Keystone logo

Prince Mohammad Bin Salman College

A logo

Johdanto

MBSC tavoitteena on kehittää uuden sukupolven transformative johtajia, jotka ajattelevat luovasti ja toimimaan rohkeasti. Kuningaskunta tarvitsee lisää työpaikkojen luojia eikä vain työtä kuluttajille. MBSC on suunniteltu täyttämään tämä tyhjiö luomalla Yrittäjät kaikenlaiset (EAK®).

Prince Mohammad Bin Salman College (MBSC) Business & Yrittäjyys on uusi yksityinen, korkeakoulu sekä miehille että naisille. On todettu kautta kansainvälisen kumppanuuden Emaar Talous- City, Babson Global (kokonaan omistama tytäryhtiö Babson College, USA), Lockheed Martinin alaisuudessa talous- Offset Program Saudi-Arabian ja MISK perusta.

MBSC ominaisuus Babson College n ainutlaatuinen lähestymistapa yrittäjäkoulutuksen joka ei ole riippuvainen passiivisesti kuuntelemassa luentoja vaan keskittyy käytännön kokemuksellista oppimista, joka on käytännöllinen ja pragmaattinen. Opetussuunnitelma käyttää joukko allekirjoituksen kokemuksellista kursseja, jotka vaativat opiskelijat soveltaa oppimisen reaalimaailman ongelmista tai aloittaa uusia sosiaalisia tai yrityshankkeita. Tämäntyyppinen projekti oppimista täydennetään verkosto ohjaajat ja neuvojat. Kehittäminen yksilöiden jatkuu ulkopuolella luokan kautta tarkoituksellisesti luotu joukko co-ajan kokemuksia, jotka vahvistavat ja rakentaa yrittäjyyteen johtamistaitoja opiskelijoita. MBSC on kulttuuri, joka kuvastaa parhaiten akateemisen tapojen maailmanluokan korkeakoulujen jonka tunnusmerkkejä sisältää kunnioittaminen monipuolinen näkökulmia, ammattitaito, rehellisyys, ja jatkuva sitoutuminen huippuosaamista sekä sisään ja ulos luokkahuoneessa.

MBSC tarjoaa maailmanluokan koulutusta, joka vastaa kansainvälisiä standardeja täällä Saudi-Arabiassa.

MBSC on tehnyt maailmanlaajuinen haku palkata tiedekunnan jotka ovat molemmat lahjakkaita opettajia ja näkyvä tutkijoita. Kaikki perustamisen tiedekunnan on koulutettu Babson College. Perustava tiedekunnan täydennetään ryhmä erottaa vierailevat tiedekunnan Babson ja muiden maailmanluokan korkeakoulut. MBSC on sitoutunut noudattamaan maailmanlaajuisia laatu- seuraamalla standardeja sekä paikallisten (NCAA) ja maailmanlaajuinen akkreditoinnin elinten, kuten NEASC ja AACSB. Babson College antaa edelleen apua ja tukea MBSC seuraavan kymmenen vuoden matkallaan huippuosaamista.

NÄKEMYKSEMME

Ollakseen preeminent korkeakoulun oppimisen, jotka avaavat yrittäjäpotentiaalista Saudi-Arabiassa luoda tulevaisuuden työpaikkoja ja edistää Saudi Arabian osaamistaloudessa. Tämä saavutetaan tulossa eliitin, kansainvälisesti MBA, joka määrittää uudelleen koulutus Saudi-Arabiassa ja alueen. Se on elävä, oppiminen lab joka luo ja käynnistää seuraavan sukupolven transformatiivisia johtajia.

TEHTÄVÄMME

Tehtävänä College on kouluttaa yrittäjyyteen johtajia, jotka voivat tunnistaa ja muodon mahdollisuuksia. Tutkinnon College pystyy tuottamaan taloudellista ja sosiaalista arvoa, missä ne toimivat - kuten työntekijöitä suuria tai pieniä yrityksiä; johtajina valtion, sosiaalinen tai hyväntekeväisyysjärjestöjen; koska perustajat uusien yritysten; tai johtajat perheen omistuksessa ja käytössä yrityksissä.

CAMPUS & TILAT

Kampuksella on suunnitellut HDR Inc. yksi maailman Top 100 Global Design yritysten luoda ympäristö, joka edistää toimituksen Babson Global ainutlaatuinen opetussuunnitelma, on tilaa Co-ajan toimintaa ja heijastaa MBSC sitoutumista osaamiskulttuuria. Yhdessä toivomme innostaa luovuuteen ja yhteistyöhön ja auttaa opiskelijoita saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Sijainnit

  • 7082-BayLaSun-Juman St. Unit No. 1 King Abdullah Economic City 23964-2522 Kingdom of Saudi Arabia, , Jeddah

Kysymyksiä