Keystone logo

MIU City University Miami

A logo

Johdanto

Yliopisto todellista maailmaa varten

MIU:n missiona on tarjota innovatiivisia ja edullisia korkealaatuisia koulutusohjelmia ja oppimismahdollisuuksia opiskelijoille maailmanlaajuisesti.

Sitoutuminen huippuosaamiseen ja laatuun inspiroi ohjelmiamme, jotka valmistavat opiskelijoita kohtaamaan globaaleja haasteita ja soveltamaan menestyksekkäästi akateemista tietämystään tosielämän tilanteissa .

Osana Proeduca Groupia, joka on maailman johtava verkkokoulutuksen tarjoaja, MIU:n innovatiivinen koulutusmalli yhdistää edistyneen teknologian henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen koulutukseen.

Syitä opiskella MIU:ssa

Yhdysvalloissa akkreditoitu tutkinto. Lisenssi ja akkreditointi

Yhdysvalloissa opiskelu tarjoaa mahdollisuuden päästä kansainvälisille työmarkkinoille "etuoven" kautta, sillä USA:n tutkinto tarjoaa kilpailuedun monissa maissa. MIU on lisensoinut Floridan opetusministeriön itsenäistä koulutusta käsittelevä komissio, ja sen on akkreditoinut ACICS - Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

Pätevä kansainvälinen tiedekunta

Tehtävässämme tehdä MIU:sta todellisen maailman yliopisto, kansainvälinen tiedekuntamme tasapainottaa liike-elämän ja akateemisen maailman luomalla ja levittäen tietoa, jota voidaan soveltaa kaikentyyppisiin yrityksiin.

Stipendimahdollisuudet ja joustavat lukukausisuunnitelmat

MIU:lla olemme sitoutuneet auttamaan mahdollisimman monia ihmisiä yliopistokoulutuksen saamisessa. Tästä syystä tarjoamme useita stipendejä, jotka perustuvat ansioihin ja potentiaaliin. Lisäksi MIU tarjoaa erityisen maksusuunnitelman, jonka avulla opiskelijat voivat rahoittaa opintojaan joustavasti. Älä keskeytä koulutustasi!

Online koulutusjohtajuus

Proeduca Groupissa arvomme johtuvat uskosta, että voimme käyttää innovaatioita ja teknologiaa rajojen rikkomiseen, mikä hyödyttää ihmisiä kaikkialla maailmassa tarjoamalla laadukkaan koulutuksen. MIU hyötyy ryhmän arvostetusta verkkokoulutusmallista, joka perustuu neljään avainpilariin:

 • Laajat oppimisresurssit, jotka mahdollistavat itseopiskelun ja syvän sukeltamisen kiinnostavilla alueilla.
 • Ainutlaatuinen henkilökohtainen tutor, joka alusta alkaen tukee ja ohjaa opiskelijaa koko akateemisen prosessin ajan (hallinto, tutkijat, tekniikka).
 • Live-verkkotunnit. Hyvin jäsennellyt, interaktiiviset ja tiedekunnan johtamat ne ovat todellinen jatke perinteiselle luokkahuoneelle. Ne tallennetaan aina, ja ne ovat käytettävissä milloin tahansa verkkokampuksen kautta.
 • Jatkuva arviointijärjestelmä edistykselliseen ja jatkuvaan oppimisprosessiin.

MIU tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita kahdesta eri opiskelutilasta. Jokainen muoto on suunniteltu vastaamaan opiskelijoiden erilaisia erityistarpeita.

Online

 • Sopeutuminen rytmiisi. Jaa työmääräsi henkilökohtaisen opiskelurytmisi, aikataulusi ja urasi mukaan. Näin voit löytää optimaalisen tasapainon oppimisen ja ammatillisten tavoitteiden välillä.
 • Huippuluokan koulutustekniikka. Ohjelmamme käyttää koulutuksessa parasta teknologian käyttöä tarjotakseen poikkeuksellisen etäopiskelukokemuksen. Käytämme verkkokeskustelujen, multimediadokumenttien, videokonferenssien, työpajojen ja muiden yhdistelmää tarjotaksemme erittäin mukautetun, interaktiivisen ja käyttäjäystävällisen koulutuskokemuksen.
 • Koska elämä on digitaalista. Joka päivä yrityksillä on tiimejä hajallaan ympäri maailmaa, jotka johtavat projekteja eri puolilta maailmaa. Online-muotomme heijastaa tätä todellisuutta ja antaa sinun löytää tasapainon akateemisen edistymisen, ammatillisen kasvun ja henkilökohtaisen täyttymyksen välillä. Älä laita elämääsi pitoon!

Hybridi

 • Yhdysvaltain kokemus. Asu Miamissa, kansainvälisessä monikulttuurisuuden solmukohdassa, ja koe Yhdysvaltain suurkaupungin hälinästä.
 • Todella monipuolista. Tapaa kansainvälisiä ammattilaisia eri taustoista ja luo pitkäaikaisia liikesuhteita.
 • Näönpurkaus. Jokainen kohortti on käsin valittu ja kooltaan rajoitettu, joten jokainen opiskelija voi olla henkilökohtaisesti vuorovaikutuksessa kansainvälisten tiedekuntien ja luokkatovereiden kanssa saadakseen kaiken irti luokistaan.

Viisumivaatimukset

F1 opiskelijaviisumi

Jos olet päättänyt opiskella ohjelmahybridiä Miamissa ja olet kansainvälinen opiskelija, sinun on haettava F1-opiskelijaviisumia, joka voidaan käsitellä MIU:n avulla.

Kuinka saan opiskelijaviisumini?

 1. Kun hyväksymme ilmoittautumisesi, sinut rekisteröidään opiskelija- ja vaihtovierailutietojärjestelmään (SEVIS) ja sinun on maksettava SEVIS I-901 -maksu (350 dollaria).
 2. Samanaikaisesti henkilökohtainen neuvonantajasi MIU:ssa lähettää sinulle linkin täyttääksesi ja maksaaksesi lomakkeen I-20 (250 dollaria). Kun olemme vastaanottaneet maksukuitin, lähetämme sinulle lomakkeen I-20.
 3. Kun olet vastaanottanut I-20-lomakkeen ja rekisteröitynyt SEVIS-järjestelmään, voit hakea F1-viisumia Yhdysvaltain suurlähetystöstä tai konsulaatista.
 4. Sinun on esitettävä lomake I-20, MIU:n hyväksymiskirje ja ilmoittautumissopimus, kun osallistut viisumihaastatteluun.
 5. Suurlähetystösi hallintotoimisto ottaa sinuun yhteyttä F1-viisumiratkaisun kanssa. Suosittelemme, että kansainväliset opiskelijat aloittavat pääsyprosessin riittävän ajoissa ennen kuin luokat alkavat ehtiä suorittaa viisumiprosessi.

Sijainnit

 • 111 NE 1st Street, 6th Floor, FL 33132, Miami

Kysymyksiä