Keystone logo
Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Johdanto

Mississippi College School of Law pyrkii tarjoamaan ylivertaisen oikeudellisen koulutuksen kristillisen laitoksen yhteydessä.

Tavoitteenamme on luoda institutionaalinen ympäristö, joka edistää älyllistä ja käytännön oppimista. Opiskelijakuntamme ja tiedekuntamme heijastavat monenlaisia taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Tästä monimuotoisuudesta pyrimme luomaan tiedeyhteisön, jossa opiskelijat ja tiedekunnat keskustelevat asioista vapaasti erilaisissa olosuhteissa, sekä virallisissa että epävirallisissa.

Opetussuunnitelmamme on suunniteltu kouluttamaan opiskelijoita tulemaan ammattitaitoisiksi ja eettisiksi lakimiehiksi, jotka kykenevät mukauttamaan käytäntöjään muuttuvaan oikeudelliseen maailmaan. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme etsineet taiteiden mallia muotoillessamme lakikoulun opetussuunnitelmaa. Kurssimme korostavat henkilökohtaista vastuuta oppimisesta ja tarjoavat jokaiselle opiskelijalle onnistuneen harjoittamisen edellyttämät aineelliset ja analyyttiset taidot.

Tarjoamme perustan oikeusjärjestyksemme yhteiselle laille ja lakisääteisille perusteille, mutta tutkimme myös syntymässä olevaa oppia, jossa käytetään jokaisessa yhteydessä perinteisiä oikeudellisen analyysin menetelmiä, joita rikastetaan liittyvien tieteenalojen oivalluksilla. Varmistaaksemme, että opetussuunnitelmaamme sisältyy uusin apuraha, tiedekuntamme harjoittaa aktiivisesti tutkimusta omilla osaamisalueillaan. Oikeusopin kurssien lisäksi tarjoamme laajan valikoiman opetuksia nykyaikaisen käytännön taidoista.

Sijainnit

  • Jackson

    East Griffith Street,151, 39201, Jackson

    Ohjelmat

    Kysymyksiä