Keystone logo
Loyola Law School

Loyola Law School

Loyola Law School

Johdanto

Tervetuloa Loyola Law School .

Loyola on yhteisö, jossa olemme tekemässä eroa joka päivä, ja kutsumme sinut mukaan. Meillä on tunnustusta siitä, että olemme luoneet lakimiehiä - joista monet ovat maan parhaita lakimiehiä - joilla on koulutus ja taidot menestyä. Tämän seurauksena meillä on eniten Super Lawyers -yhtiöitä Etelä-Kalifornian Top 100 -messuilla. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme oppilaille työkalut, joita he tarvitsevat, jotta he voivat olla parhaita. Loyolan LLM on boutique-LLM, jossa saat henkilökohtaisen huomion, kuten esimiesopettajan, johtajan kanssa, jotta voit varmistaa menestyksen.

LLM Loyolassa

Loyolassa välitämme opiskelijoistamme ja haluamme heidän saavuttavan akateemiset ja ammatilliset tavoitteensa. Loyola tarjoaa ainutlaatuisia oppimis- ja verkostoitumismahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoillemme:

  • Erittäin muokattavissa opetussuunnitelman avulla voit valita etujasi ja tavoitteitasi vastaavat kurssit, mukaan lukien ensimmäisen vuoden JD-kurssit, joita monet muut koulut eivät tarjoa kansainvälisille opiskelijoille.
  • Externship-mahdollisuudet auttavat oppilaitamme saamaan käytännön kokemusta asianajotoimistoista, yrityksistä ja yleisen edun mukaisista järjestöistä;
  • Moottu- ja kokemusopetusohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa asianajajataitoja avustamalla asiakkaita monissa tapauksissa;
  • Yli 17 000 alumnin verkosto ja urakehityskeskus auttavat oppilaita hankkimaan arvokasta työkokemusta ohjelman jälkeen ja valinnaisen harjoittelun aikana.
  • Los Angeles on viihde- ja teknologiapääkaupunki! Meidän kampus sijaitsee Los Angelesin keskustassa lähellä lakiasiaintoimistoja ja oikeustaloja ja vain 30 minuutin päässä Silicon Beachistä.

Sijainnit

  • Los Angeles

    Founders Hall 154 919 Albany Street, CA 90015, Los Angeles

Kysymyksiä