Samalla he saavat tiukkaa koulutusta ja käytännönläheistä tosielämän oppimista. The

Straus-instituutti riitojen ratkaisemiseksi

Samalla kun sovittelun, välimiesmenettelyn ja neuvottelujen suosio kasvaa edelleen räjähdysmäisesti oikeudenkäynneissä ja kansainvälisissä asioissa, Pepperdinen Straus Institute for Dispute Resolution on jatkuvasti US News and World Reportin huippuohjelma .

LLM ja riitojenratkaisun mestari

Pepperdinen LLM- ja Master of Dispute Resolution (MDR) -ohjelmat houkuttelevat opiskelijoita ympäri maailmaa. Opiskelijat vaihtelevat äskettäin valmistuneista kokeneisiin asianajajiin ja tuomareihin, jotka ovat osallistuneet ohjelmaan tai työmatkalla Kiinasta, Koreasta, Venäjältä, Kreikasta, Moldovasta, Espanjasta, Pakistanista, Jordaniasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Saksasta, Ruotsista ja muista.

Pepperdine on houkutellut tutkijoita arvostetuilta järjestöiltä, ​​kuten Fulbrightilta, Muskieltä, Amerikan valtioiden järjestöltä ja Rotarysäätiöltä.

Sijoitus arvoon

Uraneuvontaa on saatavilla ja sinut tutustutaan kansainväliseen alumniverkostoon. Opiskelijamme tulevat johtajiksi yhteisöissään maailmanlaajuisesti, ratkaisevat riitoja, edistävät lakikäytäntöä ja luovat positiivista muutosta.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Los Angeles

    Los Angeles, Yhdysvallat

    Kysymyksiä