Keystone logo
© ©Loyola University New Orleans
Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Johdanto

Law School on tunnettu sitoutumisestaan käytännönläheisten lakimiesten rakentamiseen. Meillä on yksi maan vanhimmista kliinisistä ohjelmista, ja se on nyt 32. sijalla yli 200 ABA-luokitellun lakikoulun joukossa US News and World Reportin mukaan. Klinikan kautta opiskelijoillamme on mahdollisuus viettää merkittävä osa kolmatta vuottaan edustaen todellisia asiakkaita kokeneen tiedekunnan valvonnassa. Viime vuosien aikana olemme laajentaneet kokemustarjontaamme kattamaan Environmental Law & Policy Lab, Entrepreneurship Project ja Human Rights Advocacy Project, joiden kautta opiskelijat kehittävät luonnostelu- ja vaikuttamistaitojaan palvellessaan yhteisöä. Opetussuunnitelmaamme täydentää laaja Externship-ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat viettää lukukauden työskennellä paikallisten työnantajien kanssa heidän ammatillisesti kiinnostavilla aloilla. Kaikki opiskelijamme osallistuvat myös Skills-opetussuunnitelmaamme auttaakseen heitä harjoittelemaan taitoja, joita he tarvitsevat aloittaakseen lakiuransa.

Oikeustieteellisessä tiedekunnassamme on myös sekä siviili- että yleisoikeuden opetussuunnitelmia, joiden avulla opiskelijamme voivat valmistautua harjoitteluun paikallisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti. Opetussuunnitelmamme on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille ainutlaatuinen vertaileva näkökulma ensimmäiseltä lukukaudelta. Ymmärrämme myös, että jokaisella opiskelijalla on ainutlaatuinen oppimistyyli, joten tarjoamme yksilöllistä huomiota ja tukea alkaen pienistä osista ensimmäisen vuoden lakimieskurssilla ja jatkaen laajoilla akateemisilla tuki- ja asianajajavalmentamisohjelmillamme.

Loyolan tiedekunnat ovat kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja stipendeistään, mutta ovat yhtä (elleivät enemmän) sitoutuneita opetukseensa. Jesuiittaperinteen mukaisesti tiedekuntamme on omistautunut koko ihmisen kouluttamiseen, mikä tarkoittaa jokaisen opiskelijamme tuntemista luokkahuoneen ulkopuolella. Kävellen salissa päivittäin, näen professoriemme tapaavan opiskelijoiden kanssa keskustellakseen papereista tai kokeista, lounastavan opiskelijakeskuksessamme ja harjoittelevan kansallisesti arvostettujen oikeudenkäynti- ja oikeudenkäyntiedustajaryhmiemme jäsenten kanssa.

Loyolassa olemme ylpeitä opiskelijakuntamme monimuotoisuudesta ja kollegiaalisuudesta. Päätoimisilla, osa-aikaisilla ja iltaohjelmillamme tuomme lakikoulun työelämän ammattilaisille, vanhemmille ja muille, joiden aikataulut vaativat joustavuutta. Opiskelijaorganisaatiomme luovat opiskelijoille mahdollisuuksia harjoittaa ammatillisia etujaan, verkostoitua ja palvella New Orleansin yhteisöä sekä rakentaa suhteita toisiinsa. Alumniverkostomme on vahva ja sitoutunut toisiinsa, lakikouluun ja jokaiseen Loyola-tutkinnon suorittaneeseen sukupolveen.

Ja tietysti, sijaitsemme yhdessä upeimmista kaupungeista paitsi Yhdysvalloissa myös koko maailmassa.

Tehtävämme

Vuonna 1914 Loyola University New Orleans College of Law avasi ovensa ja on avannut tulevien lakimiesten mieliä siitä lähtien. Akateemisen kurinalaisuuden, oikeudenmukaisuuden tavoittelun ja muiden palvelemisen jesuiittaperinteen mukaisesti College of Lawn tehtävänä on kouluttaa tulevista asianajajien jäsenistä taitavia asianajajia ja herkkiä lakimiehiä, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan eettisiä normeja. ihmisarvoa kaikille. Oikeustieteen korkeakoulu tarjoaa sekä siviilioikeuden että common law -opetussuunnitelmia, kokopäiväisiä päivä- ja osa-aikaisia iltaohjelmia sekä kolme yhteistä koulutusohjelmaa. Kriittistä ja analyyttistä ajattelua, etiikkaa ja ammattitaitoa sekä sitoutumista 2000-luvun yhteisöön edistetään ja kannustetaan. College of Law tiedekunta on tutkijoiden yhteisö, joka on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen opetuksessa ja stipendeissä sekä muiden palvelemisessa.

Elämää New Orleansissa

New Orleans on itsessään elinvoimainen kaupunki, ja sen lakiyhteisö on yhtä aktiivinen. Useilla alueellisilla ja kansallisilla yrityksillä on toimistot New Orleansissa, samoin kuin monilla Louisianassa sijaitsevilla suurilla, keskikokoisilla ja boutique-lakitoimistoilla.

College of Law tarjoaa monia erilaisia painopistealueita palvellakseen erilaisia yrityksiä, yrittäjiä, ympäristöintressejä, viihdyttäjiä, paikallisia ja liittovaltion viranomaisia, sotilaallisia tarpeita, kansainvälisiä etuja, perheitä ja yhteisöä yleensä.

Suuri keskus liittovaltion ja osavaltioiden oikeusjärjestelmille, New Orleans, on täydellinen paikka luoda yhteyksiä ja aloittaa lakiurasi. Siellä on paljon mahdollisuuksia oppia toimivilta asianajajilta palvellessaan paikallista yhteisöä. Ota yhteyttä paikallisiin tuomioistuimiin ja hanki todellista kokemusta. Loyola Law -tutkinto on tie ennennäkemättömiin saavutuksiin. New Orleans perinteineen ja jännittävine maisemineen toimii täydellisenä taustana oppimiselle ja oikeudenmukaisuuden edistämiselle.

Suosittuja kohteita

 • WWII museo
 • New Orleansin taidemuseo
 • Audubonin luontoinstituutti
 • New Orleansin kaupunginpuisto
 • Ranskalainen kortteli
 • Lehden katu
 • Säilöntähalli
 • St. Charles Ave. ja raitiovaunu
 • Höyrylaiva Natchez
 • Mardi Grasin maailma

festivaalit

New Orleansissa voit löytää festivaalin ja osallistua siihen lähes jokaisena vuoden viikonloppuna. Juhlittavista aiheista ei myöskään ole pulaa, sillä festivaalien teemat vaihtelevat mukavasta ruoasta (NOLA Mac N' Cheese Fest) suuriin musiikkitapahtumiin, kuten Voodoo Music + Arts Experience. New Orleansissa järjestettävät festivaalit ovat maan parhaiden joukossa ja houkuttelevat ikonisia kansallisia esiintyjiä ja omituisia paikallisia esiintyjiä. New Orleans Jazz and Heritage -festivaaleilta, French Quarter -festivaaleilta ja muilta festivaaleilta löydät jotakin jokaiseen makuun.

Emme tietenkään voi unohtaa Mardi Grasia. Krewet muuttavat koko kaupungin jättiläisjuhliksi useiden viikkojen ajan. Se on kausi täynnä iloista rappiota ja värikkäitä pukuja.

ruoka

New Orleans on maan paras kulinaarinen sulatusuuni! Greater New Orleansin alueella on yli 1 000 ravintolaa. Lukuisat New Orleansissa asuvat kuuluisat kokit, kuten Susan Spicer, Donald Link ja Aaron Sachez, kehittävät kulinaaria. Etsitpä sitten kreoli- ja cajun-erikoisuuksia, perinteistä etelän kotiruokaa, huippuluokan gastronomisia herkkuja, eurooppalaistyylisiä ruokia tai etelän tuoreimpia mereneläviä, löydät ne varmasti Big Easysta.

musiikki

New Orleansilla on pitkä ja merkittävä musiikillinen historia. Vaikka New Orleansia on pitkään pidetty Amerikan jazz- ja blues-musiikin keskuksena, kaupungissa on yli 80 elävää musiikkipaikkaa, joissa soitetaan folk-, cajun-, funk-, rock- ja R&B-musiikkia. Nykymuusikot ja bändit, kuten Big Freedia, Lil Wayne ja The Revivalists, kantavat kaupungin musiikillista perintöä tulevaisuuteen.

Kävele kuunvalossa Bourbon Streetiä tai Frenchman Streetiä pitkin ja kuulet elävää musiikkia lähes jokaisesta klubista joka yö. Saatat vain löytää uuden suosikkiartistisi.

Urheilu

Missään muussa kaupungissa urheilun ystävät eivät ole intohimoisempia. Crescent Cityssä asuu Saints NFL -jalkapallojoukkue, Pelicans NBA -koripallojoukkue, Gold rugby -joukkue, Jesters National Premier League Soccer -joukkue ja Big Easy Rollergirls.

Lisäksi New Orleans on täynnä yksilöiden osallistumismahdollisuuksia. Pontchartrain-järvi on suosittu kalastus- ja purjehduspaikka. Kaupungin ulkoasu on ihanteellinen lenkkeilijöille ja pyöräilijöille. Seikkailunhaluisemmalle urheilijalle DEFY New Orleans, New Orleans Boulder Lounge ja Fly Circus Space tarjoavat jännittäviä haasteita.

museot

Historia on kudottu New Orleansin kankaaseen. Olitpa sitten kävelyllä St. Charles Avenuella tai ranskalaiseen kortteliin tutustumassa, lukemattomat hetket, paikat ja hahmot odottavat löytämistäsi uudelleen. Täällä menneisyys inspiroi ja ohjaa kaupunkimme tulevaisuutta. Ymmärrä paikallista ja kansallista historiaa paremmin ja anna sen herättää uusia ideoita juridisella matkallasi.

New Orleansissa on useita huippuluokan museoita, kuten Kansallinen toisen maailmansodan museo, New Orleansin taidemuseo, Ogden Museum of Southern Art, Contemporary Arts Center New Orleans ja Cabildo.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • New Orleans

  526 Pine Street, , 70118, New Orleans

  Kysymyksiä