Keystone logo
Leiden University LLM Advanced Studies ilmassa ja avaruuslaki
Leiden University

LLM Advanced Studies ilmassa ja avaruuslaki

Leiden, Alankomaat

1 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2024

EUR 20 900 / per year *

Sekoitettu, Kampuksella

* Muut kuin ETA-maat, muut kuin sveitsiläiset ja muut kuin Surinam: 17500

Johdanto

Mitkä lait säätelevät ulkoavaruuden kaupallista käyttöä? Ovatko valtiot vastuussa avaruusjätteiden vähentämisestä? Kuka on vastuussa ilma-aluksessa tapahtuvista onnettomuuksista? Opi käsittelemään tällaisia kysymyksiä sekä kansainvälisestä että eurooppalaisesta näkökulmasta.

Mitä tämä päällikön ohjelma merkitsee?

OTK Ilma- ja avaruuslaki-ohjelmassa yhdistyvät julkinen lentolaki, yksityinen lentolaki ja avaruuslaki. Sillä on selkeästi määritelty eurooppalainen ja kansainvälinen ulottuvuus, joten se on ainutlaatuinen maailmassa. Tässä intensiivisessä yhden vuoden maisteriohjelmassa saat vankan oikeudellisen perustan tällä jännittävällä alalla oppimalla joillakin korkeakoulujen ja oikeuskäytännön johtavilta asiantuntijoilta.

Kansainvälinen ilmailu- ja avaruuslaitos (IIASL), joka edustaa tätä pitkälle kehitettyä erikoistumisohjelmaa, on yksi alan johtavista kansainvälisistä akateemisista tutkimus- ja opetuslaitoksista. Instituutti ylläpitää läheisiä suhteita kansallisiin ja kansainvälisiin järjestöihin ja instituutioihin maailmanlaajuisesti ja sillä on arvostettu kansainvälinen neuvottelukunta.

Ohjelma tarjoaa myös sekoitetun oppimisen version. Sekoitettu oppiminen on yhdistelmä etäopetusta ja henkilökohtaista oppimista. Osallistujat työskentelevät pääosin kodeistaan tai toimistoistaan ja kommunikoivat opettajien kanssa ohjelmistopaketin (Blackboard) kautta Internetin tai sähköpostin välityksellä.

Opit käsittelemään monenlaisia ​​yhteiskuntaan vaikuttavia asioita, kuten:

 • matkustajien turvallisuutta
 • onnettomuustutkinta
 • ympäristönsuojelu
 • dronojen käyttö
 • reilua kilpailua
 • avaruustoiminnan kestävyys
 • ulkoavaruuden militarisointi

Syyt valita Leiden University ja avaruuslaki?

Ilmatieteen ja avaruuslainsäädännön tutkinnon suorittaneina opiskelijoina on:

 1. Kansainvälinen ympäristö: Opetussuunnitelman kansainvälisen painopisteen lisäksi opiskelijoiden ja ohjaajien ainutlaatuinen yhdistelmä, joka edustaa kaikkia mantereita, tekee ohjelmasta todella globaalin kokemuksen.
 2. Asiantuntijaopettajat: Sinua opettaa kansainvälisen ilmatieteen ja avaruuslain laitoksella toimiva tiedekunta, vierailevat kansainvälisiä professoreita ja erimielisiä asianajajia, jotka ovat erikoistuneet ilma- ja avaruuslainsäädännön erityispiirteisiin.
 3. Erinomainen maine: Leidenin oikeustieteellinen tiedekunta on kehittänyt mainettaan huippuosaamista yhdistämällä korkeatasoisen akateemisen opetuksen arvostettuun ja innovatiiviseen tutkimukseen. Sen laadun perinteet houkuttelevat arvokkaita professoreita ja ammattilaisia ​​ympäri maailmaa, jotka opettavat sinua haastavassa ja tukevassa ilmapiirissä.

Onko ilma ja avaruuslaki oikea ohjelma sinulle?

Tämä ohjelma on suunniteltu erityisesti:

 • jotka haluavat jatkaa haastavaa jatkotutkintoa jatko-opiskelijalla, mahdollisesti tohtorintutkinnon jälkeen;
 • (esim. lentoyhtiöt, ilma-alusten osat valmistajat), siviili-ilmailuviranomaiset, televiestintäviranomaiset, kansainväliset ja alueelliset järjestöt ja hallitusten edustajat, jotka haluavat erikoistua ilmatilaa ja avaruuslakeja koskevaan lainsäädäntöön.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ihanteelliset opiskelijat

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä