Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Johdanto

Université Paris Pantheon-Assas perustettiin vuonna 1970. Université Paris Pantheon-Assas on entisen Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Parisin perillinen 1200-luvulta lähtien. Yliopisto on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu johtavaksi ranskalaisena oikeustieteen yliopistona, sitoutunut. varmistaakseen korkeimman huippuosaamisen kaikilla oikeuden aloilla.

Singaporesta on tullut yksi maailman vauraimmista maista ja se asettuu alueen rahoitus- ja korkean teknologian keskukseksi. Singaporen Assas Internationalin kampus isännöi INSEAD Asiassa One-Northissa, joka on koulutus-, tutkimus-, innovaatio- ja yritysteollisuudelle omistettu alue.

Sana dekaanilta

”Tervetuloa Singaporen Assas Internationalin kampukselle, jonka tavoitteena on edistää kansainvälisen liikeoikeuden parhaita käytäntöjä. Meidän LL.M. ohjelmaa opettavat yliopiston Paris-Panthéon-Assas professorit, jotka julkaisevat ja opettavat huippualoilla, sekä kokeneet asianajajat ja ammattilaiset Aasian parhaista kansainvälisistä asianajotoimistoista ja yrityksistä.

Meidän LL.M. ehdokkaat saavat näin syvällisen ymmärryksen joistakin näkyvimmistä ja nopeasti muuttuvista oikeuden aloista, ja professorit tulevat sekä siviilioikeuden että yhteisen oikeuden järjestelmistä. Opiskelijamme voivat hyödyntää laajapohjaista opetussuunnitelmaa, joka sisältää kansainvälisen oikeuden, kansainväliset sopimukset, henkisen omaisuuden, kansainvälisen välimiesmenettelyn, kansainvälisen kaupan, kansainvälisen rahoituksen, ympäristöoikeuden, verooikeuden ja muut alat.

Lopuksi Assas International, Singaporen kampus tarjoaa johtamisohjelmia ympäri vuoden, joko vakiona tai tilauksesta, edistääkseen lakimiesten ja sisäisten lakimiesten parhaiden käytäntöjen parantamista sekä kesäkursseja.

Ohjelmat tarjolla

Singaporessa Assas International tarjoaa 3 erilaista ohjelmaa:

 • Paris-Panthéon-Assas Universityn myöntämät jatkokurssit, kuten LL.M. kansainvälisessä liikeoikeudessa.
 • Ammattilaisille avoimiin Executive-ohjelmiin voi osallistua henkilökohtaisesti tai etänä. Kaikki lakikurssimme ovat Singapore Institute of Legal Educationin akkreditoimia.
 • Kesäkoulu: koostuu useista heinäkuussa järjestettävistä kesäkursseista, jotka ovat avoinna kandidaatin ja maisterin opiskelijoille ja ammattilaisille. Nämä 2 viikon kurssit antavat osallistujille kaikkialta maailmasta tutkia moderneja aiheita taloudellisesta ja oikeudellisesta näkökulmasta samalla kun he tutkivat Singaporen ihmeitä.

Kampuksen ominaisuudet

Erinomainen kokemus Singaporen kampuksella

Assas International Schoolia isännöi INSEAD Business School-Asia kampus, joka sijaitsee Singaporen tietokeskuksessa.

 • Amfiteatteri: täysin varustettu suoraa videokuvausta ja etänäkyvyyttä varten, amfiteatteriimme mahtuu jopa 55 osallistujaa ja se soveltuu henkilökohtaiseen, verkko- tai hybriditunneille.
 • Resurssikeskus: INSEAD Tanoto Library tukee opiskelijoita heidän tutkimus- ja opetussuunnitelmatoiminnassaan. Avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, tilavat työtilat, joissa on nopea verkkoyhteys ja varustettu huipputeknisellä tietokoneella ja pilvitulostuspalveluilla; Ympärivuorokautinen itselainauskirjapalvelu.
 • Ravintola: avoinna lounasaikaan ja tarjoaa erilaisia aterioita.
 • Kuntokeskus: varustettu valitulla valikoimalla kardiovaskulaarisia ja voimavaroja harjoitteluasi varten, pudotushinta 5 dollaria käyntiä kohti tai 35 dollaria kuukaudessa. Jäsenyys sisältää kaikkien kuntokeskuksen laitteiden käytön, osallistumisen aerobic-/liikuntatunneille, kuntotestin arvioinnin sekä kaapin ja pyyhkeiden ilmaisen käytön. Aukioloajat: 5.30-23 arkisin; ja viikonloppuisin klo 8.00-18.00.
 • Paino: hoitaa mahdollisesti tarvitsemasi posti- ja tulostustyöt. Tiedostot voidaan lähettää muistitikulla.
 • Internet- ja puhelinyhteydet: ilmainen wifi-yhteys kampuksella.

  Sijainnit

  • Singapore

   Ayer Rajah Avenue, 1, 138676, Singapore

   Kysymyksiä