Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Johdanto

Paris-Panthéon-Assas-yliopisto: Mauritiuksen paras kansainvälinen lakikoulu

University Paris-Panthéon-Assas, jota pidetään Ranskan johtavana oikeustieteellisenä korkeakouluna, on toiminut Mauritiuksella vuodesta 2015, jossa se tarjoaa LL.B. (Hons), taloustieteen ja rahoituksen kandidaatti (Hons) ja LL.M. International Business Law, kaikki opetetaan englanniksi. Paris-Panthéon-Assas-yliopisto, jossa ranskalaisen oikeuden juuret ovat koti, hyväksyi vuonna 2011 kunnianhimoisen kansainvälistymisstrategian, joka sisälsi merentakaisten kampusten perustamisen Singaporeen, Mauritiukselle ja Dubaihin.

3-vuotisia LL.B.-, 3-vuotisia BA- (Hons)- ja 10-kuukautisia LLM-ohjelmia opettavat Paris-Panthéon-Assasin yliopiston tiedekunnan jäsenet sekä lakimiehet ja ammattilaiset, joilla on kansainvälistä ja paikallista asiantuntemusta.

LL.B. kurssirakenne on suunniteltu vastaamaan sekä koti- että kansainvälisten opiskelijoiden vaatimuksia valinnaisilla viroilla, jotka kattavat yhteisen oikeuden, siviilioikeuden, Mauritiuksen oikeuden, kansainvälisen oikeuden ja vertailevan oikeuden. Opiskelijat hyötyvät näin maailmanluokan koulutuksesta maan sekaoikeusjärjestelmässä ja muilla oikeuden aloilla, mikä mahdollistaa jatko-opinnot tai uran ulkomailla.

LL.M. Kansainvälisen liikeoikeuden kurssi on samanlainen kuin Pariisin, Dubain ja Singaporen kampuksilla tarjottavat kurssit, ja se on suunniteltu täyttämään sekä laki- että ei-juridiikan ammattilaisten vaatimukset, jotka haluavat viedä uransa seuraavalle tasolle.

Bachelor of Arts (BA) in Economics and Finance (Hons) on 3-vuotinen kunniaohjelma, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille vahva pohja teoreettisissa, kvantitatiivisissa ja analyyttisissa taidoissa, jotka ovat välttämättömiä opintojen suorittamiseksi myös erittäin valikoiduissa maisterintutkinnoissa. jatkouraksi liiketoiminnan, tietotieteen ja rahoituksen aloilla. Kandidaatin tutkinto-ohjelma tunnetaan poikkeuksellisesta valikoivuudestaan ja tunnustuksestaan ranskalaisissa sijoituksissa, ja Paris-Panthéon-Assas -yliopistolla on jatkuvasti johtava asema Ranskassa, erityisesti taloustieteen ja johtamisen aloilla, missä se on erinomainen tutkinnon suorittaneiden työintegraatiossa. ja ansaintapotentiaalia*.

Pitkäaikainen sitoutuminen

Nykyään yliopisto on enemmän kuin koskaan sitoutunut kehittämään läsnäoloaan ulkomailla, erityisesti Mauritiuksella. Tämä sisältää uusitut tilat, joissa on opiskelijalounge ja kirjasto, toimistot sen omistautuneelle henkilökunnalle sekä uutta ääni- ja videotekniikkaa, joka parantaa opiskelijoiden kokemusta kasvokkain tai (poikkeusolosuhteissa tarvittaessa) verkkoopetuksesta. Professori Anthony Mergey, Mauritiuksen kampuksen dekaani: ”Kunnostetut tilat sekä paikallisen ja kansainvälisen opiskelijamäärän jatkuva kasvu heijastavat ohjelmiemme mielenkiintoa ja merkitystä. Tavoitteenamme on laajentaa ulottuvuuttamme tulevina vuosina tarjoamalla laajemman valikoiman kursseja perustutkinto-, jatko- ja johtotason kursseilla. ”

Elämä Mauritiuksella

 • Pankkitoiminta: Mauritiuksella on useita rahoituslaitoksia, joilla on kattava tuotevalikoima ja pankkipalvelut. Mauritiuksen suurimmat pankit ovat mm. MCB, SBM, Bank One, Afrasia ja MPCB. On monia vakuutusyhtiöitä, jotka vastaavat henkilökohtaisiin tarpeisiisi, joista voit valita, koska sinun on haettava sairausvakuutusta jatkaaksesi opintojasi Uniciti Education Hubissa. Voit hakea sellaista kotimaassasi tai Mauritiuksella.
 • Catering: Mauritius voi ylpeillä sen keittiön yhdistelmällä, joka on käännetty sen keittiöön. Kun kuljet ympäri saarta, pääset nauttimaan erilaisista maku- ja kulttuuriruoista kiinalaisista, intialaisista, eurooppalaisista ja muista paikallisista keittiöistä ainutlaatuisella valmistuksella. Tunne olosi yhtä mauritialaiseksi tervetulleeksi ravintoloissa kuin välipaloissa.
 • Liikenne ja ajo: Mauritius on vasemman puolen ajomaa, jossa on tiheää liikennettä kaupunkeja yhdistävien pääteiden varrella. Auton ostaminen voi olla melko kallista, mutta bussilla matkustaminen on ilmainen vaihtoehto.
 • Matkailu, viisumi ja rokote: Tarvitset päivitetyn passin ennen lähtöä ja vähintään kuusi kuukautta Mauritiukselta lähtemisen jälkeen. Opiskelijaviisumi toimittaa sinulle Uniciti Education Hub tai sen oppilaitoksen kautta, johon olet ilmoittautunut. Passi- ja maahanmuuttovirasto on sääntelyelin, joka toimittaa viisumin saapumisen jälkeen. On hyvä tietää, että kunnilla on oikeus hylätä viisumihakemus ilman ennakkoilmoitusta. Mauritiukselle matkustettaessa ei ole pakollista rokotusta.

Kampuksen ominaisuudet

Ainutlaatuinen opiskelijakokemus Mauritiuksella

Paris-Pantheon-Assasin yliopistoa isännöi Uniciti Education Hub, joka sijaitsee Pierrefondsissa.

 • Luentohuone: opiskelijoiden käyttämä luentoluokka mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän Internetin kautta ja luokkaistuntojen on-demand-lähetyksen.
 • Resurssikeskus: fyysinen varakirjasto, jossa säilytetään viitemateriaaleja paikan päällä tapahtuvaa konsultointia varten tietokoneiden, tulostimien ja opiskelutilan kanssa.
 • Square Root & Vatel -ravintola: kampuksella opiskelijaravintoloita.
 • Urheilutilat: SPARC on uusin ja suurin moniurheilukeskus, joka sijaitsee Mauritiuksen länsirannikolla. SPARC tarjoaa ensiluokkaisen kokemuksen terveyden, kuntoilun, urheilun ja vapaa-ajan vaihtoehdoista parantaakseen huomattavasti opiskelijoiden elämää. Lisätietoja täältä.
 • Internet- ja puhelinyhteydet: ilmainen wifi-yhteys kampuksella.

  Sijainnit

  • Quatre Bornes

   Royal Road, Pierrefonds , 72448 , Quatre Bornes

   Kysymyksiä