Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Kampuksen ominaisuudet

Tilat Dickinson Lawn täysin kunnostettu historiallinen koti Carlislessa Pennsylvaniassa on suunniteltu tarkoituksella edistämään Law Schoolin sitoutumista yhteisöön. Tässä LEED-sertifioidussa laitoksessa on huippumodernit luokkahuoneet ja seminaaritilat; omaperäinen kiistanalainen oikeussali, jossa on 200-paikkainen observatorio; lainsäädäntöä koskeva kuulemishuone; kolmikerroksinen H. Laddie Montague, Jr. Law Library; ryhmätyöhuoneet; Ridge Commons; piha; ja kahvila. Kaikki luokkahuoneet on varustettu kehittyneellä audiovisuaalisella teknologialla, jonka avulla opiskelijat ja professorit voivat kommunikoida reaaliajassa kollegoiden ja ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa.

  Pääsymaksut

  LL.M. Penn State Dickinson Law -ohjelma on erittäin valikoiva, ja siihen otetaan vuosittain rajoitettu määrä päteviä opiskelijoita. Pääsyä varten hakijoiden on täytynyt olla suorittamassa tai olla suorittamassa ensimmäinen oikeustieteen ammattitutkinto. Tämä on yleensä ABA-hyväksytyn yhdysvaltalaisen oikeustieteellisen korkeakoulun JD tai vastaava kansainvälisen oikeustieteellisen korkeakoulun JD. Menestyneillä hakijoilla on usein oikeus harjoittaa asianajoa ja heillä on merkittävää asianajokokemusta.

  Dickinson Law ylläpitää kokonaisvaltaista lähestymistapaa maahanpääsyyn. Menestyneillä hakijoilla on oltava selkeät ja vakuuttavat perusteet LL.M-tutkinnon suorittamiselle. tutkinto ja erityisesti Penn State Dickinson Law . On tärkeää, että hakijoilla on hyvin määritellyt urasuunnitelmat ja he osoittavat, että on tärkeää ansaita LL.M. tutkinnon näiden suunnitelmien toteuttamisessa.

  Pääsy LL.M. Ohjelmassa hakijoiden on lähetettävä hakemus Law School Admission Councilin (LSAC) kautta. Dickinson Law ei arvioi hakemusmaksuja.

  Vaikka useimmat opiskelijat haluavat ilmoittautua syyslukukaudella (elokuu), LL.M. opiskelijoilla on myös mahdollisuus aloittaa LL.M. ohjelma kevätlukukaudella (tammikuu).

  Viisumivaatimukset

  Ilmoittautuessaan kansainväliset opiskelijat saavat ilmoituksen iStartilta, Penn Staten maahanmuuton hallintajärjestelmältä kansainvälisten opiskelijoiden ja tutkijoiden neuvontaa varten. Jokainen opiskelija saa Pre-Arrival Admissionsilta viestin, jossa selitetään, mitä tarvitaan maahanmuuton noudattamisen suhteen. Kun opiskelija on toimittanut tarvittavat asiakirjat iStartiin, I-20 (olettaen F-viisumityypistä) lähetetään 2-4 viikon kuluessa. I-20 on "ei-immigrant-opiskelijastatuksen kelpoisuustodistus", jonka avulla opiskelija voi hakea ei-maahanmuuttajaviisumia lähimmästä Yhdysvaltain suurlähetystöstä tai konsulaatista. Opiskelijat, joilla on muita viisumityyppejä, mukaan lukien J-1-viisumi, vaativat erilaisia papereita, mutta itse viisumiprosessi on yleensä sama.

  Penn State Globalin kansainvälisten opiskelijoiden ja tutkijoiden toimisto tukee kansainvälisiä opiskelijoita kaikissa maahanmuuttoasioissa.

  Apurahat ja rahoitus

  Penn State Dickinson Law on sitoutunut tarjoamaan jokaiselle opiskelijalle pääsyn maailmanluokan lainopilliseen koulutukseen. Kaikki LL.M. hakijoita huomioidaan automaattisesti ansioihin perustuvien apurahojen saamiseksi sisäänpääsyn yhteydessä.

  Napsauta alla olevaa linkkiä saadaksesi erittelyn kustannuksista, mukaan lukien lukukausimaksut, maksut, kirjat ja toimeentulotuet. Elämiskulujen vähentämiseksi useimmat opiskelijat laativat henkilökohtaisen budjetin, haluavat asua kämppäkaverin kanssa, tehdä ostoksia halparuokakaupoissa, kävellä tai pyöräillä kampukselle, tuoda ateriansa kampukselle ja paljon muuta. Penn State tarjoaa opiskelija-alennuksia ohjelmistoista, tietokoneista, vaatteista ja paljon muusta.

  Kuukausittainen LL.M.-tiedotustilaisuus

  Sijainnit

  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

  Kysymyksiä