Keystone logo
Faculty of Law - University of Göttingen

Faculty of Law - University of Göttingen

Faculty of Law - University of Göttingen

Johdanto

Oikeustieteellisen tiedekunnan Georg-August-Universität Göttingen on vanhin, suurin ja tunnettu tiedekunta Niedersachsenin. Koska se on perustettu vuonna 1737, se on sitoutunut yhtenäisyyttä ja vapaus tutkimuksen ja opetuksen. Yläasennossa Pohjois-Saksassa on vahvistettu positiivinen opetus (2008) ja tutkimuksen arvioinnit (2002) aikaisemmin. Tiedekunnan tavoitteena on vakiintumassa keskuksena erinomaisia ​​oikeudellisten tutkimuksen ja opetuksen Saksassa.

Tiedekunta on pitkään ollut ominaista esimerkillinen ja laajaa tutkimusta ja opetusta pääaineet siviilioikeuden, julkisoikeuden ja rikosoikeuden sekä Perustietojen kohteena (historian laki, oikeusfilosofia ja teoriaa sekä vertailun lakien). Tämän perusteella se on perustettu innovatiivisia tutkimushankkeita rajat aiheesta aiheita ja erityisiä alueita. Kun rajat aihe ja monitieteinen tutkimus keskittyy of

 • Eurooppalaistumisen ja kansainvälistyminen
 • Yksittäiset Medical Sciene ja perhe
 • Taloudellinen ja sosiaalinen järjestelmä

Tiedekunta tavoitteet nousseet entistä teroitus ja edelleen verkottuminen talous- ja yhteiskuntatieteet. Soveltamisalaan sukupolvenvaihdoksen, tiedekunnan uudisti henkilökunnan, luo edellytykset kehittää uusia tutkimus keskittyy perustuu onnistuneen tutkimuksen ydinalueilla. Tämä profiili tukevat monet rakenteelliset ja organisatoriset toimenpiteet, mukaan lukien erityisesti uuden Tiedekuntarakenne.

Erinomainen tutkimus ja opetus edellyttää vastaavaa työolosuhteet ja erityisesti riittävän kirjallisuuden tarjontaa. Tiedekunta on - vuorovaikutuksessa Niedersachsenin valtion ja yliopiston kirjaston - suuri varasto kirjallisuutta kaikilla lain. Kaikki tärkeät tietokannat ovat käytettävissä tutkijoiden ja opiskelijoiden työmailla sekä kautta Göttingen langattoman lähiverkon.

laki

Tiedekunta tarjoaa opiskelijoilleen - perustuu sen tutkimuksen tuloksena - sekä kattavan tieteellisen koulutuksen pakolliseksi vapaakappaleiden tutkimusten ja tiivistämisen ainutlaatuinen tällä suuren kaistanleveyden seuraavilla opetussuunnitelman painopistealueilla:

 • Historialliset ja filosofiset perusteet Law
 • Yksityiset ja julkiset talousoikeuden
 • Siviilioikeus ja siviilioikeudenkäyntien
 • Yksityiset ja julkiset medialain
 • Kansainväliset ja European Public Law
 • Rikosoikeus, rikosprosessioikeudessa Proceedings ja kriminologian
 • Työ- ja sosiaaliministeri Law
 • Lääkintäoikeus
 • Public Law - hallintotapa, asetus ja hallinto

Lisäksi saksalainen opiskelija voi saavuttaa otsikko Magister Legum Europae / Magistra Legum Europae yhteydessä ulkomailla oleskelun kautta EU: n Erasmus-ohjelman ja menestyksekäs osallistuminen täydentävän aihealueen "Legal Integration in Europe". Ulkomaalaiset opiskelijat voivat saavuttaa otsikko kandidaatti (OTK) soveltamisalaan agraduate opinnot. Göttingen tiedekunta tarjoaa upeat puitteet nuorten lakia tutkijoita. Se pyrkii edelleen lisätä sen kiinnostavuutta jatko-opiskelijoille. Tiedekunta on yksi perustajajäsenistä tiedekuntien Göttingen tutkijakoulun yhteiskuntatieteet (Göttinger Graduiertenschule Gesellschaftswissenschaften, GGG).

Miksi opiskella Göttingen?

Göttingenin yliopiston jatkuvasti rankattu paras saksalainen korkeakoulujen erilaisten kansallisten ja kansainvälisten yliopistojen ranking. Sen perustamisesta lähtien vuonna 1737, se on tarjonnut erinomaisen tutkimuksen ja tutkimukseen mahdollisuuksia opiskelijoiden ja tutkijoiden keskuudessa kaikkialla maailmassa, mukaan lukien yli 40 nobelististaan. Lisäksi opetusta ja ohjausta näkyvä professorit ja muut asiantuntijat, Göttingen opiskelijat hyötyvät pääsy ensimmäisen luokan tutkimus tilat, esimerkiksi Göttingenin State ja yliopiston kirjasto, joka on yksi suurimmista kirjastoista Saksassa, jotka sisältävät noin 8 miljoonaa lähetystä ja tarjoamalla pääsyn useisiin oikeudellisten ja muiden tieteellistä tietokantoja.

Göttingenin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa nauttii erinomainen maine opetusta, tutkimusta ja ammatillista kehitystä. Kautta vuosisatojen sen olemassaolon, se on ollut tunnettu edistäville oikeustieteen ja tarjoaa erinomaisen oikeustieteellinen koulutus Merkittävien juristit kuten Johann Stephan Pütter tai Rudolf von Jhering. Niinpä Göttingen on aina ollut erittäin houkutteleva paikka niille, jotka haluavat opiskella lakia, mukaan lukien joitakin tunnettuja historiallisia lukuja kuten Otto von Bismarck tai Wilhelm von Humboldt.

Useita houkuttelevia ominaisuudet tekevät lakiopiskelijana Göttingen erityisesti palkitsevaa. Esimerkiksi oikeustieteellisen koulutuksen tässä on vahva yhteys harjoitella, joka tarjoaa luokat paitsi professorit, mutta myös harjoitellaan asianajajien ja muiden ammattilaisten. Lisäksi monet professorit ovat myös ulkopuolella toimivien korkeakoulujen, esimerkiksi Neuvonantotoimintansa jäsenillä lainsäädännöllisiä palkkioita tai tuomareita korkeimmat oikeudet.

Toinen houkutteleva piirre Göttingen oikeustieteellisen tiedekunnan on sen kansainvälisyys. Sekä isäntä opiskelijoita kaikkialta maailmasta ja tarjoavat lukuisia vaihtomahdollisuuksien, tiedekunnan tarjoaa myös luokat käymällä professorit muiden maiden ja on mukana jatkuvassa kansainvälisessä yhteistyössä erilaisten omistettu elinten, kuten Saksan ja Kiinan Legal Science Institute tai Euroopan Academy of Law ja ICT.

Muita etuja oikeustieteen opiskelijoiden Göttingen johtuvat monenlaisia ​​erikoistuneita laitoksille ja muille erikoistuminen klustereita, joilla varmistetaan, että lukuisat oikeusalamaisista voidaan tarkastella eri näkökulmista ja kaikilta osin. Esimerkiksi Institute of Business Law antaa opiskelijoille IP ja IT-oikeuteen hyötyä yhteinen asiantuntemus Professori Körber, tunnettu asiantuntija tietoliikenteen, kilpailuoikeus ja oikeuden hakukoneita; Professori Spindler, kirjoittaja suosittu selostuksen ja monografioita sähköisen kaupankäynnin, sähköisen median, avoimen lähdekoodin ja muita aiheita; Professori Wiebe, tunnettu hänen teosten ICT, kilpailu-, tekijänoikeuksien ja tietosuojan; sekä muita asiantuntijoita näiden ja niihin liittyvien alueiden. Professorit Körber, Spindler ja Wiebe mukana myös lukuisissa oikeuspolitiikan kehittämistoimia Saksassa, Euroopassa ja muualla. Nämä professorit osallistuivat aktiivisesti perustamisesta LIPIT Program ja nykyään ne muodostavat sen Academic Board.

Lisäksi luentoja ja seminaareja tunnettujen oman alansa asiantuntijoita, opiskelijat voivat hyödyntää erilaisia ​​konferensseja, työpajoja ja opintomatkoja järjestää tai järjestämä tiedekunnan tai yksittäisiä professorit. Esimerkiksi opiskelijat voivat osallistua vuosittain kansainvälisen Research Forum lakiin ja ICT / IP, Göttingen IT Law Forum, ja Summer School of European IP ja ICT Law.

laki

Elinkustannukset

Jokaisen opiskelijan elinkustannukset voivat vaihdella hänen elämäntapa, majoitus koko ja sijainti, syöminen mieltymykset jne Siksi yksilöllinen elinkustannukset voi olla korkeampi tai alhaisempi kuin keskimääräiset kustannukset mainittu alla.

Lähtökohtana, on syytä huomata, että valtion tukea ohjelmien tavoitteena on antaa saksalaisten opiskelijoiden varaa korkeakoulutuksen riippumatta välineet (BAföG) tarjoaa saksalainen opiskelijoille jopa 735 euroa kuukaudessa. Tämä määrä voidaan pitää riittävän kattamaan opiskelijan elinkustannukset, vaikka varmasti on varsin niukka tasolle. Yleensä voit odottaa maksaa 200-500 euroa majoitusta, 200 300 euroon ruokaa, 30 150 euroon pakollisen sairausvakuutuksen.

Suurempi tai pienempi majoituskustannukset voivat tehdä suuren eron koko elinkustannuksiin. Siksi on suositeltavaa alkaa etsiä huoneeseen tai huoneistoon mahdollisimman pian. Jos sovelletaan aikaisin, voit saada huoneen yksi opiskelija asuntoloita, joka on yleensä halvin vaihtoehto. Makuusali voi maksaa noin 200 euroa kuukaudessa tai jopa vähemmän. Sen sijaan yksityisillä markkinoilla olet todennäköisesti maksamaan noin 300 euroa huoneen soluasunnossa tai noin 500 euroa asunnosta. Tämä tekee makuusalipaikkoja erittäin suosittu, joten jonotuslistoja ovat yleensä melko pitkiä. Näin ollen se on parasta hakea makuusalissa vähintään puoli vuotta ennen alkua opintosuorituksesi Göttingen.

Sijainnit

 • Göttingen

  Faculty of Law of the Georg-August-Universität Göttingen Platz der Göttinger Sieben 6 , 37073, Göttingen

  Kysymyksiä