Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Johdanto

Maailman johtava lakimieskoulutuksen alalla

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) on Osgoode Hall Law Schoolin elinikäisen oppimisen osasto. Lähes kolmen vuosikymmenen ajan tehtävämme on pysynyt johdonmukaisena ja selkeänä: tarjoamme ammattilaisille suunnattua, ainutlaatuisen laajaa ja monitieteistä korkeakoulutason oikeudellista koulutusta. Olemme sitoutuneet:

Kansainvälisesti koulutettujen lakimiesten integrointi Kanadan lakimiesammattiin

Ymmärrämme, että kansainvälisesti koulutetut lakimiehet tuovat arvokasta kokemusta ja tulevaisuudennäkymiä Kanadan lakimiehille. Osana velvollisuuttamme tukea lakimiesammattien monipuolistamista Kanadassa tarjoamme Kanadan laajimman valikoiman ohjelmia kansainvälisesti koulutetuille lakimiehille ilman, että otamme yhden koon ratkaisun. Ymmärrämme, että kansainvälisesti koulutetuilla lakimiehillä on usein samanlaiset tarpeet ja tavoitteet, mutta myös se, että jokainen opiskelija tuo mukanaan omat kiinnostuksen kohteensa ja kokemansa kokemukset, jotka rikastavat ohjelmia, joihin hän tulee osaksi. Laaja kurssitarjontamme ja laaja valikoima opiskelijapalvelujamme on suunniteltu auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita saavuttamaan akateemisen ja uran menestystä.

Teknologia ja innovaatiot

OsgoodePD tunnetaan maailmanlaajuisesti sitoutumisestaan jatkuvaan koulutusteknologian ja pedagogiikan innovaatioihin. Olimme ensimmäinen lakiohjelma Kanadassa, joka tarjosi etäopiskelua, ja olemme pyrkineet jatkuvasti parantamaan laatua, saavutettavuutta ja joustavuutta. Pyrimme olemaan innovatiivisen lainopillisen koulutuksen suunnittelun ja toimituksen keskiössä, mikä mahdollistaa ymmärtämisen, yhteyden ja muutoksen.

Pysyminen oikeudellisen tietämyksen, asiantuntemuksen ja valmiuksien eturintamassa

Työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme ja laajentaaksemme ammatillista kehitystämme. Maailmanlaajuisen yhteisön tarpeiden ammatillisen kehittymisen lainopillisen koulutuksen kehittyessä otamme käyttöön uusia ohjelmia, kursseja ja oppimistapoja auttaaksemme opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa.

Tarjouksemme

Työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme ja laajentaaksemme ammatillista kehitystämme. Maailmanlaajuisen yhteisön tarpeiden ammatillisen kehittymisen lainopillisen koulutuksen kehittyessä esittelemme uusia ohjelmia ja oppimistapoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan ammatillisen kehityksen tavoitteesi.

Ammatillinen kehitys

Akateemiset ohjelmat

Kansainvälisesti koulutetut lakimiehet

Tarjoamme suurimman määrän ja laajimman valikoiman ohjelmia kaikkialla Kanadassa kansainvälisesti koulutetuille lakimiehille ja kokeneille ammattilaisille. Suunnitellessamme näitä ohjelmia keskitymme kansainvälisesti koulutettujen lakimiesten erityistarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman opiskelijapalveluita auttaaksemme kansainvälisiä opiskelijoita saavuttamaan akateemisen ja uran menestystä.

Kampuksen ominaisuudet

Kaksi kätevää sijaintia

OsgoodePD tarjoaa ohjelmia kahdessa paikassa: Osgoode Hall Law Schoolissa Yorkin yliopistossa ja kunnostetussa oppilaitoksessamme Toronton keskustan sydämessä. Etäopiskelukykymme ovat vertaansa vailla uusimmalla tekniikalla sekä asiantuntevalla ja ammattimaisella käyttäjätuella.

Toronton keskusta

 • Sijaitsee Toronton keskustan sydämessä
 • Suora yhteys Dundasin metroasemalta
 • Ammatillisen kehityksen lyhytkurssit, konferenssit ja todistukset
 • Osa-aikaiset ammatilliset LLM:t

Keelen kampus

 • Sijaitsee Yorkin yliopiston huippuluokan kampuksella
 • Pääsy York Universityn metroasemalta
 • Kokopäiväiset Professional LLM -ohjelmat
 • Ohjelmat kansainvälisesti koulutetuille lakimiehille

Opiskelijapalvelut

Kokopäiväisenä Professional LLM -opiskelijana hyödyt laajasta valikoimasta opiskelijapalveluita, jotka on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan akateemiset ja uratavoitteesi.

Urakehitys: Ymmärrämme, että päätoimiset opiskelijamme ovat usein kiinnostuneita uran vaihdosta opintojensa jälkeen, joten painotamme merkittävästi erilaisia resursseja, tapahtumia ja henkilökohtaista neuvontaa auttaaksemme opiskelijoitamme kohtaamaan heidän tavoitteet.

Akateeminen menestys: Päätoimiset ammattimaiset LLM-opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa ja monista erilaisista ammatillisista taustoista. Auttaaksemme sinua saavuttamaan akateemista menestystä tarjoamme resursseja ja neuvontaa koko ohjelmasi ajan.

Opiskelijaelämä: Opiskelijamme ovat ainutlaatuisessa asemassa osallistumaan opiskelijaelämään Yorkin yliopiston Keele-kampuksella ja Osgoode Hall Law Schoolin ryhmien ja tapahtumien kautta sekä ammatillisiin juridisiin tapahtumiin ja verkostoitumiseen Osgoode Professional Development -keskuksen kautta.

Täysi palveluvalikoimamme ja lisätietoja jokaisesta löytyy alta.

Akateemiset palvelut

 • Ohjelmointi
 • Johdantokurssit
 • Työpajat ja resurssit
 • Luottamuksellinen akateeminen ja hyvinvointineuvonta

Urakehitys

 • Työpaikkailmoitukset
 • Resurssit/oppaat
 • Työpajat & Tapahtumat
 • Neuvonta

Opiskelijaelämä

 • Opiskelijoiden sosiaalinen toiminta
 • Osgoode & York U:n lisäopetusohjelma
 • Ammattimaiset verkostoitumistapahtumat

Kaikki akateemiset ja urakehityspalvelumme ovat saatavilla etänä, ja neuvonta-ajat vaihtelevat osa-aikaisten opiskelijoiden tarpeiden mukaan.

  Sijainnit

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Kysymyksiä