Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Johdanto

Yksi maailman merkittävimmistä tutkimusyliopistoista, Pennsylvania State University yhdistää perinteisten tutkijoiden vahvuuden tulevaisuuteen suuntautuvaan poikkitieteelliseen tutkimukseen ja kansainvälistymiseen. Penn State on jatkuvasti maailman yliopistojen parhaan joukossa, ja se on yksi suurimmista ja arvostetuimmista yliopistoista Yhdysvalloissa.

Maan parhaiden lakikoulujen joukossa pidetty Penn State Dickinson Law on Pennsylvanian vanhin ABA-akkreditoitu lakikoulu ja yksi Yhdysvaltojen vanhimmista. Yli 185 vuoden ajan Dickinson Law on tuottanut maailman parhaita asianajajia, tuomareita, hallitusten ja yritysten johtajia sekä oikeustieteilijöitä.

Koko rikkaan 40-vuotisen historiansa aikana Dickinson Lawin Master of Laws (LL.M.) -ohjelma on toivottanut tervetulleeksi lakimiehiä ympäri maailmaa, jotka ovat tulleet edistämään lakimiesuraansa pääsemällä suoraan maailmanluokan asianajajien ja oikeustieteilijöiden puoleen. ammatillinen erikoistuminen tietyille aloille tai lakiin sekä innovatiivinen tutkimus ja stipendi.

LL.M. ohjelma on suunniteltu sekä kotimaisille että kansainvälisesti koulutetuille lakimiesammattilaisille, jotka etsivät erikoisosaamista ja syventävää opiskelua tietyillä oikeuden aloilla. Tämän joustavan yhden vuoden ohjelman aikana opiskelijat voivat ilmoittautua monenlaisille kursseille, jotka mahdollistavat keskittymisen tiettyihin lain tai lakiin liittyviin aiheisiin. Opiskelijat voivat harjoittaa tiettyä opetussuunnitelmaa tai todistusta.

Miksi Penn State Dickinson Law ?

Oikean laitoksen valinta on tärkeä päätös. Tässä on joitain monista syistä, miksi LL.M. opiskelijat valitsevat Penn State Dickinson Law :

  • Meidän kampus. Dickinson Law tarjoaa LL.M. opiskelijoille ihanteellinen ympäristö, jossa on pääsy maailmanluokan resursseihin ja taitava tiedekunta. Historiallisella kampuksellamme on huippuluokan tilat ja moderni tutkimuskirjasto, joka tarjoaa lakiin liittyviä resursseja ja laajan valikoiman palveluita, jotka tukevat juridisen stipendin edistämistä.
  • Meidän tavoittavuus . Penn State ylpeilee vilkkaalla yliopistoyhteisöllä, jolla on 24 kampusta eri puolilla Pennsylvaniaa, ja yli 700 000 alumnien globaali alumniverkosto, joka sekä valmistaa opiskelijoita työskentelemään globaalissa taloudessa että varmistaa Penn State -yhteyden lähes kaikkialla maailmassa.
  • Tiedekuntamme. LL.M. opiskelijat oppivat erottuvasta ja omistautuneesta kokopäiväisestä tiedekunnasta, jota täydentää avustava asianajajien ja tuomareiden tiedekunta. Professorimme ovat työskennelleet vuosia lakimiehenä ja osallistuvat kansallisesti ja kansainvälisesti käytännön, tutkimuksen ja stipendin kautta.
  • Opetussuunnitelmamme. Penn State Dickinson Law tarjoaa joustavan yhden vuoden oikeustieteen kandidaatin. ohjelma, joka voidaan aloittaa syksyllä (elokuu) tai keväällä (tammikuu). JD-opiskelijoiden rinnalla opiskeleva LL.M. opiskelijat voivat ilmoittautua monenlaisille kursseille, jotka mahdollistavat keskittymisen tietyntyyppisiin lakiin tai lakiin liittyviin aiheisiin. Dickinson Law -opetussuunnitelma sisältää kaikki New Yorkin asianajajatutkinnon suorittamiseen tarvittavat työselostukset.
  • Sijaintimme.Dickinson Law -kampus sijaitsee Carlislessa, joka sijaitsee strategisesti lähellä Harrisburgia – Pennsylvanian liittovaltion pääkaupunkia – ja sen oikeus-, lainsäädäntö- ja toimeenpanovirastoja. Philadelphiaan, Washington DC:hen, Baltimoreen ja New Yorkiin pääsee helposti autolla tai junalla. Carlisle on jatkuvasti yksi maan asutettavimmista pikkukaupungeista Yhdysvalloissa, mikä johtuu osittain ihmisten ja instituutioiden monimuotoisuudesta, mukavuuksista ja monista yhteisöllisistä aktiviteeteista. Elinkustannukset ovat jatkuvasti Yhdysvaltojen keskiarvon alapuolella, mikä tekee siitä edullisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon oikeustieteen opiskeluun. Yleensä kaikki tarpeellinen on helpon kävelymatkan tai pyöräilymatkan päässä. Useimmat LL.M. opiskelijat löytävät kohtuuhintaisen asunnon kampuksen läheltä.

Pääsymaksut

Viisumivaatimukset

Sijainnit

  • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Kysymyksiä