Keystone logo
Lund University

Lund University

Lund University

Johdanto

Lund University - Ruotsin huippuyliopisto

Lund University perustettiin vuonna 1666, ja siellä on 40 000 opiskelijaa ja 8 000 työntekijää. Se tarjoaa yli 130 maisteriohjelmaa ja 10 kandidaattiohjelmaa, jotka opetetaan englanniksi .

Lund on Ruotsin houkutteleva tutkimuskohde. Yliopisto tarjoaa yhden Skandinavian laajimmista ohjelmista ja kursseista. Se perustuu monialaiseen ja huippututkimukseen. Lund University tutkinto on laatumerkki sekä Ruotsissa että ulkomailla.

Aihealueet

Yhdeksän tiedekuntamme ja monet erikoistuneet tutkimuskeskuksemme tarjoavat koulutusta seuraavilla aihealueilla:

 • Arkkitehtuuri ja suunnittelu
 • Alueen tutkimukset
 • Liiketoiminta, talous ja hallinto
 • Suunnittelu ja tekniikka
 • Ympäristö ja kestävä kehitys
 • Kuvataide ja esittävät taiteet
 • Humanistiset tieteet ja kielet
 • Laki
 • Lääketiede ja terveys
 • tiede
 • Palvelujen hallinta
 • Yhteiskuntatieteet

tutkimus

Lundilla on yli 30 maailman johtavaa tutkimusympäristöä, ja siellä asuu kaksi Euroopan suurinta materiaalitutkimuslaitosta: MAX IV (vihittiin käyttöön vuonna 2016) ja ESS (avataan vuonna 2023). Lund University on myös arvostettujen tutkimusintensiivisten yliopistoverkostojen Universitas 21 (U21) , Euroopan tutkimusyliopistojen liiton (LERU) ja Euroopan yliopistojen maailmanlaajuisen terveydenhuollon liiton (EUGLOH) jäsen.

Opetustyyli

Kriittinen ajattelu ja mielenterveys ovat akateemisen elämän kulmakiviä Lund University . Keskittyminen ryhmätyöskentelyyn epävirallisemmissa ja avoimissa ympäristöissä helpottaa oppimista, luo vuoropuhelun ja luo uusia ideoita.

Lund on kansainvälinen kohtaamispaikka sekä opiskelijoille että tutkijoille. Tämä luo maailmanlaajuisia luokkaympäristöjä, joissa opiskelijat saavat uusia kulttuurinäkökulmia ja voivat kehittää kansainvälisiä verkostoja, joita työnantajat arvostavat maailmanlaajuisesti.

Lundin opiskelijoille annetaan erinomaiset mahdollisuudet yritysten vuorovaikutukseen . Lundin kaupungissa on ainutlaatuinen maailmanluokan teknologia-, osaamis-, innovaatio- ja yrittäjyysympäristö, ja siinä on vaikuttava leveys kansainvälisiltä yrityksiltä.

Opiskelijaelämä

Lund on Ruotsiin saapuvien ulkomaalaisten opiskelijoiden ykkösvalinta, ja sitä pidetään Ruotsin parhaana opiskelijakaupunkina, ja sen ainutlaatuinen yhdistelmä suuria sosiaalisia klubeja (historiallisia kansakuntia), ylioppilaskuntia ja Akateemista Seuraa luo vilkkaan ja aktiivisen opiskelijan elämää.

Lundin kaupunki

Etelä-Ruotsissa sijaitseva Lundin kaupunki on vain 10 minuutin junalla Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki, Malmö, ja vain 35 minuutin junalla Kööpenhaminan lentokentällä Tanskassa.

Lund on yksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista, joka juontaa juurensa 990-luvulle, ja se on kontrastien kaupunki, jossa yli 1 000 vuoden historia sekoittuu nykyajan tietoon ja ideoihin. Lundista löydät pienen, maalauksellisen, mukulakivikaupungin viehätysvoiman, jonka vieressä on suurkaupungin nähtävyyksiä, kuten palveluita, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja kulttuuritapahtumia. Lundissa on myös suuria kansainvälisiä yrityksiä, kuten Sony Mobile, Tetra Pak, Ericsson, Alfa Laval ja Gambro.

Englanninkielistä puhutaan laajalti Ruotsissa ja Lundissa (90% ruotsalaisista sujuu), mikä tarkoittaa, että voit kokea ainutlaatuisen eurooppalaisen kulttuurin ilman kielimuuria.

Lue lisää Lund University

Lisätietoja on osoitteessa href="www.lunduniversity.lu.se

Lisätietoja on osoitteessa Voit myös esittää kysymyksiä verkkolomakkeellamme osoitteessa lunduniversity.lu.se/degree-studies tai löytää meidät Instagramista, LinkedInistä, Twitteristä ja YouTubesta. Voit myös kuunnella Lund University kansainvälistä podcastia!

Rankingit

Lund University sijoittuu jatkuvasti maailman 100 parhaan yliopiston joukossa (95. sija maailmassa ja Ruotsin paras yliopisto, QS World University Rankings 2023).

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Lund

  Paradisgatan 2 , SE-223 50, Lund

 • Malmö

  Campus Malmö, , Malmö

  • Helsingborg

   Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2, SE-251 08, Helsingborg

   Kysymyksiä