Keystone logo

Masaryk University Faculty of Economics and Administration

A logo

Johdanto

Meistä

Talous- ja hallintotieteiden tiedekunta perustettiin vuonna 1991 Masaryk-yliopiston ensimmäiseksi samettivallankumouksen jälkeen perustetuksi tiedekunnaksi. Nykyään tiedekunta tarjoaa talouskoulutusta lähes kolmelle tuhannelle opiskelijalle paitsi tšekin, myös englannin ja ranskan kielellä. Korkeatasoisen koulutuksen lisäksi tiedekunta keskittyy tutkimukseen: laitoksissamme työskentelee erinomaisia tutkijoita, jotka käsittelevät monenlaisia asiantuntija-aiheita. FEA MU:n strategisesta suunnitelmasta voit selvittää, mihin tiedekunta on tällä hetkellä menossa.

Esitys

Ensiluokkaista opetusta. Toivottavia valmistuneita. Huipputason tutkimus. Kansainvälinen yhteistyö. Asiantuntijaartikkeleita aikakauslehdissä. Kommentteja talousuutisista. Yhteistyö asiantuntevien kumppaneiden kanssa. Työskentelemme täydellä kaasulla opiskelijoillemme.

Tehokkuus

Taloustieteilijöinä saavutamme resurssienhallinnassa standardia korkeamman tehokkuuden. Lisäksi kumppaneiltamme tuetaan käytännön opiskelijoiden koulutusta tai taloudellisia lahjoituksia tiedekunnan tapahtumiin. Voimme hyödyntää huonosta tilanteesta parhaamme. Olemme säästäviä, mutta emme koulutuksen laadun kustannuksella.

solidaarisuus

Päätehtävämme on koulutustason kohottaminen, mutta välitämme myös alueen tai kulttuurin elämänlaadun parantamisesta. Järjestämme ja osallistumme lukuisiin tapahtumiin tiedekunnan jäsenille ja suurelle yleisölle. Tunnemme vastuumme sekä tiedekunnasta että yhteiskunnasta.

Palkinnot ja sertifikaatit

AIESEC-kumppanin tiedekunta
Talous- ja hallintotieteiden tiedekunta sai vuoden 2017 Partner Faculty -palkinnon Brnossa sijaitsevalta AIESEC:n sivuliikkeeltä.

EAPAA-akkreditointi
Tiedekunnan on akkreditoinut arvostettu kansainvälinen järjestö EAPAA for the Public Economy and Administration -ohjelma. Liiton mukaan ohjelma täyttää kansainväliset vaatimukset, jotka perustuvat julkishallinnon opintoihin.

ACCA-akkreditointi
Tiedekunta on saanut arvostetun ACCA-akkreditoinnin. Opiskelija voi saada ACA-todistuksen, joka osoittaa syvällisen teoreettisen ja käytännön tuntemuksen laskenta- ja talousasiantuntijoiden kysymyksistä.

Tilastot

  • Yli 14 000 menestyneitä valmistuneita vuodesta 1994
  • 2 995 päätoimista opiskelijaa
  • 220 työntekijää, joista 15 professoria ja 28 luennoitsijaa

    Sijainnit

    • Masaryk university Faculty of Economics and Administration Lipová 41a , 602 00, Brno

    Kysymyksiä