Keystone logo
Manor College

Manor College

Manor College

Johdanto

Manor College on yksityinen, osakkuusyrityksen ja kandidaatin tutkinnon myöntävä laitos, joka on tunnustettu akateemisesta huippuosaamisesta ja henkilökohtaisesta lähestymistavasta sen varmistamiseksi, että jokainen opiskelijamme lähtee valmiiksi valitsemaan valitsemansa alat.

Philadelphian ulkopuolella, 20 hehtaarin kampuksella Jenkintownissa, Pennsylvaniassa, Manor College tarjoaa erittäin kilpailukykyisiä urakehitysohjelmia. Olemme katolinen oppilaitos, jonka juuret ovat ukrainalaisamerikkalaisessa yhteisössä ja jolla on ylpeä perinne kaikkien uskontojen ja taustojen opiskelijoiden vastaanottamisessa.

Koko historiamme ajan Manor College on aina tarjonnut opiskelijoille erilaisia vaihtoehtoja, jotka auttavat heitä ohjaamaan omaa oppimista ja henkilökohtaista kehitystä. Löydät ne kaikki täältä perinteisistä asuntokorkeakoulujen kokemuksista online-luokkiin tai uraa edistäviin todistusohjelmiin. Meillä on jopa kaksoisrekisteröintiohjelmia poikkeuksellisille opiskelijoille, jotka ovat vielä lukiossa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Jenkintown

    Fox Chase Road,700, 19046, Jenkintown

    Kysymyksiä